Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. mula

mula Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2016
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    2.443
    Масκа на лице и телефон в ρаце не е добρа идеја. (Луѓе ми се смеее- ќе си пуκнам) :D

На cresa-jagoda, Priroden, Mr.Awesome и 6 други им се допаѓа ова.
  2. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.755
    Леле женска исто!! :rofl:
    Ем еден ми пише, ми се пушта на секаков начин, ем ми се смее, ем боле од маската, ем ми се умира..

На Rama и mula им се допаѓа ова.
  3. evangelina.ina

evangelina.ina Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    498
    Допаѓања:
    19.095
    Евангелина -името што требаше да го носи мојата ќерка а родив прекрасен син а СЕ заедно ги содржи првите букви мои и на едниот син како и имињата целосни на другиот син и мојата сакана тетка:)
    Девојчина слатки@fallenangel,@ceca-1 мистеријата е разрешена:)не го буните човекот па и мене ;):D
    Позз до @EvAngelos :)

На cresa-jagoda, Doozy, Lady Phoenix и 6 други им се допаѓа ова.
  4. MegiPegi

MegiPegi Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2016
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    46
    Dolgo vreme se mislev dali ova shto sakam da go spodelam e za vo temata "ljubovni problemi" no taka bi bilo kako da sakam reshenie, a nema..., ne sakam... Sakam samo da kazam bez da progovoram, da me slushaat so cel da me razberat a ne da mi odgovorat... "Nas duso ne ne razdeli drzavnata granica, ne ne razdeli toa shto ti otide vo stranstvo da ucish a jas pasoshot go koristam samo za odmor vo Grcka"- kolku pati sakav da mu ja pratam ovaa poraka, da mu kazam deka go nemam zaboraveno toa "nishto" shto se sluci megu nas, no sepak na krajot toa negovo "da ostaneme drugari" me predomisluva... I toa e hrabrost, taka si velam taaka se tesham, hrabrost e da se zadovolish so negovoto neljubezno "Alo" vrtejki od skrien po kojznae koj pat... No, shto koga jas trebashe da recam "Alo" koga prokletiot mi se javi na istiot den od nashiot prv baknez edna goddina pokasno- da me potceti kako da e mozno covek da go zaboravi... Shto togash...? edinstveno shto mi preostana vo toj moment beshe da se prepravam silna da prasham "koj e ", navidum sum go izbrishala negoviot broj. A jas znaev i toj znaeshe deka znam, toj sekogash znaeshe...

На Rama, Crna Dama, ушко и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Колку и да ти се промени животот... каде и да заминеш... никогаш не заборавај од каде си тргнал и кој те израснал за да прераснеш во она што си... Не ги заборавај лугето кои одсекогаш те сакале и ти помагале... ниту куќата која те израснала... ниту местото во кое си живеел...Тие се основите од кои со почнал за да станеш она што си денес.

На cresa-jagoda, Dragonfly, deskarada и 10 други им се допаѓа ова.
  6. smb asr

smb asr Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2016
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    9.577
    2ipol godini najverni, najbliski drugari. Imalo mnogu problemi moi, mnogu tvoi, zaedno si gi resavavme, se karavme, dodusa jas se derev po tebe, a ti samo ke se nasmevnese i e me pregrnese:inlove: i jas pak kako mace te grebev i ti ostanuvaa linii dolgo vreme. Znaese i nekogo da natepas za mene :punch:,stoese zad mene, vo moja odbrana i pred decko mi, ti bev malo mezimce. Imame mnogu tajni, problematicni tajni, vo niedna nervoza ne gi iskazavme kako ucena , eden na drug. Ti si tolku postar od mene, a sepak me slusas, duri i me sluzis, i na mojata bezobraznost ne se naluti ni ednas. A jas za se i sesto se lutam, i vikam na tebe kako ti da si mi kriv za se. I sega ti mi se naluti tolku sto i ne mi zboruvas ;(;(, do mene sedis i ne mi zboruvas. Ti, sto ne ti odese denot ako ne me cepnes, ako ne me iznerviras onaka, sega ti ne mi zboruvas ;(;(. E stvarno e mozam da go podnesam ova. Da znaes deka ke te ubijam :punch:

На Crna Dama, *Amethyst* и КикиМаус им се допаѓа ова.
  7. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.170
    Во твоите очи постои рајот, во твоите дланки ме чуваш. Мое мало човече, не знаев дека мојот ангел чувар ќе биди толку мал и со толку големо срце. Те сакам сине, ти си причината на моето постоење.

На cresa-jagoda, kjukli, Crna Dama и 2 други им се допаѓа ова.
  8. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.170
    За да заборавиш пица во рерна треба да си хај левел ретард хахахах

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  9. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.148
    Допаѓања:
    17.728
    Зошто ја имам оваа е*ено глупа навика да секогаш на работа пристигнувам половина час порано некогаш и повеќе, за после да дрмам пред салон и чекам да дојде шефот да одклучи да влезам, додека чистачката само ме потурнува де лево де десно пошто и пречам во полирањето на подот :envy:

На cresa-jagoda, kjukli, Aleksandar1212 и 8 други им се допаѓа ова.
  10. purple..m

purple..m Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    481
    Допаѓања:
    3.743
    Кога жена ќе се реши за промени во животот, најчесто почнува од косата.
    Пример, јас мојата денес ја скратив. :emo:

Добро утро :f:

На kala21, cresa-jagoda, Adi888 и 14 други им се допаѓа ова.
  11. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.734
    Допаѓања:
    322.914
    Деновиве ми се потврди една моја ,,теза,,

За многу работи самите сме си виновни.

