Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Лично го сфаќаат тие што читаат туѓи мислења и се пронаоѓаат, па стануваат пријатели и такви работи.
    Ниту читам некој што пишува ниту ми е гајле искрено. Член сум одамна и ниту знам кој со кој не се сака ниту кој со кој се мрази. Лесно е да се види кој на кого му се умилкува или кој како кој сака да биде.
    Плус кај бе имам јас време да читам други што пишуваат, онака да земам 2000 мислења да ги гледам на пример.
    Има секакви :D

На Bozica1980, rose60 и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  2. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    6.732
    So godini veke malku stom ke mi zarasnese ranata mislev deka ozdravev.ama ke se sluci nesto,ke me dopre na toa mesto kade najveke me boli.ne mozam veke da izdrzam.prokleto neka e.sakam mnogu da placam.da se isplacam.zatoa sto so godini ne mozev.moze taka ke mine.

Последна измена: 17 ноември 2016
    На ♡BuBaLe♡, Chica.Loca, Emy867 и 10 други им се допаѓа ова.
  3. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.090
    Додека ние со семејството бевме собрани и сплотени во мир и хармонија,се веселевме и славевме за убав повод,некој некаде во моментот губеше мајка и сопруга...
    Заѕвони телефонот на Татко ми,и за момент настана тишина и со насолзени очи ни ја кажа проклетата вест...
    Изгуби блиска роднина која што му беше повеќе и од сестра.
    Тета,почивај во мир,и најди спокој таму горе на небото...
    Ах животе,животе за некој си смеа и радост а за некој болка :(

На marama, *Amethyst*, senza.parole и 9 други им се допаѓа ова.
  4. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Стариот мобилен си го користам како таблет :)

Незнам што ми текна си ја пуштив play листата од јануари 2015 и
    Кој би рекол.. Мразам клишеа ама стварно понекогаш play листата од мобилниот ме врака назад во спомени..

Тогаш се запознавме, јас од време на време скренував со research-от и пополнување на формулари за магистерската, тој период ми текнува се чекаме кај Делишис, па одевме накај парк си седевме (мрзневме на нашата клупа) се гушкавме, те чекав да завршиш на работа да па да се прошетаме.
    Среда беше наш ден.
    Па се мрзневме до ниедно време на автобуска кога не ми доаѓаше автобус. Обожавав рандом изненадувања да ти приредувам, да ти дојдам на искачање со мало мафинче спакувано, или да ти се појавам на 1ви Декември кај тебе пред врата со мала новогодишна елка.. Нашиот прв Валентајн, промашеното искачање у сабота у Маракана :D и уште еден куп интересни работи што кога ќе ми текат, ми крадат насмевка на лицето.:)

А сега.. Сега се е толку различно.

Последна измена: 18 ноември 2016
    На Bozica1980, tina-63, LittleChili и 12 други им се допаѓа ова.
  5. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.724
    Допаѓања:
    80.018
    Зимата е прекрасно време за љубов.

Последна измена: 17 ноември 2016
    На Wahnsinn, senza.parole, fallenangel и 12 други им се допаѓа ова.
  6. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Не можам да поверувам колку сум променета изминативе неколку години па до сега.
    Сега сум се она што не сакав да бидам, и се она што посакував да станам. Сега сум оган и мраз истовремено. Но едно останува непроменето, мојата неодлучност, со која заспивам секоја ноќ.

На kjukli, mula, senza.parole и 8 други им се допаѓа ова.
  7. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.328
    Nikoj neznae dali imas problem ili nemas dokolku sam toa ne go kazes.
    Kolku luge ic nesakaat da se zanimavaat so luge so problemi.
    Kolku ima luge koj od kurtuazija slusaat necii problemi.
    Nemojte da dozvolite drugi da vi go trujat denot i na kraj da ve obvinat deka ste bile radoznali.

На ♡BuBaLe♡, galapce, rose60 и 6 други им се допаѓа ова.
  8. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Секогаш кога вака доцна ќе ми се пријаде нешто, од типот на грицки или благо, а немам дома, се тешам со кисели краставички.

На ♡BuBaLe♡, kjukli, Bozica1980 и 4 други им се допаѓа ова.
  9. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.313
    На работа имам една колешка која толку многу ја фали ќеркаи како мислиш е најубавата и најдобрата жена на светот,ќеркаи има 32 години толку разлигавено говедо не сум сретнал во животот,секое сабајле мајкаи и се јавува на телефон што да и направи за јадење послем работа,или ќеркава ке ја отера колешкава во три лепе,или ке и се лигави на телефон и се тресе како струја да ја мава,абе да му се згади на човек што децата ги правите паразити и идиоти,а цело време кука како неможела ќеркаи да си најде дечко,кој црн дечко бе да најде паразит?Кој сака бе дома да има паразит?Ми се повраќа од вакви ликови.

На ♡BuBaLe♡, purple..m, LUCI 99 и 11 други им се допаѓа ова.
  10. Таа Сум

Таа Сум Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2016
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    619
    Без навреда, ама сите овие потпишани како Кукла, Мачка, Лавица, Прекрасна, Специјална, Најубава, Најмила... ме асоцираат на се само на такви не. :lol:

На kjukli, ceca-1, elimkd и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.147
    Во животот најважно е да научиме да сме стрпливи.
    Без оглед колку порази не очекуваат треба да знаеме дека еден ден ке биде подобро.
    Еден ден..

На ♡BuBaLe♡, kjukli, Bozica1980 и 21 други им се допаѓа ова.
  12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.100
    Сакам да кажам дека најголемо богаство се моите родители.

