Врв на се што ми се случува е тоа што и здравјето ми се упропасти. Како наказа сум, имам болки, сон немам, воопшто не сум спиена изминатата ноќ затоа што сум стекнала глупа навика да слушам како врне.Аман нека не врне никогаш повеќе за да се наспијам барем како човек. Полошо од оние кои не ги сакаат луѓето ми се оние кои не сакаат животни. Соседката без осет замалку со кола ќе прегазеше маченце малечко, за малку не се испорасправав со неа.Кај мачето само, гладно и на улица уште таа да го прегази, идиотка. Си реков каде четири таму и пет мачиња,го земав, го нахранив, се стопли, ја изгалив малата сива маза, малечкиот се заљуби во неа ама таа се најаде, се затопли и му кидна, а баш убав пар беа.
Отприлика, мистерија ми се машките што носат skinny jeans, екстра скини How..but what...Како ги облекуваат бе? Ја скини џинс не можам на раката да натегнам, а не па на нозете А не ни изгледаат убаво, ама ај друга прича е тоа
Јас носам такви, не се баш екстра туку таман колку да можам да ги облечам , и тие се наменети за луѓе со потенки нозе , а не за некои кои спаѓаат во тешка категорија.
No shit А ја па мислев хеланките се за тоа @Sashko1992 Ама и енивејс, за какви и да се нозе, why would you want to wear that? Посебно машко, мислам... Дали тие што ве излажале дека со лептир машни сте Вилијам Леви, се истите што ве советувале и за ова?
И после сакаме маж што ќе не почитува. Ако сега се бројат на прсти во иднина ќе станат ендемски вид. Сите со мудри мисли на фејсбук и твитер и илјадници помудри на кои им се допаѓа. Факт е дека штетно влијае сите го знаеме тоа, ама како да престане, денес без фејсбук животот е незамислив. П.с и да го дигне надворешната убавина кога ќе ѕирне во душата ќе се спушти.
Јас носам такви само заради тоа што подобро ми стојат од пошироките, и никој ме нема излажано дека со лептир машна сум како Вилијам Десни , а и лептир машна ниту сум носел, ниту пак некогаш ќе носам, мене лично таквите машни ми се катастрофа.
Това ти е синдром „нек моја муда сију свуда“. (Еј, каква поема може за ова да се напише!) Мерење ташаци за буквалисти. На излегување да видат кој има поголеми, кој на која страна ги натега, па патентон кога ќе им ги стегне/преполови... лудница. Па кога ќе седнат такви расчеречени со ташакот на дисплеј. Немој, молим те, цела филозофија има зад тоа. Едино стварно ме чуди како ги чешаат преку тие фармерки. Ја нокти кршам нога ако ме зачеша во такви.
@calliope Опо, нема врска! But then again, woman да издадеш книга! Да има Табернакул работа Инаку, true dat Спојлер: Them skinny
Многу бе манијачишта по форумов, мислам @the drummer е еден од нив, кога и да отворам категорија секс, секогаш гледам дека ставил лајк на некој пост, регистриран е пред 2 години а досега има напишано 2 коментара, значи му доаѓа годишно по еден коментар , а еден од тие два коментара му е во категоријата: Колку често се задоволувате, а одговорот му е: Секој ден. Баш сега влегов во неговиот профил и гледам последната недела сите лајкови му се во категорија секс, чуден ми е човекот, чисто да ве информирам, да не наседне некое наивно девојче, кој знае каков лик се крие позади него.
Дечки, после толку долго време си поминав убаво со некого. Некој ми кажа дека му се допаѓам. После долго време, на некој му дошло до мене Дечки, среќна сум.
Is it just me or this doesn't add up? Кој е манијакот во приказната, once again? Somebody? @Sashko1992 Да речеш дека некој седел на Фб цел ден, мора и ти да си седел Џаст сејинг. Енивејс, @calliope Опи, еден музички поздрав шери до теб!
Ти го познаваш?, јас не знам јас дали е опасен или не, само чудно ми е однесувањето, ако грешам, тогаш супер.
А зошто лепиш етикети на некој шо не го познаваш ? И тебе не те знаеме де , како и мн други на форумов . Некогаш и да не пишува некој у таа пишува ЛП со непристојни понуди , барања ... Бтв , и јас сум често у категорија секс , па важам за манијак ?
@Summerlover ааа, па види бре, балетани! Така иде тоа, веруј. Да ги загледа женска, па после да се туфка со кого да појде. Еден дисплеј, друг дисплеј, трет... изложба. Пусти да дела/тела говоре. Што они ќе се замараат да освојат жена со зборови, кога самата гордост од фармерки вика „Шц, маче, батали го сељаков до мене. Нели гледаш колцкави му се, мори? Сигурно се и пресушени внатре. Он ли фамилија може со тие да ти створи?“ Петок навечер т.е. веќе наутро. Млади луѓе се забавуваат. На Фемина се расправа за стегнати ташаци. Епа, поздрав! 11/10 Него, што им се замарате на манијаци? Не е ни прв, ни последен што дошол на форум да проба да легне нешто. Бар овие одма у секс што одат си се директни. Посмешни се оние што пробуваат да се инфилтрираат демек дружба и форум ги интересира, а секое мислење им е бош и мириса така на подзагоренко. Па ај да се дружиме, ај да пробаме ово оно... Ја пиперки со лук дома немам пробано сиве овие години, тебе ќе те пробувам. Штета скоро ич не ми пишуваат такви бе. Последно оној ГоранХулахопка испадна муж.
Добре бе, не ме распнувајте, можеби грешам, и убаво објаснив зошто се сомневам во него. Ти можеби си во категорија секс, ама колку што гледам не ставаш само лајкови туку и пишуваш коментари.
Е да , ама може човекот нема што да додаде на предходните коментари .. А јас додуше лајкови делам само во " Вашето кафе преку слика " , и слични обични теми ама највеќе висам на тема " Секс ";
@Sashko1992 со добра намерна пиша, не го критикувајте. Инаку, имам доволно комуницирано со @the drummer и не е манијак. Но зошто одите во оф топик дискусии?