Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Ма не беше за мене тоа, јас се пофалив уште тогаш, ти гарант си мучкал некое кафе па си пропуштил. Еднаш во живот ќе се решам да се пофалам и ете, нема да ме прочитаат. Животе курво. :D

Споделив импресија од блиско окружување. :)
    Помина моето, дипломираа и магистрираа и други после мене, а и не се само моите инженери, инженери.
    Све је постало инжИнер денеска. :D

Пак ќе кажам - Гугл транслејт од Бога даден.

На 1209, kjukli, Lady Phoenix и 6 други им се допаѓа ова.
  2. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    СДК да си имам парички па да им уплатам на моиве некој екстра супер ултимејт пауер ол инклузив неверојатен одмор :angel: не вака само се тегнеме, па ти си ми ќерка, па ти си ми мајче па... муки. Не се, не се маки, љубов е. Да ми се живи и здрави :l: Барем да почнеме од некој минимален годинава, може ќе бидат поисполнети и ќе заборават и на идни внуци и снаи и зетовци :lol::wasntme:

На 1209, Chica.Loca, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
  3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

На Madam-A, Buttterfly, Annath и 17 други им се допаѓа ова.
  4. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.917
    Utre go polagam najteskiot predmet od semestarov ucam od 8 i ne mozam veke se mrdnav stvarno pa so vikam da si go posetam forumov malce da se relaksiram pa da si legnam zosto slednite 2 dena turbo so polaganja ke bide :(
    ps site kolegi i koleski povtoruvaat samo jas dignav race sea me jade malku sovest ama pak ne cepkam kniga hahahha

На Згодно Момче и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  5. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.743
    Допаѓања:
    21.410
    Уморна сум од се.Имам еден тон за учење, мене умот ми лета наваму натаму.Пробувам да се сконцентрирам не оди и не оди никако.А морам.Моите веќе ми се качија на глава као демек не сум учела, а не сфаќаат дека ете, повеќе книга не ми се фаќа во раце, не можам да ги гледа, учебнициве после овој никаков период.Жими се, иди распустот и ќе се изналежам, изнауживам и изнагледам филмови за сето ова време што го изгубив учејќи глупости.

На Angie24 и Rama им се допаѓа ова.
  6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Џингл бел,џингл бел,светот полудел.:music:

На kjukli, Rama и shz им се допаѓа ова.
  7. Згодно Момче

Згодно Момче Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.979
    :d:Со среќа! Се надевам на 9 или 10. И помалку одвреме да ме провоцираш "буцкаш" на темите за "секс" :D :rofl:

На biGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    @Yipman2 You wish :D
    п.с I ain't gonna lie, ме пресмеа со гифот твој :rofl:
    :d::drunk:

На Lady Phoenix, Ketchup, Yipman2 и 6 други им се допаѓа ова.
  9. bella.s

bella.s Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    2.162
    Допаѓања:
    10.940
    Se kitat elki,se pravat paketcinja,euforija,praznici se blizat..bas onie na koi decata najmnogu im se raduvaat..a edna mala cetirigodisna dusicka,edno nevino,cisto dusice e na smrtna postela..dali ke uspees da ja nakitis tvojata elka duso malecka,dali ke ja dobies bitkata,dali ke uspees da gi docekas pakatcinjata od dedo mraz,da gi jades tvoite omileni cokoladi..dali..dali...sakam da veruvam deka ke uspees, iako,dlaboko vo sebe.. go znam odgovorot..cuvaj go dragi Boze,napravi cudo i spasi go..

На Chica.Loca, deskarada, kjukli и 13 други им се допаѓа ова.
  10. Bonus-Kombinator

Bonus-Kombinator Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2016
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    126
    Господ најтешките задачи ги дава на неговите најголеми борци!!! :)

На okcenzi, crazylady, ЕденЧлен и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    СДК Мислев дека пукањето со пиштол кога некој се жени остана во историјата,таму некаде во 20 век,ама не било така,во спротивното ме увери случка од соседството :D
    Од памет се извадив вечерва,за неколку минути слушнав може 20-30 истрели,судејќи по фактот што се случува во светот периодов,и некако језиво беше бре,остави настрана веселба и се,патем со среќа да им е на младите,ама не мора на полноќ да се ремети туѓ мир.
    Ама нормално,кога тато е полицаец дозволено е не 30 истрели и 100 ако треба....ех понекогаш се срамам и плашам каде живеам!

На Chica.Loca, deskarada, Pinky97 и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Bonus-Kombinator

Bonus-Kombinator Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2016
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    126
    Тоа е РОД на необразованоста и простутилук.. Што ако пука? поубаво ли ќе им биде на младите? Има стелиште па ако му се пука нека оди цел ден нека пука... Ќути и бетер од ова по бедно сум видел минатата година... Му правеле на малиот сунет па со се фотелја го качиле и врзале на кров на колата и низ сред центар се возат и свират т.е. реметат ред и мир.. Уште се видливи последиците од турско...

На Pinky97, Cinderella12 и Rama им се допаѓа ова.
  13. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.804
    Колку само поубави работи постојат.
    Се со време.

