Во полусон ми соопшти дека наскоро ќе ме женел. Не сакал години да поминат, сакал што побрзо да ме жени... Ме мучи веќе неколку дена ова, се мислам дали да се префрлам у категорија свадба или да глумам пијана секој ден од денес па натаму у случај сериозен да бил.
СДК... Не постојат посреќни моменти од оние што се дел од нашето време. Нема подраги личности од оние што знаат кога да бидат покрај нас. Животот тече по својот тек, а нештата се менуваат. Не барајте повеќе од тоа што ве прави среќни сега и овде. Најубавите години се оние што ги живееме.
Маж со 37тт, ќе умирал Чекајте малце другари, дали случајов се дешава само со типов мој или сите бре се вакви? Абе 37тт му викам, ок не е страшно нормално е, не се секирај. НЕ! ќе умирал, готово, болен е!
Сериозно? Во сред зима, онака почеток на јануари, снегот ќе не изненади? Едно е предупредување а сосема друго нешто е ударна вест. Па едно чудо консултации со експерти и така. Недоразбирање со мајка ми: Мама: Ја изеде милката? Јас: Да Мама: А, само ти? (мислела на чоколадата со тоа име) Јас: Да, само јас. Мама: И двете чоколади? Јас: Како две, една само. Мама: А неее, мислев на онаа Samo ti...
Ај некој нека ми ја објасни петицијава за раб време од 07-15ч. за едно раб време само као се борат? Што е рбаотава со оваа петиција?
Секој прв пат е дебилен, промашен, фаличен, без разлика што е тоа што си го направил за прв пат. Ама ајде, вториот веќе е подобар.
Во мојот последен пост овде пред само неколку дена пишав дека овој период не сум расположена да пуштам некој нов во животот. И така ко гром од ведро небо, уште на први, немој случајно покасно да се случеше , од нигде никаде ми влета еден. 24/7 заедно, устиве не здоболеа од смеење и муабет, ја опфативме секоја можна тема почнувајќи од некои општи лични муабети до решение за загадениов воздух... не ни се веруваше како е можно да сме толку различни, а сепак толку слични и туп, си оди за два дена. Па ете што била цаката си викам, се беше толку предобро за подолго да трае. Марфи сега нека се витка од смеење, а јас ќе си внимавам што посакувам...
Gospogo od forumov Ako te interesira koja sum jas , te molam obratimi se mene , jas ke ti objasnam. Koga odis po komsii na kafe nemora da gubis vreme da me komentiras , bi mozela da se skoncentriras na nekoja druga od forumov koja ne e taka velikodusna kako mene.
Колку пати ме разочарале, колку немале време за мене кога ми биле потребни, едно како си, искрен разговор, да споделиш да споделат, нешто вистинско, се лажни намери, некоја придобивка, корист, сите се навидум тука а всушност никој нема.. Не можам да најдам соодветни зборови да ги објаснам таквите ситуации. И не знам зошто, верувам дека постојат поинакви луѓе, вистински пријатели, само што уште не стигнале до мене или јас до нив.
Кога се запознаваме имаме прв поздрав, некогаш е очекуван, се подготвуваш со денови, некогаш е сосема случаен, спонтан, но знаеш дека е прв, барем да постоеше било каков начин, знак или предупредување кој би ни укажал на оној најболниот, најбитниот, последниот... не си ми бабичка, сеедно, драга ми беше
Немал ѓаволот работа па си го чешал газот, јас па буљам на форум и читам разни људи со разни чуди и една мисла ми се врти во глава.._Само мене ли овие празници ми станаа досадни и излитени!?
Ona koga na 01 Januari ti se rasipuva telefonot so prvoto otvaranje na ocite. Godiinata ti pocnuva so iskopuvanje spomeni a alatkata ti e stariot telefon. Rekov jas,nee e novata godina za site nov pocetok.Ete za nekogo i vrakanje vo minatoto. Nema novi pocetoci,samo novi obidi. Se pocnuva na denot koga se ragame. Izmegu rasteme, 'zreeme' stareeme.