Интересно ми е тоа дека најчесто кога многу се трудам некој симпатичен дечко да ме забележи, обично не ме забележува или барем мене така ми се чини. А кога ќе престанам да му обрнувам внимание, е тогаш сум најинтересната личност за која сака се да дознае. Заклучок: Игнорирањето е мајка на вљубувањето.
Мачкава моја ниту се пентари на елка, ниту тегне лампиони. Единствено сака да спие под неа. Денеска глеам, малите кутивки кои ги виткав да изгледаат како поклончиња со машнички и стоеја под елката...епа сите машнички - изгрицкани Туку камај нашле начин да ја заштитите елката, во случај да имате проблематична мачка: Спојлер: Хе хе . Си цедев ладни портокали и цитрон. Ќе се лечам со чај подоцна како ми изглеа...
Мислев дека никогаш нема да дојди до ова но... Никогаш немојте да возите пијани, пред се си загрозувате својот живот но истовремено и на сите луѓе околу вас. Пред неколку саати доживеав сообраќајна несреќа, идев накај тератана кога пијан возач стоејќи на спротивната страна нагло тргна и ми го пресретна патот, сакајќи да направи нелегално полукружно вртење па од неможност да идам никаде се забив во него, се одбив од таа кола и удрив во банкината на бензиската станица каде што и застанав, тој продолжи со оштетена кола да бега но му откажа на бензиска. За милиметар фалеше за да го удрам и билбордот со целите од горивата па да беше и потешка од оваа што е сега. Од сето тоа фала му на бог излегов само со набиеница на глава и целосно хаварисана кола со никаква можност да се направи. Некој од горе гледал и на мене по кој знае кој пат оваа година, фала ти !!! Ве молам момци/девојки немојте да возите во алхохолизирана состојба, немојте невини животи земате !!!
Нема поголема вест кога ќе слушнеш дека другаркати се вљубила и дека дечкото ја побарал на старомоден начин да му биде девојка. Ептен сум среќна за неа, се надевам засекогаш ќе и биде така, па да играме на свадба. А уште поголема вест е кога се бореше за остане на првото работно место и покрај тешкотиите на кои наиде и дека денес ја зела првата плата и сакала да ја подели со мене. Таквите луѓе до животно се чуваат до вас.
@crimson А како тргнало , иронично ќе биде да те заинтересира, па да те чека тебе таксистот, да дочиташ
Куклата на вујна прооде! За една наполитанка на неполни 9месеци направи 4 чекорчиња. До свадба ќе се бркаме. Да се почестиме,
Сакам да кажам дека мразам пол сат пред спиење кога ќе ми пишат дека за утре имам презентација, а јас од ко сум ја напрајла пред две недели ја немам чепнато. Одлуката е ... добра ноќ. Утрото е големо.
СДК дека мојата најголема љубов - внучко никогаш до сега нема видено снег а камоли снешко, нормално ова му е прва зима во животот Епа тета Кики за своето најмило направи снешко за да може целосно да ја почувствува и он предновогодишна еуфорија
Пред неколку дена бев сведок на непријатно случување во автобус бр.2 на релација Автокоманда-Сарај. Се поредија албанци на задните седишта, пуштија албанска музика и гласно пееја и зборуваа, а после почнаа да ги спомнуваат БЕСА и СДСМ. Каква некултура. Како да се слезени од некоја планина, дојдени од пустелија. Затоа не ги сакам. Не ми смета што ете се Албанци, ми смета таа нивна некултура со која ја зацрнуваат сликата за целиот Албански народ.
Кога некој ќе почне да ме убедува дека не јаде "ама баш ништо". Не е дека НЕ можете, не сакате и не се трудите доволно. Спојлер http://www.femina.mk/новости/занимливости/неверојатни-трансформации-со-слабеење-кога-вежбањето-и-диетата-ќе-дадат-резултати
Ogromno mnozinstvo lugje na ovaa planeta se temnokosi. Rusokosiot gen go snemuva, kako pominuva vremeto, kje ima se pomalku i pomalku prirodni rusokosi, pa normalno e ona shto e poretko da bide pointeresno i da privlekuva vnimanie. Jas ne sum mashko, a otsekogash sakam rusokosi lugje, bash zlatokosi, taka da, verojatno nema vrska so zhenska plodnost.
Поарно ќе ве пуштам да бидете во право отколку да ве убедувам во нешто. Ако го лајкнам вашето мислење тоа значи дека ми се допаѓа но не и дека ве подржувам.