Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Кога имаш мали деца треба бурно да ги следиш со поглед во присуство на гости, пошто во секој момент може да кажат нешто што не треба, или да извадат нешто скриено низ дома и ужасно да те засрамат (poolparty)
    Братучетка ми не знам по кој пат ја доведува вујна ми во awkward ситуација.
    Бев кај нив на гости и си седиме. Братучетка ми е инаку многу темпераментно дете, ни две секунди не може да седи мирна. Појде во соба зеде кармин, се шминкала, лом се направила...ете ги зела и штиклите и со нив одеше, беснееше и туку одеднаш ја снема. Ние си зборувавме и не приметивме дека ја нема и туку се појави на врата и вика: Мамоооо, мамооооо....ние пак не ја приметуваме толку....таа пак вика: Мамооо, ова може да го земам, отвори ми го, што е ова??? Да си играм сакам, мое е овааа, мамооооо.....и кога ја гледаме кондоми зела, цело пакување и се обидува да го отвори :bandit:.....рекцијата на вујна ми....

Мене така едно незгодно глупо ми падна :$ :tmi: и туку баба ми се јавува од позадина: Дојди ми кај баба, јас ќе ти го отворам. Дојди, да видиме што е, не викај по мајка ти, мастики ли се тие? 8-|
    И вујна ми само извика: ЧЕКАЈ!! Мое е тоа, и со брзина на светлината и ги зеде кондомите, ја фати за партал и неа и ја однесе во соба.
    Па баба ми уште ми вика: Што се случи? Зошто така направи вујна ти? Влажни мармачиња или мастики беа?....Ќути и викам да не си го добиеш и ти, какви марамчиња :lol:
    После само замислете колку непријатно беше кога се врати вујна ми од соба...Да не знаеш што да искоментираш...:|

Ама колку и да те нервира, сепак нема да можеш за долго да му се лутиш на тоцкаво палаво ангелче :inlove:

На GirlLove, galapce, Chica.Loca и 16 други им се допаѓа ова.
  2. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Нема ништо поубаво од широко отворени раце за прегратка, топла и искрена.
    Ниедно богатство не може да ги замени тие раце. :)

На kjukli, Stories, Chica.Loca и 14 други им се допаѓа ова.
  3. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.117
    Допаѓања:
    163.737
    Сите оние разговори за кои храбро вежбаме во себе и одлуки што цврсто ги донесуваме во глава во ноќните часови пред спиење... колку само би ни бил поинаков и полн со промени животниот пат доколку светлината на разумот не ни ги потисне следното утро?

На Спасееееее, kjukli, galapce и 23 други им се допаѓа ова.
  4. Simplicity

Simplicity Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    534
    Што кога не му си била желба на желбата? Кога на тој што ти е се', не му си се' - туку во душата уште си го носи претходното се'? Што тогаш кога го слушаш тоа, кога го гледаш, кога го осеќаш? Што тогаш кога те боли? Што треба да се направи? Да се замине ли? Изгледа и не останува друга опција кога човек е веќе преморен... Нели?

На purple..m, ceca-1, kjukli и 4 други им се допаѓа ова.
  5. Chopard

Chopard Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2016
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    625
    Синоќа заприметив дека меѓу многуте бради што ги красат лицата на хипстерите, јас го барам најнежното бебешко лице.
    Меѓу сите темни коси јас ја барам твојата смеѓа. Толку многу погледи вперени во мене, а ниту еден да не ме натера да погледнам и јас.
    Сфаќам дека таквите како тебе се мој тип, тоа што јас сакам.

На Yowannty и zhap4e им се допаѓа ова.
  6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Кога си најсилен се ти е полесно.

На Dragonfly, shz, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Некoи луѓе фрaзaтa "Never grow up" јa сфaќaaт вo буквaлнa смислa. :nod:

На eliesaab, Dragonfly, Gosh и 11 други им се допаѓа ова.
  8. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.978
    Допаѓања:
    90.447
    Нема ништо поубаво од есенско сонце,кое ѕирка низ облаци некое време па на кратко ќе го снема и пак ќе се појави :sun:

На Mr. Right, kjukli, JollyGirl и 11 други им се допаѓа ова.
  9. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    3.149
    ме нервира то шо се пуши во диската ВНАТРЕ, посебно па дека му се дозволува на младите под 18 години ем да пушат ем да пијат.....прекршување на законот....срамота

