Дефинитивно. Самата фит состојба ти предивикува да имаш поголема самодоверба, да си позадоволна со сама себе и да се самоактуелизираш на уште еден план. Мислам дека баш ваквите реакции се на некој начин одбрана затоа што истите тие личности всушност сакаат да ослабнат ама не употребиле доволно волја, средства и едноставно не мрднале со прст за да направат промена. Одбрана или утеха на некој начин, залажување на сама себе. Може да постои момент некој да се сака со 2 кг плус од она што бил порано и тоа да е реално, ама јас не верувам дека има некој, особено не жена што си се допаѓа со вишок кг и сало. Па макар и да се неколку.... Затоа девојчици, засукајте ракави и право у сала, summer bodies are made in winter.
Новите истражувања покажале дека можело машко другар да ти биде Јас сум Лилица Китановска, а ова е Гласот на Америка на македонски јазик и топло ви препорачувам да вклучите Solitaire, кога веќе гледање своја работа is not available in your country и огромен поздрав до оние што и братучедите ни ги прават швалери.
Netreba na drugite da mu dokazuvas deka si sreken , sam nasebe dokazisi deka si sreken #dosta #vestacki #nasmevki #posocijalnimrezi
Зошто едонставно нема некое копче на телото за да се регулира менструалниот циклус? Кога ќе бидеш подготвна да родиш дете, неколку месеци порано ќе го притиснеш тоа копче па тогаш добивај и раѓај... Зошто секој месец да имаш циклус? Од 12/3 год. па се до 46/7 г. секој месец хорори...зошто? Или барем еднаш годишно да беше Ова е неправедно спрема цел женски род. Тортури Или барем за викенд и празници да бевме ослободени... Туку од кога почнаа платените политички реклами да ги даваат на секои 5-6 минути, кај нас скоро ич не се пушта македонска програма. Покрај фокс, почнав почесто и животинчињата да си ги гледам на анимал планет, па сфатив дека и најлошата змија, и најбесниот јагуар, и најгрдиот крокодил ми се многу помили од луѓето политичари Конечо ја сфатив причината зошто сакам повеќе животни отколку луѓе... Фала ви политичари, ми помогнавте да дојдам до битен заклучок!
@JollyGirl ама како, зарем не сакаш да ја слушаш госпоѓата со кифлите и приказната како и' се изладиле поради Грујо. Гуавата гоуе гоуди мои Македонци. Спојлер Ми одѕвонуваат во ушите, I think I have a problem.
После месец вежбање на шипка, морам да ви кажам дека е на листата на најдобри одлуки што сум ги направила во животот. Чувствувам дека ми зајакнуваат мускулите, одам поисправено, генерално ми влијае на самодоверба, мааааалце ослабев и ептен ме исполнува со позитивна енергија. Ако некој се двоуми, go for it! Најдобра импулсивна одлука некогаш
1001...причини да не гласаш за СДСМ. 100..причини да не гласаш за ВМРО. Јебига ,јас можам да набројам 5000 причини зошто не би гласала за НИЕДНА ОД НИВ. Ќе не "отечат" додека дојде фамозниот 11декември. #гасителевизор.
Го знаете она „коса ми попаѓа од нервоза“? Е, тоа. Можда сум меѓу ретките животинки кај кои сите такви изрази и коментари имале директен и скроз буквален ефект. Шта речи, а не заплакати. And again. Мислев срце ќе ме стрефи некој ден поскоро ама, не се даваме. Косава испадна слабак. Мајку и. Ме издаде.
Ок, да расчистиме нешто. Иритирачките политички кампањи сите не нервираат, ни пречат и ни ги узурпираат веќе сиромашните телевизиски програми. Со години и години. Зошто, тогаш по ѓаволите, не осмислите нов начин на презентација, нова маркетинг кампања? Нешто поиновативно, поуникатно, покреативно. За џабе ли ги плаќате вашите менаџери? Па баш и на тој начин ќе ги вклучите вашите закржлавени мозоци во намера да ни ги исперете нашите и малце ќе се унапредите и сами себе. Од аспект на мислечка активност, brain storming. Ама впрочем кој да им каже? Секогаш се бара наједноставиот начин, копи пејст од старата програма и ќе ги убедуваме пензионерите дека ќе им направиме патишта. А meanwhile
Znaci kako e mozno da ti dojde smetka 1035 denari za vip a toj broj ne e uklucen si ja plakjav samo pretplatata 299 denari nemoze brojot sam da se ukluci i da si zbori. Neka mi objasni nekoj
Има некоја посебна убавина во машкиот глас на телефон. Секој што ќе ми се јави, а не ми е роднина или другар ми го насмевнува увово на најперверзниот начин. Во мелозвучните ноти спаѓаат скроз сите. Од клиент, колега, комшија...до доставувачот на пица, сервисерот од сетек и некојси Марко од Стопанска банка што ми се јави пред малку.. I'm only human, I'm only human after all. Don't put your blame on me. Четвртоков ми е толку мрзлив, што го помислив недела... Ваша М,
Заборавив дека денес е неработен ден и за малце ќе отидев на факултет. Ее Идризово бе, ќе ми фалиш 4 дена. Ок, не
А мене ми станува уште појезив како што продолжува да пишува... Муабетов ми е оној педофилскиот...„Ела чичо нешто да ти каже“
хахахах ова ме потсети на таткото на дечко ми, му се смачило више да го замараат и овој буквално намерно во зборење ги прекинувал и почнувал да им збори за мачорот. Им кажувал што раса е, што како правел за овие да бидат многу втф и им затварал врата од кога ќе си каже