Си шкртнувам секоја година на денов едно постче, па ај да не правам исклучок. Седум години откако сум се зачленила. Кога поминаа еве не знам, остарев тука. Сериозно, седум години. Eве направив торта за денов. Спојлер Кој ме читал во овие седум години знае дека тоа нема да случи.
Сакам да живеам сама, сама , сама.Ни родители, ни дечко, ни маж никој не ми треба. Преку глава ми е од сите, сакам самотија, сакам да сум сама. Така барем на мира ќе правам се, и ќе си чувам животинки колку ми душа сака, не вака.
Цела недела имам проблем со заб (оток и силна болка) и веќе почнував да се нервирам, се додека не ми текна дека вака може да си намалам 1-2 килограми зошто не можам да јадам Ете, во се може да се најде позитивна страна
Водата е најслатка во сабота... после алкохол петок навечер. Прекрасен и сончев ден. @RainBow честито седумгодишнина на фемина. 7 е среќен и позитивен број во нумерологијата. Те чекаат убаини само.
Sdk...cudni mi se lugjeto koi mislat deka sexot e intimata. Ne..lesno e da se sobleces i da vodis ljubov gol.Site go pravat toa. Tesko e pred nekogo dusata da si ja ogolis,srceto da go otvoris i mozokot na tacna da mu go dades...da mu gi kazes site nadezi i sonista.Toa znaci da si gol do koska. E...toa e intima.
@КикиМаус @ЕденЧлен ми се сомнителни со пожарот во темата што би му кажале. Ме интересира дали има некои љубовни искри меѓу васили сте тајни жарчиња. Се зезам дечки, не ми замерувајте.
Сакам да кажам дека многу мразам кога некој пробва да ми кажва за моите одлуки. „Ако гласаш за нив, поарно искини го ливчето“ - патем кажано од пред 5 минути, ама занемарено од мене за одговор зошто играта е побитна од нечие памет-солење, а и ако е така, нема да биди прво ливче кое ќе биди небитно, па нема разлика. Ама ај бе кажете, да пропуштиш слава за роднини ради митинг? Да ти кажва другарот од другиот штаб шо планој имат тие таму и меѓусебе арогантно да се смејте в лице како демек „кој си ти, мислиш знајш види го Гујо, види го Зајко“. Никогаш не сум гледала многу телевизија, ама сега веќе излегувам од соба кога има реклами. И ете така, си играм и си играм, изненадно денес победвам. А сега сигурна сум дека се зареков за останатите игри.
Е зошто си неодговорна граѓанка на Република Македонија и не се грижиш за иднината и просперитетот на оваа наша мала, мила и каква уште не држава ?
Универзумов пак некои пораки, некои сигнали ми праќа. Не може да ме остави на раат некој период нели? Не ме брзај само, идам пополека ке си стигнам на посакуваната дестинација, не се секирај!