Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.794
    Допаѓања:
    323.775
    Sdk da ne veruvate koga za nekogo ke vi zborat deka e los covek.
    Toa sto za edni e loso za drugi e sosema OK.
    Stapot imal dva kraja.

На marama, kjukli, vendiii и 23 други им се допаѓа ова.
  2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.123
    Мило ми е што сум дел од вас. Многу научив од форумов, 4 години на фемина.
    1469977617776.jpg

На kjukli, Priroden, SnowWhite8 и 6 други им се допаѓа ова.
  3. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.794
    Допаѓања:
    323.775
    Ami castenka??
    Kamo??
    Aj seckaj salamcinja i vadi vince..belo:!:

На kjukli, Lady Phoenix, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.123
    Ова како официјално се паѓа утре. Баш на 1ви август сум се регистрирала.
    Ќе организирам коктел ако не. :lol:

На cresa-jagoda и referentka им се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.100
    Допаѓања:
    165.811
    Она кога сфаќаш дека по повод вчерашниот празник Огнена Марија постира една Марија што најогнено у животот и било кога се изгорела со сутлијаш во седмо одделение на зимски распуст кај баба и.

Испив 2 литри мешавина на чај, магданос, црн и некој си дитокс... и еве уште не се осмелувам да тргнам.
    Многу сум така некад паметничка.

На kjukli, Lady Phoenix и referentka им се допаѓа ова.
  6. Sahlene

Sahlene Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2015
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.221
    Некои нешта се случуваат но, животот тече понатаму. Некои љубови тешко се оставаат позади но, мора да се живее. Некои започнуваат нови љубовни врски кои кратко траат, други привршуваат долги... Се на се- ништо нарочито.
    Едни се оставаат, други се земаат, трети ни едното- ни другото. Каква љубов во денешно време? Бог да чува од непросветлени личности, коишто никогаш во животот не почувствувале љубов.
    И после животот немал смисла... Епа ќе нема....

На kjukli, mila7, CrazyOne и 3 други им се допаѓа ова.
  7. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    51.082
    Преска бев на продавница кога појдов на улицата имаше камион што продаваат лубеници. Имаше една жена и ми вели дадо сакаш ли лубеница јас и реков не. Таа постара од мене а ми вели дадо, али тоа не е битно. Кога се вратив назад пак ме праша истото значи понекогаш се многу напорни и досадни разбирам дека сакаат да спечалат некоја пара, но немора да се толку напорни и секој човек да го прашуваат, кој сака тој ќе праша и ќе си земе.

8. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.853
    Допаѓања:
    7.666
    Па може мислела дека ќе те убеди,или ќе те усрами....па ќе купеше:hai:

9. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Извини дадо, друг пат нема да бидам напорна. Ќе чекам сама да дојдеш да прашаш и да земеш. :sweat:

|(

На eliesaab, kjukli, purple..m и 13 други им се допаѓа ова.
  10. Vertigo TJ

Vertigo TJ Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2014
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    780
    А ти многу се намачи што и одговори?

На kjukli, crimson и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  11. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.312
    Допаѓања:
    51.082
    Јас што мислев тоа си напишав што ме одма напаѓате. Јас не се намачив убаво и реков дека не

12. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    2.459
    Никој ништо не знае, а сите филозофираат :)

На kjukli, purple..m, Lady Phoenix и 7 други им се допаѓа ова.
  13. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.424
    Многу ми се заарни на одмор и коа ќе ми текне дека за една недела си доаѓам дома ми се плаче. Море, сонце, песок ми се доволни за да бидам среќна. Си упознав и некои на моја возраст, а најдобриот другар од тука со кој за неколку дена многу се здружив си иде денес, но во Скопје се договоривме да се видиме. Поцрнев ептен не знам дали ќе ме познаат коа ќе се вратам. :wasntme::D
    За крај да ве поздравам со едно зајдисонце. Фотографиј0567.jpg

