Има денови кога многу и се лутам што ме напушти. Не знам како си дозволила да мисли дека можам да живеам без неа.
Togas koga ke ti se ispovedam za nesto intimno i tajno,ne e toa moja slabost tuku toa e poverenie. Ako ti me povredis,ne e moja naivnost tuku tvoja podlost.
What the fuck is прибидејќи? Oнa "бидејќи" гo рaзбирaм, aмa штo бaрa oнa "при" дo бидејќи, не мoжaм дa сфaтaм. И штo е нaјтрaгичнo сè пoчестo гo слушaм периoдoв. Едит: вo стилoт нa @Bender Rodriguez : Фaлa нa пaжњa.
Многу огорчени ликови по форумов... Додека се уште ми е смешно, отидов да се заблажам јас, мора некој да избалансира А утре чекајте торта.
Btw... @Dust не знам дали пратиш ситуација, ама имаме Колумбовка веќе подолго време... долго пред Колумбовец Напнато човече
Која каде како зошто..не сум во тек Се дозаљубив и го подзаборавив колумбо...љубовта моја непрежалена
Иако сум родена во лето,јас сепак сум дете на зимата За мене нема ништо помагично и порадосно од снег и да гледам како наоколу се е бело,уште од мала се радував кога врнеше првиот снег,ќе излезев во двор и се вртев во круг со испружени раце нагоре за да ми паѓа снег во раце. Во зима исто се слават сите големи и убави празници каде сите сме сплотени во домашна хармонија. Единствена замерка кон зимата ми е тоа што не казнува со грип,вируси и настинки На пример,еве сега толку многу сум настината што едвај дишам..ама ако,пак си продолжува нашата љубов
Колку прост народ сме потврди оваа изборна ноќ. Сите победија, никој појма нема која партија ќе формира влада. Ама важно си ги шернаа сликите од пред штаб, слават. Добро, на толку дипл. правници,на толку дипломци по политички науки, како еден не седна да каже: "сп. закон ххх, член ххх услови за формирање влада се тие, реалните можности за коалиции се тие, ама пошто не се знае кој со што ќе се пазари, не знаеме кој е следниот премиер, па рано е за славење." Е не, свират низ град ко да освоиле по 70 пратеници и едните и другите, оти заев и грујо рекле дека победиле. Утре на плоштад сите партиски марионетки групно спалете си ги ваквите дипломи, барем ќе се згрее народот.
Дали сте сериозни дека ви се живее во ваква држава? Дали сериозно постојат луѓе што можат да кажат дека се задоволни од состојбава во нашава мила Македонија? Дали има еден кој што може да каже дека живее задоволно ? Жалби и поплаки насекаде,нема пари, нема работа,сиромаштија, еве дојде денот кога можевме се тоа да го смениме. Кај сте ? Во која кал ви се бутнати главите ? Разочарување огромно . Што народ ќе бевме...
Искрено незнам дали некој ке го прочита овш овде но ќе го напишам за да ми олесни можеби и ке утешам некој да види дека има и полоши ситуации.или па незнам можеби некој ке ми даде мотивација да го променам.Најпрво да кажам дека сум чудна особа тоа ќе го сфатите уште кога ке ви кажам дека имам 19 години а имам само два мувачи и тоа мн кратко време,ниту една врска и сум невина.Значи ова ке виукаже на една личност која е несоцилијазирана.проста,старомодна и.т.н НО јас искрено мислам дека не сум таква,но останува на тоа МИСЛАМ бидејќи за некого ке бидам чудна,ќе ме осудуваат зошто сум таква но ете таква и сум и тешко ми е да се променам:Можеби тоа е од што бев многу повреена од еден дечко односно 2 мувач итоа пред 2 години и од тогаш до сега немам никој,уствари имам но само за мене,за срцето и да ми го крши расположението тоа е се.За физичкиот изглед не сакам да коментирам оти јас за мене мислам дека сум убава дотерана сеама од друга страна никој згоден дечко ми нема пишано на фб како што му пишуваат на другите или пак лајкови да имам многу,тоа не.Студирам барем тоа е добро и не толку добро бидејки не сум најдобра но ете се трудам и ке успеам.Инаку сакам за кажам за еден кој ми ја кини душата неколку месеци и тоа другар(што е најлошо):Ми се допаѓа тоа бешепоочигледно порано и можеби беше обострано но сега воопшто не се познава јас првам така и тој тргна подруги патеки му се пушта на сите и си ја пробува среќата и тоа пред мои очи на мои другарки,е сега видете на кој му е тешко/,и тоа секој ден...Даајјте помош имам чуство дека некој ми фрли црна магија (а тоа нависитна било бидејќи имам одено кај гледач и ми кажа и кој го сторил тоа)И НАЈВАЖНО на таа личност(моја скоро најверна другарка) сега му се пушта овој ропак а таа знаеше дека мене ми се допаѓа ропакот/И кажете сега како да постапам да бидам како неа? да излегва со секој што ке му пиши на фб или да останам ваква што немжи да изл со машко оти никој не му се допаѓа и ке остани невина до крајот на животот
Во сета таа политичка каша, јас да си свртам на смеа, зашто луѓе не вреди да си го фрлате здравјето за партии кои ја изгубиле смислата за човечки живот освен за полн џеб.