Уште не сум се отпакувала, а кај и да е ќе треба да почнам пак да се пакувам. Инаку, не, немам време за еден убав долг пост. Ама морам две реченици да пишам. Ми се врати вербата и надежта во луѓето последниве два месеци. Пресреќна сум што запознав добри и мили личности. Многу сум благодарна за неверојатните пријателства, за искуствата, дружењета и љубовта, и вечерва ќе наздравам само за нив.
Сдк од мала нога со една комшика бевме само на здраво, овие денови ептен многу се зближивме, и се здруживме, секоја вечер сме заедно, мило мие што сеуште имам вакви комшики, што се тука за мене во секој момент. Не верував дека ќе станеме пријателќи, ја засакав многу, и би сакала да потрае ова пријателство. Имајте убав ден
Се е убаво кога има сонце кое грее и ми ја топли душава. Претходната вечер не сум можела да заспијам мислејќи на тактика за целосно освојување и заведување на синоокиота разочарување на бившиот и неговата багра, колекција од тит... Ок не мислев само на тоа туку и на подготовка на солен куглаф, пробно предновогодишно ако е вкусно и успешно, ќе го спремам и за празниците. Имам стекнато нова навика, превентивнанаутро пијам напивка од цеден лимон и вода, ако има резултати во намалување на бутини и задник ќе ве известам. Денот го поминав со моите фини луѓенца и покрај теткица мрчаторкание си муабетевме, се смеевме, се зезавме и поминав убаво квалитетно време со малку муабет, работа и со кафенце. Почнав да ја чувствувам наклонетоста на декември, прв знак беше вчера, вториот го добив денес, слушнав убави вести, добив убави пофални зборови од афирмирана личност па се надевам на убави вести и новости. Повторно почнува да ми се враќа довербата во доброто на луѓето. Добив уште една вест позврзана за семејството, добро е тоа ама ќе го зачувам за себе, нема да споделам. Вестите денес беа кај мене, се почувствува како информатор. Ја пречекав мајка ми од работа, со кафето и спомнав новости на денот, жената секогаш ја има истата реакција. Имајте убав ден, со насмевки и многу љубов.
Нема поубаво од она кога фризерката ќе ти ја испофали косата. Абе мекнеам, мекнеам. Жолтко на гаќи. Јајце ќе снесам
Одкако знам за себе,секогаш сум на диети,на разни ригорозни одрекувања од храна,и тоа на разни прослави каде се е толку вкусно,и примамливо со тие декорации и триста чуда,а ти си "казнет" да не пробаш е ај Дури и почнувам да се жалам самата себе зошто мора да сум склона на дебелеење,и зошто морам да имам метаболизам како желка баш јас а?!
У кратки црти животов. Ама ја па цел факултет упишав, побааги гомненца, каква терапија, за све ова треба ја да сум шринкот. Гледам нарцисот од бивши се оженил со идентична на себе. Ах уел, уат гоус араунд, камс араунд. Почна да го цица со самозаљубени испади кои на почетокот ти се јебење у здрав памет дека све тоа е од добри намери.
СДК И @zokipoki.1 се освести дека е заљубен во мене, ми посветува песни и тагува по мене откако го игнорирам само дрвото мое од бивши уште не се оправи, не тагува по мене. Досадно ми е, со некој морам да се закачкам. Ми фалат @baba Rada @SummerGirl. Кренете рака или , да знам дека сте добро.
Наезда од нови (и, можам само да претпоставам, многу влакнести феминки) у темата за ќелепур Филипс Лумеа. Некои дури и се потрудиле да наместат слика за аватар. Спојлер: Not cool, I know
@Bender Rodriguez Пфф , a ти мислиш вистинската кампања се одвива за Левицата и кој ќе ги модерира невините девици во темата, а не си ја отворил темата за Лумус Филипсос, па да видиш како се собира народ Тек сега сфаќаш дека цело време си живеел во заблуда
Отсекогаш сум викала дека не ми пречат спојлери за филмови и серии. Дури и самата им пуштав на другари, па ми се лутеа. Ама откако почнаа ср@#е филмови да прават, искрено страв ми е и еден трејлер да изгледам. Се плашам дека ќе ги видам моментите од филмот кои единствено вредат и ќе се разочарам што уствари ништо не се случува и не е интересно. Тежок живот филмомански...
@Lady Phoenix Гицке, ја тие сцени што ги гледам на трејлер, после никаде не ги видувам во филмот До толку експерти станале Затоа е и трејлер, да те прелаже да го изгледаш За препораки, кога ги читам темите за филмови, обично некои ми се гледани, па кога видам дека некој член, за некоја комедија што немала ни к од комедија, вели дека била умирачка, следната што ќе ја препорача знам дека била всушност баш така, умирачка
Ај ти не се смеј многу, многу и иди таму лајкни ми го постот ко знак на морална поддршка, оти ќе ми треба... И зашто таа дуктурката не ми одговорила само на моето прашање? Да не има профил тука, па да не сум се испокарала со неа некад? Све ова пристрасно и со врски бреее...