На LittlePinky, kjukli, vitamina и 14 други им се допаѓа ова.
  14. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Нема тема на форумов што не ја запустивме.:rofl:
    Туку друго наминав да си кажам за се што се случува неделава.
    Луѓето никогаш нема да ви простат за насмевката на вашето лице и успехот кој сте го постигнале покрај бројните ударци и порази низ кои сте поминале.
    Не сум нормална стварно! Од сите страни ко Ѓорѓи сардисан сум ама па не се предавам. :angel:
    Знам знам светот не се врти околу мене ама и покрај раскид сијам ко :sun: па сите се завртуваат и ме загледуваат, абе да не си најубав, паметен и успешен.:makeup:(hollest):emo:
    Има такви кои ти се восхитуваат и се трудат да ти украдат поглед ама има и такви на кои си им трн во око па лагано како ти поминуваш тие ти вртат со ѕврцките еве вака|(но тие воопшто не се битни, со нула ги множам.:x
    Ко што гледате во елемент сум, нон стоп се смешкам, се зезам, сите ги задевам, им додевам со шеги ко да сум на тешки дроги.:lol:
    Никогаш не сум била добро расположена во време кога не ми е до шала и кога приватниов живот ми е ко нашиов приватен секстор пред да иде во стечај:fubar: ама сето ова е знак на сила, храброст да се издржи тоа што не може да се промени.
    Созревам тоа е вистинскиот збор за оваа животна етапа.
    Се чувствувам како вистински капетан и во време на бура силно и правилно го држам кормилото на бродот и го упатувам во вистинската насока.
    Некогаш би кукала, би се нервирала а сега сум позитивна, смирена , се трудам рационално да размислувам а потоа така и да постапувам.:angel:
    Секогаш кога ни е тешко треба да запомниме дека животот е еден и вреди да се живее онака како што сме си замислиле, по свои правила на игра и да го правиме тоа што не прави среќни. Не треба да тагуваме по тоа што го немаме или сме го изгубиле туку да се радуваме на ситниците, малите нешта и на тој начин животот и Бог ќе не наградат со уште поубави работи.:angel:

На marama, kjukli, vendiii и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.197
    За седум дена сте испишале илјада страници и затоа нема да ги читам. :D
    A quick update, по овие седум дена сум подобра личност, знам многу повеќе работи и создадов пријателства кои ќе траат вечно. Да ми кажеше некој дека со 10 луѓе ќе се зближам толку за седум дена немаше да верувам.
    Поминаа само два дена, а веќе ми фалат, сите до една. ;(

Само ќе кажам дека овој камп ми беше најдобрата одлука што сум ја направила во животот, ми беше полнење на батериите. :inlove:

На RainBow, QweenSM, kjukli и 15 други им се допаѓа ова.
  16. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.321
    Допаѓања:
    55.370
    Си прокрастинирам, ич гајле си немам:D Нови апетити ми се раѓаат, гледам8-|, во нешто замрсено и хаотично јас смисла,логика и хумор барам:P Па една нова опсесија, ги поврзувам надворешните и внатрешните карактеристики на луѓето кои ме опкружуваат ...со фиктивни ликови:wasntme: Почнав да гледам антиутопијски филмови:^) и листам постапокалиптични книги:emo: Леле бе, кај сега бе,не бе :rofl:
    Се дур не ме втреси слика на вајбер од мајка ми, тањирче со рибизли и шумски јагоди:f:
    А им кажуваш, прокрастинирам, помагајте! Ама џабе, зборуваш ама никој не те слуша, не ти одговара. Како разговор со себе, секогаш носи доза лудило.:rofl:

Ова и не е смешно, додуша за плачење е, ама, не сакам тажни смајлиња во моите постови. (facepalm)

А дека ми фали една жирафа, естетска ...Да :nod:

Последна измена: 31 јули 2016
    На kjukli, purple..m, vitamina и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.200
    Допаѓања:
    5.149
    Денес имавме еден убав ден, слушнав 2 убави работи, милина :inlove: и на крај .... еј, чудни сме ние жените хахах

