Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.100
    Животот продолжува.

На deskarada, elimkd, КикиМаус и 8 други им се допаѓа ова.
  2. Dragonfly

Dragonfly Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    298
    Недела е ден кога имам безброј идеи што сакам да правам, но ништо од тоа не реализирам заради мрзливост :)

На elimkd, Kukla994, Mr. Right и 7 други им се допаѓа ова.
  3. nencunen

nencunen Активен член

Се зачлени на:
    25 април 2015
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    19
  4. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.781
    Допаѓања:
    9.936
    Имам една личност у живот ( роднина ми е, не дечко), која после одреден период кој го поминав прекрасно со неа и кај неа на гости само исчезна од мојот живот.... Некако плукна на сето тоа што го правеше и збореше за мене... Исчезна, ни трага ни глас.
    Ме фати носталгија денес за неа и за периодот што го поминав таму... Се прашав, ако би ми се појавила пак у живот, длаи би и простила? Би и. Ама нема да е исто, ке биде со недоверба овој пат.
    Ја најдов на скајп, и наместо да и го тргнам прозорецот сум си го оставила така и работејќи без да видам и пуштив фајл наместо на шефот, на неа....
    Не знам... Како универзумот да се зафркава со мене. Не очекувам ништо, не очекувам контакт со неа, не очекувам да ми пише.... не очекувам ништо. И мислам дека немаше потреба од таква утка да направам... Ама ај, Универзумот белки знае што прави...
    Ке ми останеш само у сеќавање, и покрај се што направи сепак си ја задржувам убавата и позитивната слика за тебе. Секогаш мислам на тебе со љубов и се прашувам како си, дали си подобро, дали си жива.... И покрај твојот игнор не можам да те гледам негативно, жалам, не сум како вас, не сум.

На deskarada, Tajnaotrovna, Lilianna и 7 други им се допаѓа ова.
  5. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.025
    Допаѓања:
    36.078
    Вистината има многу лица.
    Најубаво е она кое сами сме го запознале.

На Viktorijaaa5, deskarada, КикиМаус и 14 други им се допаѓа ова.
  6. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Преку ден не мие ништо среќна сум, ама затоа па навечер ми доага секогаш она тешкото. Ах како ли јас ќе издржам.

На ♡BuBaLe♡, deskarada, Tajnaotrovna и 11 други им се допаѓа ова.
  7. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Форумов во последно време стана прав двобој.
    Толку негативна енергија по сите теми, толку напукани личности, што едноставно те тера 5-6 пати да размислиш дали да влезеш.
    Ако напишиш некое размислување што е малку поразлично од останатите, одма сите ќе скокнат исто ко чоек да си убил...или сите се премногу напнати, или јас воопшто на газ не го ставам форумов :x

Не знам зошто толку сериозно го сфаќате форумов.
    Врие со негативна енергија...Кај да влезам гледам неколку души се навредуваат, се контраат, па дури и почнаа да се расфрлаат со податоци од приватниот живот....збогум анонимност :fubar: мизерии живи

Ако ставиш лајк на едниот член, ахам од кај него си....Извинете како од кај него?? Не разбирам... :x
    Едноставно сум се сложила со мислењето или ми се допаднал начинот на размисување и сум ставила лајк...што е тоа ОД КАЈ НЕГО?? По партии да не се поделени луѓево??
    :drunk:

Исто многу ме нервира надополување или цитирање во оваа тема.
    Ова е ко личен дневник, ко некое место кај што можеш да си кажеш нешто општо- безврска и ти иде некој те цитира, па се надополнува трет, па ете го и другиот и што стана од темава?
    Замисли дома си водиш дневник и последно си пишала дека летово планираш да одиш во Лондон.... го оставаш дневникот на маса, ти го зема мајка ти и долу ти пишува: Ејјј и јас сакам да одам во Лондон...па брат ти долу се надополни:, Ајде ви уплаќам и идеме хехе... :|

На ♡BuBaLe♡, samovila.red., deskarada и 31 други им се допаѓа ова.
  8. izmislena

izmislena Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2014
    Пораки:
    1.657
    Допаѓања:
    2.327
    зашо бе некои луѓе едноставно не се научија да користат интерпункциски знаци и да користат цитати или да означат некого во нивното мислење?
    се осеќам јас како дебил кога ги читам овие луѓе. под „луѓе“ мислам „една членка“

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.339
    Допаѓања:
    48.019
    Голема буква кога се почнува нова реченица?!

На ♡BuBaLe♡, Emy867, Salome и 25 други им се допаѓа ова.
  10. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Dobro,uste ima lugje sto pravat lazni profili na fb i dodavaat? :swear:

На kjukli, fallenangel, purple..m и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.632
    Да се следеше некој правопис, или пак некое од основните правила на форумов, ако немаше луѓе кои своето лично незадоволство и фустрации не ги лечат врз останатите членови, ако немаше мажи кои дошле да бркаат швалерки, и девојчиња кои не знаат што е вагина, а што матка - ама битно останале трудни, пола и повеќе од форумџииве ќе ги немаше.

И поарно ќе ни беше.
    И не е проблемот во нив, туку во @Mihajlo и сопствениците на сајтов.
    Битно лапај си парички од реклами и посети, а нас кој не врти.