Најголем дел од сенките кои се надвиваат во нашиот живот се ствараат кога самите ќе си го затскриеме сонцето.

На kala21, cresa-jagoda, Doozy и 18 други им се допаѓа ова.
  12. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    СДК веќе ме нервира да морам да одам некаде само за да направам атер и друштво на некој, за да не се налути (facepalm)(facepalm)(facepalm)
    скоте животе, аман веќе..
    Туку многу ми е убаво овој период кога шетам по Партизанска и Илинденска..Жолти лисја по тротоарите, дрвјата полушарени уште вчера сончево кога беше таква глетка убава имав едноставно уживав во шетањето - пре нај убаво.
    Друго сдк оти ми се спие, нели ми тргна хронично ненаспана да станувам |( а арно си легнував едно времево 22:30 сега пак пореметување :wasntme:

На Dragonfly, kjukli, Viktorijaaa5 и 5 други им се допаѓа ова.
  13. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.875
    Допаѓања:
    171.198
    СДК, сигурна сум дека не бев под никакви хемикалии кога небото ми менваше бои дур бев на забар.

На cresa-jagoda, kjukli, Lady Phoenix и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    Пепелашка по бурната ноќ си ја загубила својата штикла,ако не може да си ја најде еве кај и е :rofl:(hollest)
    14872641_1845360142363874_1031812638_n (1).jpg

На cresa-jagoda, Anabelle.Amorette, kjukli и 20 други им се допаѓа ова.
  15. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    2.459
    Hello there :hai:
    Како сте дечки ? Јас само да ве поздравам, со денови не сум шкртнала нешто во темава :wasntme:
    Па и немам нешто посебно за кажување :?:
    Баш сега периодов немам нервози, океј ми е и сега најде месечниот циклус да ми се пореметува :^) Да сум била под стрес ќе разберев, ама ова не го сфаќам.. и ме загрижува да ви кажам :shake:
    Времево е прекрасно, прекрасно! Инаку видов Вог напишале статија за нашата Земја :inlove: Баш убаво.
    А сега немам време, ме чека една обврска :lol:
    Имајте убав ден и доброоо расположение :*

На cresa-jagoda, kjukli, purple..m и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.090
    Понекогаш и затварањето помеѓу 4 ѕидови е добра терапија,си кажуваш што ти лежи на срце,а тие ѕидови немо те слушаат без да те осудат или издадат.

На cresa-jagoda, Anabelle.Amorette, vitamina и 16 други им се допаѓа ова.
  17. Jason123

Jason123 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    3.168
    За сите кои им се иде во театар :)

Почитувани пријатели на Драмски,

Во чест на големото признание, Орден за заслуги за Македонија, доделен од Претседателот на Република Македонија, Н.Е. проф. д-р. Ѓорге Иванов, НУ Драмски театар Скопје, ќе одигра две бесплатни претстави за својата ценета публика:

- Вторник, 25 Октомври, „БЕЗЉУБНИ“ од Благица Секулоска, во режија на Златко Славенски и
    - Среда, 26 Октомври, „ЧОЛАК“ во адаптација и режија на Синиша Ефтимов

Билетите ќе можете да ги подигнете на Билетарницата на Драмски која работи од 9:00 ч. до 20:30 ч.

Со почит,
    Вашиот ДРАМСКИ

На eliesaab, kjukli, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.304
    Допаѓања:
    22.594
    СДК со овие ефтините силикони и ботокси што ги ставаат каде стигнат, нашите девојки се повеќе на квазимодо ми личат. Последниот месец колку изобличени сретнав низ град, а бе личниот опис им се сменил, на полошо се разбира. Со тие усти криви што им се познаваат посебно... Ниту да се смее човек ниту да ги плачи.
    Исто ми е и со сликите фотошоп на фејсбук, а бе сите лепотици на фб а во живо лепота минус 10, уште 10 им фали за грди да бидат. (facepalm)

На kjukli, Lady Phoenix, Ane-Goki1 и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.764
    Допаѓања:
    173.021
    Аааа ти изгледа не си во тек :)

http://www.vest.mk/default.asp?ItemID=00719293A7F6864AA4CE4BE5C5646FE2

Дечково често вози 50ка, се имам возено со него 100 пати..
    Кога е на смена ја чува онака како што е сега, кога не е, ја заклучува..
    Го имаше по многу портали и весници..во секој случај интересна случка по која го запамтивме сите :lol:

А сега заборавив што сакав јас да кажам ама ајде ќе има и следен пат (facepalm) :rofl:

На cresa-jagoda, Anabelle.Amorette, Lady Phoenix и 8 други им се допаѓа ова.
  20. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    Па добро во право сум дека некоја пепелашка си ја загубила :rofl: Може од форумов е па ќе помогнеме :?::lol:

На Petra777, cresa-jagoda, fallenangel и 2 други им се допаѓа ова.