СДК дека не ми е гајле кој што мисли за моите постапки, доволно сум зрела за да знам што е најдобро за мене, си го живеам животот како сакам, а вие што критикувате на секое ќе се каете што не сте се грижеле повеќе за вашите животи..Добра ви ноќ!
Nasabajle koga odam na rabota crna temnica, vo 4,30 pak crna temnica. Ova e naj otepuvacko vreme. Bel den negledas ( ako ne se vikendite) otprilika dva meseca. Ama zatoa posle nokite se svetli, vo 11 navecer pocnuva da se stemnuva , a vo 4 e razdeneto. Fala bogu sto e dolg denot i svetla nokta pa moze ceis da spremam ako slucajno dojde do vtora sansa, ako ne ke i go podram na nekoja srekna moma.
СДК дека кога ќе умреш нема да се одрази тоа на тебе.Ти поим немаш.Сите околу тебе солзи леат. Исто е и кога си глуп.
Секој почеток има свој крај !!! Форумот ми стана секојдневие овие 4 години. Постојано бев активна, прочитав многу совети, давав совети... Имаше интересни моменти. Многу од постарите членови со квалитетно мислења веке не се дел од него... Мило ми е за сите прекрасни личности што ги запознав овде. Поздрав и секое добро
Период на предизборни кампањи = период кога телевизорот веќе не служи ни како пријатно „друштво“ за во позадина додека правиш нешто друго низ дома. Платени политички програми always get me like:
Секое утро се разбудувам со чувство на мизерност. Аман нека помине веќе.. Виновна сум, знам. Можев да сменам многу работи, ама јас си играв ко и обично. Епа пати си сега. Е ќе си патам бе.
А баш пред некој ден читав дека некои научници излегле со податоци, дека кога умира човек само органите во телото му се нефункционални, а душата и свеста се се уште будни си лежи (мртов) и ги слуша другите како плачат по него... Свесен... Ова го споделив со вас феминковци, за да не ми биде само мене шубе на душата зошто само јас да не можам да заспијам? Кратки хорор приказни...
Мозокот ми е блокиран моментално од работа, што се крие зад ѕвездичките? п***л/а? Спојлер пушел/а? Кажи ако погодив пошто под тотална блокада ми е мозокот. Не би прашал да сум сигурен. Еве ти за помошта.
Неможам на ова да останам рамнодушен,ве молам луѓе помогнете ве молам. Драги пријатели, Јасна се соочува со тешка ситуација. Починал татко и вчера и нема средства за погребот, за во капела и за се друго! Ве замолуваме кој е во состојба да и помогне, нека и се јави на телефон и нека и помогне колку може и што може! Парични средства изгледа најмногу и требаат, но и се друго е добредојдено. Трансакциска сметка нема да објавиме бидејки вероватно е блокирана, но кој сака може дирекно да ја контакира! Јасна телефон 078 978 200.
Ne ja razbiram potrebata da grickas semki vo avtobus na JSP. I toa, otkako prethodno si jadel nekakvo pecivo so luk, od koe se shiri opasna smrdea. I seto toa go pravis tolku zvucno. Malku usul be lugje...
"Си одам ради глупи луѓе,ми сметаат такви и такви луѓе,ми смета ова,ми смета она.." Многу сте заникаде.