Ми ја затвориле омилената тема за јамболиите... пу јаз'к.... кој ќе бара нова берза... Скршив еден предмет од голема емотивна вредност за мене... и мислам ќе си умрам од жал...
Потребно е време и трпение за да ти се "склопат коцките" во животот, а доволно е само момент да распрскаат на сите страни да секогаш ти фали макар и мало делче
Црна мачка ми го пресече патот за центиметар пред неколку часа. Што малер ме мава не можам да заспијам.
Сакам да си се искарам! Христино оди учи мрзо една светска од 11 се каниш и никако, утре пак ќе квичиш во 6ипол сабајле дека ти се спие и ќе се тегниш в кревет.Е така. Иначе, да се пофалам за 2ката математика, убо ми тргна неделата. Ајт заминав да учам јас. Спојлер Или сепак во 1 точно да си почнам, хм?
Заради секакви дивјаци што користат јавен тоалет, уште малку фали да се испраксирам за да можам перфектно да мочкам во стоечка положба Јас не знам што прават луѓево во вц? Се качуваат на даска и така мочкаат? По плочки и под се мочкаат? Дома така бре правите? Стварно не сфаќам, ама култура немаме ама баш ич. Секогаш кога влегувам во некој толает ме дочекува ШОК... Е вакво ќе си купам, па што сака нека биде... Го ставаш ова меѓу ноџиња и си мочкаш станата Слушаш Дедо Мразу? Скромен поклон барам.
Кога гледам како луѓето раскажуваат работи од пред 50 години со солзи во очите, сваќам дека времето не лечи ништо.
Мразам кога некој се обидува да ме сожалува,не ми треба никаква "лажна милост". Немојте,ве молам..ионака ќе средам се сама,како и досега
Deneska nesto vremevo ne ne posluzi. Vo nekoj provincii losi uslovi za vozenje, a kaj mene sum stud -21. Ke si prodolzi so isto tempo slednite 2 nedeli. Mora sneg ako ne nema Dedo Mraz. Kako i da e Dekemvri e najsveceniot mesec vo godinata i steta e da se sedi doma koga nadvor e se ukraseno i veselo.
Секоја година во ова исто време ме напаѓаат емоции,толку се јаки што душата на парчиња ми ја кинат.Идат големи празници а тебе те нема,отиде горе на небото прерано,ме напушти да останам сам,да празнувам сам,да седам на масата сам.Боли мајко многу боли,душава веќе ке се распадне,очиве повеќе немаат солзи суви се со рани преплакани,ама џабе кога душата ми плаче секој ден по тебе аххххх
Srcka, sama si se opravduvas. Toj te izneveruvase koga bevte vo vrska i ti go znaese toa i se mu prosti. Mu stana zena. Mu rodi bebence. Ama kazi mi ti mene - kako ke se opravdas pred nego koga maz ti ke go cekas budna cela vecer, koga toj ke ja pominuva nokta so druga? A na internet samo prikazuvaj deka imas sovrsen maz, I DON'T BUY IT! Fala prijatno
Добар ден! "Абе јас разбирам англиски се' ама тешко ми е да вратам" - Далматинка. Решив да ја искоренам оваа единица мерка за "ЗНАЕЊЕ". Најдов онлајн да си учам, и еве ќе почнам. Само некако не можам да се откачам од форумов. Можеби дека сум нова и интересно ми е, само наоѓам некоја тема да ја читам. Имам бар по едно прашање за секоја тема. За да не бомбардирам со прашања, денес само ќе ве поздравам. Спојлер Се надевам расположениево и позитивната енергија ќе ми останат во теков на денот. Колку сакам сонце на вакви декемврски денови.
Бидете благодарни за се што имате. За се. Размислете колку сте богати. Некој го посакува и се моли да го има она што го имате вие а не го цените. Вреднувајте ги малите нешта додека не биде предоцна кога ќе сфатите дека тие всушност биле големи.
Кога ќе те издадат, исто како рацете да ти ги скршиле. Можеш да им простиш, али неможеш да ги гушнеш.
Не ми е јасно како тоа колешкиве мои, за време на посета во фабрики не се фокусираат и гледаат како се одвиваат процесите туку цело време со телефоните во раце. Цело време се сликаат за на снеп или инстаграм. Ало утре тоа ќе ти биде работа, од тебе ќе зависат многу работи зошто тоа ти е струката побогу, тоа си одбрала да учиш. Ако не те интересира, чао пријатно не си троши време и пари. Кога недај Боже ќе направиш некоја катастрофална грешка за тебе или за тие околу тебе ваљда ќе ја удриш малце главата, ама касно ќе ти биде. До тогаш ако сакаш и киселини пипетирај. Си се убедив по втор пат дека дефинитивно си одбрав убава струка. Баш ми е интересно да се шетам низ погони и да го пратам секој процес и секоја обработка. Дефинитивно ова ми е мотивот да се борам повеќе и повеќе за да еден ден остварам нешто! Се изненади?! Да?! Ти кажав дека така и ќе ти направам, само беше прашање на време.. Биди си со истите пак. А очекувај и малце несвојствен одговор од мене.
Разбравме сите дека "intelligence is sexy", ама де прибери си ги цицките... Не за друго, премногу си секси.