@buba4e89 како тоа ти се допаѓа а не го поддржуваш? Со која цел тогаш го лајкнуваш? Настрана лајковите, но една глава не може да мисли подобро од 20 други што мислат исто.
Така што ги гледаш чизмите на излогот а не можеш да ги купиш, така и со ставовите. Ти се свиѓа ама не го подржуваш, друго е да ти се свиѓа како размислува а друго е да го подржиш во практика. Едит: Една глава може да мисли подобро секогаш од 20 други што мислат исто. Како: Таа една глава дава подобар предлог од 20 други кои мислат исто, и секогаш ако им одговара го прифаќаат предлогот и додаваат свои мали измени. Се што почнува со "не може" освен во некои исклучоци, може да премине во "може" ама само ако си праведен и реален. Имај убав ден.
А каде напоменав дека станува збор за лајкови на фемина? Гледаш како не се согласуваш, затоа што не ти одговара, а длабоко во себе знаеш дека е така. Кога молчи човекот се кажува.
Па јас за тоа ти зборев а ти го споредуваш тоа со сосема трето , што за мене нема никаква поврзаност. А ти што одма право се електризираш? Си кажав само мое мислење.А твое си е како го прифаќаш.
Воопшто не се електризирам.Се електризирам кога има неправда! Очигледно ти си го сфатила во контекст кој тебе ти одговара ( во овој случај фемина ), воопшто не сме се разбрале.
Јас сфатив Ќе пробам да доловам со торта. @buba4e89 корегирај ме слободно ако сум грешка. Пример Бубаче во глобала не сака овошни торти, арно ама Санушка ќе направи една што на Бубаче ќе и се допадне и ќе ја лајкне. Но ќе си остане на истото дека повеќе сака чоколадна да речеме. М?
Буба4е не само тапшај и убедувај дека ти секогаш си во право. Прифати и други мислења. Не реков дека јас сум во право, напишав само мое мислење. А не може едно да биде против многу други.
Да така. @sanushka никогаш не мислам дека јас сум во право. Само погрешно ме сфати. Се се може ако се сака.
@sanushka не беше во право. И да ја завршиме дискусијата тука, ја наполнивме темата со оф-топици. Друг пат прочитај 2 пати што сака да каже авторот.
Леле бе буаб4е убедлива си само лично во себе . Другото не се важи, само тоа што ќе кажеш ти . Убаво е да си знаеш како е реално ама знам , тешко ти е да прифатиш.
@sanushka А како тоа ти како "нов член" ја процени од прва каква е @buba4e89? И да,темата се вика СДК,а не е на долго и широко каква е Бубаче
^^ Од скоро сум член, но ве читам редовно по темиве . Јас само се изјаснив со мој став , а немаше потреба од толку реплицирање и самодокажување дека e во право. Секој има право да си го каже своето, а како другиот го прифатил тоа е негов проблем.
Влегуваш да напишеш нешто,успат да читнеш,читАш и од многу содЖаЈност,забораваш што си сакал да напишеш.