Зошто некои мајки прават работи со кои им наштетуваат на своите деца?! До толку ли се себични, па само мислат на себе...
@kjukli За жал... како е времето дојдено само на сопствените очи и уши да им веруваш и само себе си да се сакаш. Да, повеќето мајки живот би дале за децата, ама за жал сведок сум била дека постојат мајки што животот би им го уништиле на сопствените деца. Па животните имаат повеќе емоции од некои "луѓе". Инаку, зошто кога ќе ти тргне во животот надолу и само надолу оди? Како да нема сопирачка нештото. Одеднаш те ака од земја и нема што да правиш. Изгледа некои се родени само за да патат, а други ко бегови да живеат. Не е за сите ист животот, ако сакаш и на глава застани сепак ако не треба да си среќен, нема да бидеш. Поврзани се сите полиња во животот, па така ако имаш проблеми дома автоматски ќе имаш и на факултет/работа, па се пренесува на љубовно поле, па на другарско...се е испреплетено и кога ќе "паднеш" на едно поле, сметај секаде си паднал. Ќе биде добро не се секирај ...пфффф....Каде се тие подобри денови? Само лаги и неверувања околу мене. Извади ги розевите наочари бре Jolly, извади ги. Порасни.
Лесно е кога ќе се заљубиш во нечиј лик, во нечија надворешност. Лесно и ќе ти пројде. Ама кога ќе засакаш нечија душа, е тогаш веќе станува опасно.
Девојки и дечки, сакам да ве почастам за мојот нов почеток во животов. Примена сум на факс и тоа во државна плус. Повелете
Има денови во месецот кога ништо не ти оди од рака, што и да фатиш или се крши или се суши е денес ми е таков ебан ден
Ее држам Бабо стискам што убаво што се јави ајде биди добра барем во ваков ден помогними ќе те бакнам од задоволство
Па зошто воопшто читаш, глупости има голем избор на се друго ако ти е глупост форумов. Глупоста е објективна на некој му е ок како збор а на некј истиот м,у е глупост зависи кој како го перцепира глупиот со глупоста. некогаш и читателот е преглуп за да ја свати суштината на зборот
^ Па за да сфатам дека е нешто глупо, нели прво треба да го прочитам? Логика. И не е објективно. Глупо си е глупо.