Кога има човек време на претек,си мисли дека не му е исполнет животот,а кога нема,пека да го има.
    До толку сме неблагодарници.:devil:

На kjukli, Lady Phoenix, toogood и 8 други им се допаѓа ова.
  14. ♣ Alba Viduam ♣

♣ Alba Viduam ♣ Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    2.160
    Сдк дека преку ми дојде од простотилук.
    И од тоа да бидам љубезна во свет во кој тоа се смета повеќе за маана и воедно за отскочна даска на нечија безобразност. Посебно на ова социјалниве мрежи. Хаос бе еј.

Се е отидено упм. Ако не враќаш на пораки си дигнат, ако враќаш и притоа чисто од љубезност одма си се ставаат у филм дека им должиш нешто.. кафе, муабет небитно.:headbang:

Па ако по некое време не добијат она што го сакаат одма почнуваат со навреди. Да не знае веќе човек како да се постави спрема вас посилниот пол. Не генерализирам ама кога поголемиот дел спаѓа во оваа категорија и си стои на некоја таква константа подолго време почнува да ми се повраќа од цел машки род.

Па дрскоста оди до таму што освен со хардкор навреди почнуваат и со измислување на цели приказни за вас се со цел да си го утешат повреденото его. :^) да фак?

Колку треба да си исфрустриран за толку да побесниш при одбивање?
    Тотално менување на однесување од една крајност во друга.

Мислам, дај олабавете.

Знам дека има и културни, фини од вас ама во последно време се на некои идиоти наидувам. (facepalm)

Овие другиве ендемичен вид станаа веќе.

И после зошто некои женски се порезервирани од останатите, зошто се позатворени.. па затоа што долго време само со идиоти се расправале и им е пукнат филмот.

А да, заборавив.. дигнати се. |(
    До тоа ке да е. Посебно ако се работи за убава девојка.
    И така се во круг.

На Chica.Loca, Gosh, Ketchup и 9 други им се допаѓа ова.
  15. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Не знам зошто ама од година во година се послабо ја чувствувам новогодишната еуфорија.
    Си мислев дека е само до мене, ама еве забележувам општи примери баш пред мои очи... по нашата улица само кај една куќа има сијалички и некои украси. Кај другите нема...

Не ми е толку битно да накитам елка, а порано скокав од радост и едвај чекав да дојде тој ден за китење.
    Дури денес ја китевме, и ако не спомнеше мајка ми јас скорс ќе заборавев.

Не ми е ни толку битно кај ќе славам или што ќе носам...meahhhh...обично излегување за викенд...а пред некое време се корнев од радост што да носам, што да правам и кај да правам...

Општо низ град не гледам толку раздвиженост и насмеани лица, како други години што сум гледала.
    Не гледам ни толкави еуфории кај другари/колеги.
    Викаат како моментално ти е во душата, така и светот околу себе ќе го гледаш...па може има вистина во тоа.

Порано сум била дете со среќен и безгрижен поглед кон светот, па може сум ги приметувала само убавите работи околу мене, а сега не е баш така.

И на телевизија кога гледам интервјуа сите се жалат за пари...ако им дадат некој денар на младите да излезат, тие (постарите) секако не можат....Сите одговараат дека ќе се дома, дома, дома, дома, дома...
    Сиромаштија до коска.

Па и овие пари што се трошат за прславата на плоштад, може да ги донираат некаде.
    Во Србија скоро во сите општини се откажа прославата, а планираните пари се донираа во болница.
    Лани и онака никој немаше...ем студи, ем загаден воздух...зошто некој би дремел надвор на -20 степени, кога може да си ужива во топло со руска салата и сарма околу него?
    :!:
    Ама мора да исперат некој денар...

На marama, Chica.Loca, Gosh и 9 други им се допаѓа ова.
  16. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.917
    Ne mozev da ne reagiram na tvoite kontraverzii i malce bipolarni mislenja :D kako i da e fala :)

На Згодно Момче му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.993
    Сдк

Секоја наредна секунда ти нуди избор, а направената одлука може да ти го дизајнира наредниот ден, следните години или целиот живот...

(fingers)

На Jordanovska-K, deskarada, Emy867 и 12 други им се допаѓа ова.
  18. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    2.017
    Допаѓања:
    14.386
    Знаат ли оние , кои сме ги сметале за вредни, за достојни за нас,
    за убави, за паметни,
    дека чекор по чекор направиле да ја вртиме главата кога им го видиме ликот?
    Знаат ли оние за кои сме заспивале секоја вечер,
    дека сега чекор по чекор, бегаме од нив, ако ни наминат во соништата?
    Да знаат дека од најсветла ѕвезда, се претвориле во ѕвезда која несопприливо гасне и паѓа,
    ќе продолжат ли?
    Да знаат дека одат по патеката на заборавот, ќе продолжат ли да одат, се прашувам јас....???

Untitled.png

На КикиМаус, Jordanovska-K, Rama и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Minnie 1

Minnie 1 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    2.373
    Допаѓања:
    27.411
    Ni posle 9 casa son,ne se cuvstvuvam naspano i odmoreno..So covek ke bev :yawn:

На kjukli, sparklie, Summerlover и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    Сум играла покер по казина со значително постариот љубовник.

Не е ваша работа, како да речам :)

На Gosh, kjukli, Lady Phoenix и 4 други им се допаѓа ова.