Јас па во последно се нешто само се жалам,да не речам кукам До кај стигнав?! Аха,ми текна! Нешто што најмногу мразам е кога моите или било кој друг близок ме споредува со сосема рандом небитна личност. Алоо луѓе,освестете се,секој си е посебен на свој начин,ваква сум каква што сум,поинаква креација,по ваши кројки и мерки неможам да бидам,а и несакам.... Имам мал милион недостатоци и маани,ама ова сум јас,ако ви одговарам арно Ми се смачија споредбите,кои се толку небитни,и непотребни.
Добрите работи ќе почнат да Ви се случуваат тогаш кога ќе се оддалечите од НЕГАТИВНИТЕ луѓе. Џабе си им подавал рака, кога тие незнаат и со своите две што да прават.
Знаев дека еден ден ке дојде до ова,само не мислев дека све ке се случи волку брзо.До вчера постоеше за мене те нарекував родител(иако немаше 1% заслуга) ама ми беше жал затоа што заедно изгубивме дел од срцата,ама од денеска јас те закопав жив,ти веќе не постоиш за мене во светот(тоа ти го кажав и во лице).Јас сум маж не сум детиште како што ти мислеше во твојата глава,да знам дека мојте размислувања те штрекнаа и зачудија,но јас пораснав да пораснав САМ без твоја никаква помош како родител.Само незнам какво срце имаш,каков родител си ти?да си ги делиш децата?Но јас сум јак,премногу сум јак затоа што го имам секогаш Господ во мене,еден ден ке си го остварам сонот,како што и досега си ги остварував без твоја помош. Ке ти посакам долг живот и долга старост,но јас сум мртов за тебе како и ти за мене,ти посакувам све најубаво.
Dali nekogas vi se slucilo da placete bez nitu edna pricina posebna? Eve 3 dena toa mi se slucuva nemozam da prestanam da placam sakam celata tezina da ja isfrlam od gradite oti srceto mozi da mi prepuka I najtazno e sto nikoj ne me razbira Dali vi se slucilo meseci da vodite bitka za da postigite nekoja cel koja vi bila zacrtana I da nemate nikakov rezultat?mene toa mi se slucuva,mozi premnogu vreme bev silna I sega premnogu sum umorna,umorna sum od cekanje... Sve neka odi po gjavolite,ili mozebi e I ojdeno....
Ако ,исплачи се,ќе ти олесни. Сите ние некогаш имаме потреба да се исплачиме, некогаш чуствуваме но солзите не доаѓаат а ја имаме тежината , кога ти доаѓа слободно исплачи се ќе ти олесни, потоа ќе си нова ,ќе добиеш надеж како нов живот и ќе почни твоето лице да се смее, препушти се на солзите ќе поминат и тие тоа е само моментална состојба неколку дена
Сакам да напишам еден пост, да ја искажам оваа бура од емоции која ме преплави деновиве, ама од толку многу работа што имам не можам ни кафе да се напијам. Бар денес завршив со голем дел од обврските, па можам малку да одморам приквечер. Надежно де.
Само сакам да знам дали оваа болка некогаш ќе помини. Дали ќе има некој да ме прегрне и да ми речи - исплачи се сега, ама ова ќе ти биде последен пат. Дали навистина од се оздравуваме, или само така не тешат?
Калакурница ми е љубовниот живот искрено.. Дури секој еден од нив го имаш моето внимание, никој не го искористи. За на крајот сите тројца да ми понудат брак во рок од 2 дена. Да му кажам на некој нема да ми верува.
Како за некој кој не е воопшто љубител на снег, го прошетав цел град и како за чудо воопшто не ми беше ладно туку напротив ми годеше свежиот, чист воздух, уживав на прошетка додека снегулките паѓаа.
Прави му лошо на човека,за подобро да те памти. Ако правиш добрини,згазен си и небитен. Ах,зошто сме се родиле атерџии! Абе тој тебе зло,ти него дупло!