И прави изненаѓење запросување на невестата. Невестата изненадена, потресени, 200 слики на фб, на среќата и нема крај. Невестата трудна. Какотоа изненадена? Евенемиејасно?! Не беше како очекувано? Или чекаше да ти каже дали ќе го задржите или ќе даде прстен? Романтика наречена тиха језа.
Искажи ми се ти на старата тема прво( незнам на која мислиш), па потоа јас ќе отворам некоја нова темичка за забава
@Lilit може не знаеле дека е трудна #акоселажеме Може пред да биде свадбата дознал дека он е таткото,а претходно се сомневал којзнае Сдк правете си како што ви е убаво на душата,а луѓето секако ќе зборуваат. Како што викаат "Зад добриот коњ,прашина се крева"
Контрадикторно ти е СДК со коментарот на мојот пост. Така јет. Само да знаете дека ние останатите сепак ќе забележиме. Не може да е друг таткото, нема сомнеж, само смешна е ситуацијата. Сите гледачи на шоуто сме - абе добро, очекувавме, у реду е. Сите не сме изненадени, ама она е.
@Lilit Хахаха е да во право си контрадикторно е Ние можеме да си збориме ама они си завршиле работа битно,па мачкаат очи.Секако нивна работа ама дека е очигледно дека знаела секако е.Џабе такви церемонии за пред народ Имаше едно можеш да се омажиш и кога не си трудна,ама биднала работата.
Ти доаѓа енергија и желба за учење. Земаш скрипти, маркери, исклучуваш се и почнуваш.... Сконцентриран си максимум. Почнуваш да читаш 2-3 реченици и се обидуваш да се сетиш на нешто од предавањето, за да имаш појма што читаш.... Што е ова по ѓаволите? Ок, ајде ќе ја прескокнам оваа страница, одиме понатаму.....читаш, читаш....WTF?...си викаш ајде сепак оваа цела глава ќе ја прескокнам....може понатаму е лесно....одиш понатаму со читање....сфаќаш дека 100 страници си поназад....си се смееш на цела мака со солзи во очите.... СИ викаш сепак од почеток да почнеш....се враќаш назад....маркерот чека...скриптата чека....ти си зјапаш....сфаќаш дека сијалицата ти смета и си викаш ајде утре преку ден ќе читаш....очите те болат од недоволна светлина....го пушташ лаптопот, си доаѓаш на фемина и го пишуваш овој неуспешен обид за учење
@JollyGirl Глава по глава, и отидеш директно на содржината на крај, видиш се познати наслови И ти па, didn't you learn anything from Димета? Што не викнеш човек од штаб да научи се што треба и таа сијалица да ја поправи, да не свети толку, немој па да те просветли, мислев ослепи де
Ме потсети на ова од порано...полека мори че очориш така јас со сијалицата Ќе го викам Диме, па може и тој уште има за полагање...заедно ќе си учиме
Iako temata ne e bas soodvetna za prasanjevo no moze tuka poveke ke bide procitala.Sakam da prasam ako ima nekoj od vas da e posvoena ili pak poznavate takva licnost bi ve zamolila da mi pisete privatn poraka da pomogneme....
За денот да почне, за малку да го разбиеме утринското студенило, дури и она во душата. Има се уште вакви мажи феминки мои, заради кои ние раснеме како жени, ако лидерки, како лавици, заради кои с смееме, и го чуваме достоинството, нека се здрави и живи....
Синоќа ми се расипа безжичната тастатура. Пробав сменив батерија и повторно не работеше. Сабајле станав со помислата дека треба да си купам нова. Ја зедов во раце ја акнав од земја, повторно ја ставив батеријата и си работи. Наравоучение - Ако не работи нешто треснете го од земја