Многу работи сакам да кажам.....но со хаосов во главата нема да можам да склопам ни една реченица.....животов ми е хаос последниов месецц....ало среди се.......
Болката поминува, убавината останува - заклучок на мој другар кој носи фиксна протеза, а се однесува и на мене бидејќи одам на третмани за лице. Што да кажам, Red label и Antika 5 биле ептен моќни.
Сдк денеска Антена5 made my day све што пуштаа хит до хит свака им час дур да трепнам си летна времето ми заврши работното време уз добра музика најдобри сте не можам да замислам ден без музика нема ден а да не ми е вклучено радиото на Антена5 за мене сте Nr.1
Мрзлив не е само оној кој ништо не работи, туку и оној кој не работи доволно. ,,Што повеќе внимаваше што ќе сработи, се потешко донесуваше одлука воопшто нешто да работи и СЕ помалку работеше,, Иво Андриќ
Жените оделе со нив само заради нивните пари и скапи автомобили. But wait a minute, кој тука сам си ја одреди сопствената вредност? Ако се вреднуваш само по материјалното што го поседуваш, не се жали ако утре наидуваш само на личности што ќе ти го ценат длабокиот материјален карактер Како размислуваш, така привлекуваш.
Никој друг не е доволно добар за да се идеализира, освен поединецот самиот себе. Затоа што никој не расополага со квалитети на ниво на кое тој манипулира со истите. Да, јас сум попаметна од многу други. Да, јас сум подобра од многу други. Да, јас можам да се носам со сѐ и сите.
Сдк Среќа е да имаш брат во животот со кој не ја пополнуваш тишината со празни муабети, доволно е само да ти се полнат очите со среќа кога и тој е среќен
Ги слушам моите како во двор работат нешто и на глас се смеат. Се караат, не велам не, ама и сеуште се сакаат после толку години брак. Татко ми е повоздржан во искажувањето емоции, ама во очите му се гледа дека не може без мајка ми. А таа пак, го разгалува како дете. Многу ми се мили кога ги гледам како го пијат попладневното кафе и како тивко си разговараат. И секогаш, ама секогаш, низ какви ли работи да поминувале во животот, какви и проблеми и караници да имале, си легнуваат заедно во заедничкиот кревет. Мајка ми вели дека штом едниот од сопружниците се "исели" од заедничката соба, меѓу нив се ствара непробојна бариера. Посакувам во иднина да имам брак барем како нивниот, затоа што разликата меѓу успешниот и не успешниот брак не е во тоа дека во успешниот нема кризи, туку како тие се надминуваат. Мамо и тато, да сте ми живи и здрави уште долго и секогаш вака насмеани. Ве сакам бескрајно
Udarna vest na Alfa. Selo na sred dzungla se vikalo Makedonija. Pa duri I legenda preraskazaa za kako go dobilo imeto. Neznam dali da placam od sreka ili od toa kolku sme ocajni.
Селанец е тип на човек кој живее во село,и работи земјоделски и сточарски работи,за да се прехрани себе си и своето семејство..и потоа нас " градските" Додека сељак е човек кој живее во град,ама нема основна култура,примитивец број еден е општо за се,девијантнен дивјак ( има тема на форумов,за симптомите за сељак,многу е опширно,сега да образложувам,кој свати,свати) И да,јас лично повеќе си ги ценам луѓето од првата категорија,и жал ми е што ги исмеваат и етикетираат со погрдни зборови,само зошто се од село. На училиште или било каде,кога можев секогаш ги бранев и ќе ги бранам..
I onda te nešto promeni. Shvatiš da ne možeš biti onaj čovek od juče, a ne znaš koji ćeš biti sutra. Naposletku, uvidiš da je vreme da počneš da misliš na sebe jer si negde, davno, zaboravio na to. - Mesa Selimovic
Една девојка од форумов како да ме следи или како јас да ја следам xaxax... Пред некој ден ја видов на бит пазар како купува кармин, вчера шутка ја видов а денес во city mall. Како и да е ,ете ти случајност ... Позз до неа
Се дур не прочитав во инфо за некого „ компулсивен собирач на линкови од статии“ or something, не ми текнуваше како да си го дефинирам моето.
За добрите луѓе кои ги познавам спремен сум се да направам и во секој момент ќе бидам тука ако им притреба помош, а лошите и да ги видам на улица како молат за помош, само да ги плукнам и ќе си продолжам понатаму.
Кога си во пмс никој и ништо не те спасува. Сега ја сфаќам онаа изрека...жените се справуваат со пмс, циклус, бременост, раѓање, а мажите се справуваат со жените. На кого му е полошо еве не знам...