Со дел од тие парите можеш да вработиш еден модератор, плата нека му биде 12,000 и нека се вклучува неколку пати дневно да го зачисти форумов од глупости .
    И тоа не од овие троловиве кои лажат, и трудниве малолетнички - туку од овие редовниве кои се ситат на туѓата несреќа, фаќаат сеир, лечат комплекси, се лигават и се прават вечити жртви, кои се живо и диво осудуваат, а за нив не смееш ништо да кажеш,шират омраза ,се однесуваат ко малоумни, а сакаат да ги перцепираш ко арни, и секако оние кои до толку не го сфаќаат форумов пресериозно и имаат и живот надвор од него, а ова им е само за забава, па ти пишуваат лични пораки зашто си рекол оти мислењето им било дебилно.

На biGirl, leni_794, Viktorijaaa5 и 22 други им се допаѓа ова.
  12. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    487
    Ти си мојата душичка па дури и кога ме будиш а кога премногу ми се спие..Се правев дека спијам, и само слушнав како рече ,,нека спие дадичка, само да покријам да не и е ладно,,
    Душичка мала, те сакам како родено братче и секогаш ќе те сакамм <3

На ♡BuBaLe♡, *Amethyst* и Lilianna им се допаѓа ова.
  13. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Дали по некоја логика на јазикот би ми било граматички точно ако напишам дека најубаво ми е навечер кога денгубам? :^) Ако да, онда: - најубаво ми е вака навечер кога денгубам.
    Ноќ. Тишина.
    Празна соба, полна душа.

Со љубов,
    ваша М, :makeup:

На ♡BuBaLe♡, Salome, kjukli и 13 други им се допаѓа ова.
  14. Blazenka.G

Blazenka.G Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2016
    Пораки:
    1.021
    Допаѓања:
    4.888

На ♡BuBaLe♡, mssuniquee, kjukli и 15 други им се допаѓа ова.
  15. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.090
    Не го сакам воопшто ненадејното и случајно прекинување на контакт со луѓе кои ми биле блиски,независно дали се работи за роднини или пријатели.
    За жал се поголем замав зема ваквата ситуација,и како по обичај ќе резимирам настани и ситуации ,ќе барам вина и грешка некаде во себе,ќе се обвинувам.
    И не дека јас сум безгрешна,не сум,но никој не сум го напуштила така и оставила на половина пат,како искористена стара крпа.
    Грдо е чувството,да знаете само.
    Па уште и кога некои одеднаш ќе посакаат да ви се вратат,а не се повеќе истите,поминало време и ве направило уште подалечни поотуѓени...што се случува потоа?
    Потоа настапува она во името на старата слава,во името на некои стари денови и времиња,а уствари ништо не е исто,не може да биде..
    Замижуваш,се правиш како ништо да не било,и чекаш да испаднеш будала по втор пат :D

На mula, kjukli, LittleChili и 18 други им се допаѓа ова.
  16. Gushkalo

Gushkalo Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    464
    Го сакам она чувство кога "Умираш од смеење" тогаш се раѓаш повторно! :)

На ♡BuBaLe♡, Aleksandar1212, mssuniquee и 17 други им се допаѓа ова.
  17. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    934
    Допаѓања:
    2.843
    Koga ke se skaras so tatkoti I tolku ke se iznerviras sto odma resavas da se spakuvas I da zamines bilo kade ko nekoj pubertetlija , pominuvaat dva saati ti vo istata soba so istite misli no seuste tuka so ocite poteceni od solzi #kesipuknam

На Chica.Loca, Avokado и Rama им се допаѓа ова.
  18. Chica.Loca

Chica.Loca Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    507
    Допаѓања:
    2.260
    Одсекогаш го чувствував притисокот да бидам како другите, да се однесувам како другите. Размислуваш што да кажеш за да не бидеш осудуван, исмејуван и се претопуваш во толпата, оставајќи ги настрана желбите и соништата.
    Секој човек е единстен и уникатен на свој начин и во тоа лежи убавината.

Боли кога ќе ти кажат:
    - „Зошто не можеш да бидеш како неа/него?“

Почнуваш да се однесуваш како другите, како што „би требало“, но во душата чувствуваш немир, не си таа личност што се претставуваш.

Глумиш додека не ти здосади и на крај си велиш:
    - „Доста е! Повеќе нема да бидам она што не сум, да го сакам она што не ми се допаѓа, само за да не бидам будала, чудак во очите на другите!

Денес се прифаќам онаква каква што сум, одлучив повеќе да не им придавам значење на туѓите мислења и се чувствувам многу посреќно. :sun:

На christinnn, kjukli, Rama и 6 други им се допаѓа ова.
  19. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.148
    Допаѓања:
    17.728
    Шта речи а остати рамнодушан...

На Crna Dama, Rama, buba4e89 и 3 други им се допаѓа ова.
  20. purple..m

purple..m Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    481
    Допаѓања:
    3.743
    Дали универзумот сака да ми каже дека деновиве ќе ме повикаат на интервју за работа, или сите овие знаци од утрово се само случајности?

#ГлупостиСоКоиСиГоЗамарамМозокотПредПолагање

Убав работен ден луѓенца :f:

На ♡BuBaLe♡, Crna Dama, Mr. Right и 13 други им се допаѓа ова.