Сите нешто бааат... каде е печатот, каде е љубовта, каде ми е сонцето... Луѓе каде се изгубивме?#крадциоколунас СДК премногу очај има во воздухот. Очај, очај-everywhere. Тоа потикнува мизерија а мизеријата одбивност. Затоа нема љубов. Да го прескокнеме тој чекор
Се раѓаш сам, умираш сам - толку. Сè останато е само илузија, ако ги потриеш очите ќе видиш почисто. Луѓето доаѓаат и си одат, никој не може да остане со тебе од почетокот до крајот на животот. Дури и кога одам низ мрачен пат, јас сум девојката што оди сама. Никогаш не ми беше жал за тоа што сум сама. Понекогаш жалам затоа што помислив дека не сум сама. Можам да им ветам на многумина дека нема да ги оставам сами, дека ќе бидам покрај секого кога ќе му бидам потребна, но никогаш не го очекувам истото за возврат. За возврат очекувам да бидам оставена на мира кога ќе посакам, да бидам сама кога ќе посакам и да ги имам слободата и тишината цел живот. Не сакам некој постојано да е врзан за мене. Таква сум јас, ќе ги избркам луѓето од себе, а потоа ќе се почувствувам сама. Многу пати се изгубив, за да успеам да се пронајдам. Секоја година ми се чини се пократка, како секој ден да ми е скратен здивот.Јас никако да си го најдам патот. Се плашам дека за 10 години ќе се разбудам и ќе сфатам, дека животот не бил доволно долг за да уживам толку многу во Сонцето и во дождот, чекајќи некој да ми (по)каже да почнам да живеам. Тогаш ќе се сетам да трчам по патеката и да го пристигнам Сонцето, ама тоа ќе зајде. Не е страшно да умреш, страшно е да не живееш.
Огромнаааааа почит Ти благодарам легендо https://www.facebook.com/sportskive...8261.349245111773540/1238594336171942/?type=3
Ах колку е само точно ова, навистина многу е лесно да бидеш верен ако вистински и искрено некого сакаш Просто и едноставно, без многу филозофии
Сакам да кажам, не знам да речам.... Нека се образуваат овие луѓе, комуникација со нив како тарзан и џејн... (може и бетер)!
Нека земе некој нож и нека ме убие....не пиштол, не нешто друго туку нож за повеќе да патам. Еднаш ваква будала се раѓа и не заслужува да живее.... Кој сака нека ја има таа чест и задоволство...Повелете, ве молам не срамете се.
Само преку глава ми е се.....ДОдека има идиоти, јас не можам да издржам веќе. Каде е човечноста се прашувам?
@JollyGirl Odamna vekje nikoj nisto ne videl, nikoj nisto ne slusnal za toa nesto nareceno covecnost ... ...
Не, ова е претерано. Знам дека не постои више човечност, знам дека јас сум глупава што мислам дека постојат ЛУЃЕ, знам дека сум глупава што мислам ќе се променат некои што погрешиле...ама поради ОВА што го дознав, и што посакав некој да ме убие е претерано....ПРЕТЕРАНО во секоја смисла.....монструми, говеда.
Ракава ми се запали од телефонов на полнач шо е. Арно ми велеше мајка ми Стојан и татко ми Софија.. Прај шо ќе праиш, на форум на лаптоп да си седиш.