На fallenangel, cresa-jagoda, CrazyOne и 2 други им се допаѓа ова.
  18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.123
    Отсекогаш ми се повраќало од луѓе кои се фалат,побогу и пред непознати. Влегува една баба во автобус и почнува рандом муабет со едни непознати баби. Ние имаме ниви, два сина и ќерќа вработени во јаки фирми. Имаме вили и куќи. Сега така се погоди да купиме билет во автобус ќе имаме и електронски билет. Колку што можев да проголтам ќе си затнев уши и вели "ееее топло ми е на сонце, сега дома под клима..." мислам ок доста е, ќе се симнам неможам да те слушам.
    Не дека нешто од непознат можеш да добиеш само климање со глава друго ништо.
    Ок добро, јас не климам со глава се симнувам,ти продолжи си до Зелениково каде имаш куќи,вили и станови.

На eliesaab, kjukli и JollyGirl им се допаѓа ова.
  19. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.395
    Она кога сакаш да направиш комбинација од старо и модерно име, и на крај добиваш деца со имиња Михаил Ѓоко, Матеј Стојанче и Тадејчо :clap:
    Не, не ги измислив јас сега туку децава постојат и денес имав чест да ги запознам. Три братчиња.
    Михаил fucking Ѓоко, Матеј fucking Стојанче и Тадејчо. Ајде ова последново пак и пак, можело без тоа ЧО накрај ама ај може да помине...ама овие двајца бе :?: (facepalm)
    Брат ми се смееш после, му викам доста не е за смеење работава, и тој ми врати: Па јас не им се смејам за физичка маана, на пример не се смејам дека има голем нос, или клемпави уши туку се смејам за име, што сами родителите му го дале и плус може да се смени.... И во право е кога ќе размислам :drunk:
    Значи не знам дали да се смејам или да плачам, ама таткото кога ќе се изнервираше со цело име се дереше по нив....Михаил Ѓоко одма ваму,,, еј Тадејчо ако дојдам мајката ќе ти ја расплачам.....Матеј Стојанче играј ко нормално дете инаку дома ќе одиш...
    Немам коментар.

Инаку најдовме покрај река 2 пајчиња тогаш родени, леле колку беа малечки :inlove: автоматски да се заљубиш во нив...ама пошто имам гледано све и свашта по тв и по нет, ми беше страв да не ми скокне во фаца и да не ме напдне :$ :tmi: па така други ги чуваа во рака, а јас само ги гледав и ги минував со прстот. Буквално вакви исти беа ко на слика...Пробав да го кренам ама ми преташе со ноџињата и мене толку ми треба за да се исплашам :tmi:

Сфатив дека поубав е светот без да имаш мрежа на тел и нет.....

п.с. Потписот на @buba4e89 можам со саати да го гледам...преубаво...
    Ајде заминав јас со мислите под океан....

На kjukli, fallenangel, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.100
    Допаѓања:
    165.811
    Можам да држам часови за фаќање на една категорија на дечко мижеечки. Чудни, саркастични, забрадени, фини, ама безобразни, вечни деца со се безгрижност, бестрашност,но и детски страв, манипулатори со зборови и шармантни осмеси и луѓе со мерак за све.

Ама сега ја фатив грешката у чекори зошто имам проблем со свекрви.
    Им влагам дома со благо, кафе, ситници што ќе ми дојде и...пакетче пиво и шише вино, секако за себе. Извини госпоѓо, имам право на овој природен седатив додека престојувам во вашиот дом.
    Ама син и не се буни вака кога ќе го разбудам по сред ноќ да здими едно цигарче и да делиме едно пивце. Уствари син и е презадоволен од својот избор. Секад го будам за фини нешта.

Уживам во секоја минута заедно, но морам да имам пола саат сама во денот. Некој ќе се навреди, но не е до него, до мене е, гуд олд интроверт соул. Сама со мислите, се во своја фиока, минути љубов за себе, исклучена. Епа заспа у тој пола саат...и жал ми беше жеден да спие..

На marama, kjukli, purple..m и 9 други им се допаѓа ова.