Значи сакам да кажам дека на безобразието му нема крај. Уште одозгора ќе те пигледне со насмевка мислиш прв пријател ти е. А се сити и од самата помисла дека може да направи да ти боде мака. Полудувам од очај на испреплетеноста на животот со луѓе на кои не сакам очи да им видам. Да можам, ах само да можам да побегнам од ова проклетство. Ова не е живот, ова е мачење. Мачење. Себичност, егоизам, идиотизам, зачинето со простотилук и ограниченост. Е па нема полоша комбинација. Ах, да додадам, сето тоа пропратено со омраза, иронија и цинизам. Ехххх мераци. Човек во сопствената куќа да се чуствива како на гости. Е па САКАМ СИТЕ МОЖНИ ПЦОВКИ ДА ГИ КАЖАМ, и да ми олеани на душава. Она што најмногу ме боли е децата, за ништо друго не се грижам
Не знам како некои не се осеќаат дека замараат кога зборат?! Ситуација - седите заедно повеќе души и се вртат разно разни муабети, што за деца, што за факс, што за куќа/стан што год да е. И наеднаш се избацува некој и збори за една иста тема и ги прекинува сите други. Океј ајде еднаш ќе збориш на таа тема. После некое време пак. И пак и пак и пак и пак и пак до недоглед. Епа не замарајте бе луѓе не сте само вие центар пажња! Од 10 души 9 не ги интересира баш таа тема. Како не знаат да одржат баланс? Јас со мои години можам да зборам и со 25,35,45.... годишни. Можам да зборам и за коли и за пелени и за гипс мајстори. Мене вакви ситуации многу ме нервираат и ми иде дури понекогаш да станам и да си отидам одма.
Дечко е убаво да се има, ама греалка си е греалка.... Сакам вака да е ладно надвор да мрзне а ја дома залепена до изворот на топлина и да не мрдам. Како мачка. Сакам да сум мачка.
Сакам само оваа недела да помине побрзо. Најбрзо што може, а бе пребрзо, турбоо! Сакам побрзо да дојде денот кога двете тела, усни, души (полови органи ) ...кои со недели копнеат да се спојат - ке се спојат ! Ааааах едвај чекам да му рипам во прегратка, да гушкам, љубам, смеам, уживам и водам љубов до безсвесТ !!! Нека дојде па да ми се врати сјајот на лицево. Чувствувам грижа на совест веќе за луѓево кои долго време ме гледаат ваква... Греота, кизнај како им е да гледаат секој ден громник Ама му мириса крајот веќе, издржете, издржете како што издржувам и јас. Уште малку остана јбг ! Ај ке помине одма дај Боже.
Деновиве сум вистинско дете во душа. На fox movies се рушив гледајќи божиќни филмови, и сфатив колку ми недостига детството. Некако поинаку ја доживувавме не само зимата туку и празниците. Камо и во вистинскиов живот да постоеше таа божиќна еуфорија која им ги спојуваше срцата на случајни странци па да се заљубат до бесвест... Ехх забегав и јас со филмовиве
Некои работи колку подолго ги посакуваш, толку повеќе бледеат и поради нивната недостижност почнуваат да не ти се допаѓаат повеќе, па се вртиш кон друга опција, слична желба. Проблемот настанува кога ќе почнат да се наталожуваат голем број неостварени планови и чувствуваш дека се вртиш во круг а излез не гледаш, желбите се потиснуваат и влегуваш во нов филм и пак одново. Во таков некој период сум, како студов да ги замрзна сите очекувања и планови, па веќе не ми се мисли на истите и сакам да ги заменам со нови.
Jas razbiram rezultati novi od poslednite istrazuvanja, ama sekoj 6 meseca demantiranje na prethodnite rezultai. Jadete ova, jadete ona, za na kraj da ti kazat deka najnovite istrazuvanja pokazaa deka e kancerogeno. Uste na lukov ne mu najdoa mana. Iskrajno ic ne ve gledam. Koga se pojavuvate posle vesti, vo udaren termin, demek site da slusneme, jas vrtam program. Si lapkam se sto mene mi pravi keif. Sakam srekna i vesela da zaminam. Vie samo istrazuvajte si i ponatamu, a vie ostanatite uste den ne osamnal kacetea duplo cenata na preporacanite proizvodi. Pa neli, zdravi se.
Само да ве известам дека паричката оваа година се падна кај мене,ке дадам све од себе оваа година да биде дефинитивно моја.Ке се борам и ке се трудам да си го средам овој турбулентен живот,само Господ нека ми дава здравје,а јас све друго сам ке се изборам.
Пре дсе срекни празници на сите и сакам да кажам на оваа глупока на ова беозбразие воопшто му нема крај...Како може да има толку дволични идиоти личности што неможат да си го средат својот живот па го растураат на другите. Аххх.. Колку е болно да бидете немокнии да гледате како некои ви го растураат животот и ви прават сплетки во него ...Ама јас верувам во карма еден ден се дупло да ви се врати...Се апсолутно се ...
Ах да. Во 2017 на одредени луѓе им посакувам малку повисок праг на толеранција за одредени настани и други луѓе. Кога повеќе би се критикувале себе си, отколку другите би биле уште по прекрасни личности од тоа што се. Сталкачите, кои едвај чекаат момент да ти се пуштат со коментар и придонесат кон истото тоа што го критикуваат е најголемиот парадокс тука. И малце така мизерно е. Опуштете се, уживајте . Животот е убав. Гледајте низ прозорец, правете фотки со очи кои остануваат вечни, и она старото, античкото: не го правете на другите она што не сакате да ви го прават вас. Добро утро и убав ден људови каде и да сте!
E ovie ne gi mozam,uf.Jas vo oci im kazuvam,ama mislam koga poveketo vo oci bi im kazuvale,ne bi zamarale tolku.Ama nekoi od ne znam koi pricini im gi davaat tie lazni potvrdi i taa samozaljubenost im raste.Sekogas drugiot e kriv,nesposobni da prevzemat bilo kakva odgovornost.Lele,lele me pogodi so postov. Izvinete za latinicata
Барајте ја вистинската личност за вас, вистинската љубов, вистинскиот пријател, но не заборавајте и вие да се потрудите да бидете вистинска личност, љубов и пријател за некој.