На kjukli, purple..m, Ketchup и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Година помина, а ? ^_^
    Кој би рекол...
    Влетав така од радозналост, доста тежок период за мене.
    Прво игри, па теми некои, ми одвлекуваа внимание да помине време. Нема да ја заборавам поддршката на некои членови никогаш.
    На тие игри си запознав едно прекрасно девојче , до ден денес контакт си имаме, како да ја знам цел живот. :l:
    Улетав и на чат, група трачара.
    Се крена паника ,трол некоја , а у !
    И како нова и неупатена , фб дадов на некој што не би можела ни 2 збора да сврзам, а не па дружба. Од грешки се учи де.
    Малце во феминско, малце во +- 40...
    Читам различни искуства, може и овде да се научи нешто.
    Имам омилени членови кои со задоволство ги читам, учам по нешто од нив. :)
    Има и такво што си викам - недај Боже да имам исти околу мене, просто се разочарав дека животот им е сведен овде за некаква си популарност. Ама секој со свое.
    Си најдов и другарка од школки денови , со која ни се разминаа патишта после завшување средно и ете уште една позитивна работа од форумов. @Ane-Goki1 :hug: прекрасна личност. Само тоа можам да го кажам за неа!
    @Sesil ме урочи, запнала да ме мажи, па и тоа бидна. :D Не мислев дека годинава ќе закачам слика од прстен , ама ете . 8-|
    Не знам колку пати ми дошло веќе никогаш да не се логира овде , ама има луѓе за кои сакам да сум тука. Кој знае , може и во труднички ќе отидам за некоја година, ако не ми здосади и имам време. ^_^
    Тој што сака нека ме чита, тој што не сака нека ме помине со скрол. 8)
    Сакам да кажам на сите членови нови, не влетувајте наивно, чувајте си ја интимноста, не ја заслужуваат сите.
    Нема зошто секој да ве знае на социјални мрежи!
    И уште една добра раб на форум- тренинг на живци, па после награда ако си издржал некој добар хумор како на @baba Rada и @Bridget .
    За годишнина венчана за фемина не частам, не се луксузирам. :D
    Тоа само за роденден. :nod:
    Толку од мене. Ми се чини еден од најдолгите мои постови.
    Благодарам на внимание и извинете за мои печатни грешки, 99% од мобилен пишувам. :bow:
    А , да ... Името не би го мењаља. Петра сум. Таа со ловџиска пушка,пиштол ,терорист, кој како љуби да каже. 8)

На ♡BuBaLe♡, kjukli, purple..m и 16 други им се допаѓа ова.
  14. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    А што ќе речеш на ова ? За госпоѓицата да се разбуди за на факултет, мајка и и се јавува сабајле на телефон, господичната не си мести аларм. Епа нема дечко за таквите, ниту ќе има :D

На ЕденЧлен, crimson и baba Rada им се допаѓа ова.
  15. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.810
    Допаѓања:
    24.086
    Иако не е сè уште официјално започната, јас да ви кажам дека сте многу покреативни во зима.
    Форумот е некако магичен со вашите постови кои мирисаат на снег, топол чај и мандарини... :inlove:

На kjukli, purple..m, Ketchup и 18 други им се допаѓа ова.
  16. Olitomboy12

Olitomboy12 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2015
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    135
    го делиме истото мислење:clap::l:

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  17. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.039
    Допаѓања:
    52.385
    Ви текнува кога си испраќавме сликички и полифони мелодии по инфраред?
    Па мора да пазиш телефонот да е залепен до другиот, па да не се измести, не дај боже да заѕвони и да мораш да кренеш.

Е така и со мојата мотивација. Исчезнува ако не сум сто посто фокусирана на тоа што го правам. Малку да се тргнам и посветам на нешто ново, па отиде се друго што сум правела.

Се чувствувам расцепкано на милион делчиња.

На ♡BuBaLe♡, kjukli, BlackAndWhiteSwan и 21 други им се допаѓа ова.
  18. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Не им верувам на оние кои го прекршуваат ветувањето :!:и го менуваат односот кон одредени личности преку ноќ, со тоа што во еден миг ги напаѓаат, ги навредуваат и понижуваат, а веќе следниот ден им се улизнуваат.:!:

На ♡BuBaLe♡, kjukli, SnowWhite8 и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Chopard

Chopard Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2016
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    625
    Најдоброто нешто што го сфатив, а ми требаше подолг период е дека треба да се прости на тој што најмногу те повредил.
    Причината заради која што сметам дека треба да се прости и да му се каже дека му е простено е заради тоа што тој не очекува ништо освен вие да го мразите. Со простувањето само може да продолжите понатаму.
    Јас конечно сум подобра и спремна за да го сакам тој што ќе биде со мене во иднина.

На ♡BuBaLe♡, galapce и Rama им се допаѓа ова.
  20. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.360
    Денес одев до продавница и надвор се сретнав со една комшивка. Мислам секој ден се среќаваме ама денес се замуабетивме... За Марли дека болен е дека многу сум го сакала сум го гледала итн..

И едно време застана со зборање и ме загледа. И ми рече иста си ко мајка ти. Исто скроз збораш..

Се разделивме и јас си продолжив со патот ама во душата ми дојде топло..
    Се смеев по патот со една мисла.
    Дека дел од она што ми недостига цел живот, се крие некаде во мене. :l:

На kjukli, 1209, Wahnsinn и 41 други им се допаѓа ова.