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  10. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.782
    Допаѓања:
    9.938
    СДК чудна работа со луѓево. Она као сите скоро се умислени дека само нивното мислење е најважно и они се само у право, као ние другите немаме право на свое мислење. Ж стил ми е овој начин... Али ок, добра страна е што е форум ова па не можат да забранат да имаме свој личен став и мислење на одредени теми.
    Егото кај тие луѓе знае да биде многу кршливо. Што ке им правиш... Игнор му е мајката само ;)

На purple..m, Rama, Ketchup и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Е денес мие мачен и неубав ден. Од све мие дојдено преку глава. Сакам одмор, ми треба еден убав одмор далеку од све, и од сите. Толку тешко мие, што незнам више ни што да правам, ни како да правам.И фб, и вибер, и телефон ми иде да исклучам и ајт да ме нема засекогаш. Ама засекогаш. Убаво викаат оној што е горе,затворил очи, не гледа повеке ништо, се спасил едноставно од сите маки, ама баш од сите маки. Незнам што да кажам повеке. Толку.

На Rama, buba4e89 и Petra777 им се допаѓа ова.
  12. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.656
    Допаѓања:
    7.475
    Уште 69 дена до крајот на годината(facepalm)
    Како лета времево:lol:

На Rama, Ketchup, Mr. Right и 9 други им се допаѓа ова.
  13. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.940
    Допаѓања:
    48.128
    Ме загрижува фактот што земјава не ја напуштаат само онаа категорија на луѓе со поплиток џеб, ами и оние кои се финансиски стабилни ....

На mariatim, purple..m, Rama и 10 други им се допаѓа ова.
  14. Perfectgirl5

Perfectgirl5 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2015
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    985
    :)

На purple..m, Rama, Ketchup и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Aleksandar1212

Aleksandar1212 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    7.679
    Живеј го животот без страв...
    Нема нешто што неможе да се совлада!

На Rama, Dragonfly и Stories им се допаѓа ова.
  16. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Сакам да кажам нешто. Прееска кога бев во продавница во парк имаше еден татко и ќерка. Девојчето може имаше 15 години. Не е битно. И му вика нс својот татко, тато ајде да се прошетаме малце, ама оди дотерај се, да бидеш убав сакам.И татко и, и вика ама зашто керко што ми фали вака, нели сум и ваков убав, па не одам на свадба за да се дотерувам, за во населба сум добар облечен. Татко и си беше облечен како што треба во трењерки. Сакав да кажам нека го имам покрај мене, па како сака нека биде облечен. Не мие битно тоа. Кога ги видов и двајцата како си се шетаат душата ме болеше. Посакав и мојот татко да беше тука покрај мене. Да ме шета и он мене,да ме гушне, кога мие најтешко да ми каже дека све ке биде во ред. Луге многу ми фали, неможам да живеам без него. Неможам да поверувам дека го изгубив, дека више не е покрај мене. Зашто баш него господ ми го зема, ми го зема баш кога ми беше најпотребен.Секој ден мие се потешко, и потешко. Немам сила више за ништо, не ми се ни живее овој скапан живот без него. Да имам една прекрасна мајка, внука, и сестра, ама се осекам пак празно. Да можам да го вратам пресреќна би била. Све би дала да можам. Душата би ја дала. Ама неможам. Ми фали многу ми фали. Сакам да го гушнам, да го наречам тато, да му кажам колку многу ми фали, колку многу ми треба. Ах дедо боже ах вратимиго. Се извинувам несакав да ширам негативна енергија ама ич. Ама морав да се искажам да се олеснам на душава.

На purple..m, Rama, Ketchup и 18 други им се допаѓа ова.
  17. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    3.149
    ох душо се надевам ти олесна малку? :(;(

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    И тоа многу ми олесна мила што се искажав тука.

На sj *O* му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Признавам, темата "Како са се извлечете со убиство" првпат ја отворив, мислејќи дека стварно пишува како 8-| И денес, сеуште се надевам ќе наидам на одговор :rofl:..Кога некој ме изнервира де :D
    :d::drunk:

На purple..m, Ketchup, christinnn и 12 други им се допаѓа ова.
  20. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.730
    Допаѓања:
    80.043
    Не е првата љубов таа што се памети, туку вистинската. :inlove:

На deskarada, NESKAFE25, referentka и 11 други им се допаѓа ова.