Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Детска радост :inlove:
    20170109_134741.jpg

На ЕденЧлен, mackica1, christinnn и 22 други им се допаѓа ова.
  2. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Мајка ми оди во продавница и прашува да не ни треба нешто... И викам и така одиш земи влошки, ми требаат итно... Таа вика: Добро ќе земам, друго нешто ви треба?... Пак јас: Ништо друго, само да не заборавиш тоа што ти реков... Ок...

Доаѓа дома со две кеси... купила од пиле млеко, мандатот за формирање влада, Јеховини сведоци, фикус... А влошки никаде... (facepalm)

На Minnie 1, Lady Phoenix, ЕденЧлен и 34 други им се допаѓа ова.
  3. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.755
    Допаѓања:
    172.978
    Моментот кога од премореност и 3 чаши вино те фаќаат и не можеш да возиш....:drunk:

И сдк..
    Се заљубувам :inlove: ...во снегов де:lol:
    Снешко правевме, без тенџере, без морков..сиромашев снешко хаха

Ииии..го видов бившиот мувач:x

На fallenangel, Lady Phoenix, ЕденЧлен и 22 други им се допаѓа ова.
  4. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Уште елкава не ми рекла ај па годинава да те мажиме :D:D

На fallenangel, esperansa777, Abeja и 16 други им се допаѓа ова.
  5. Роберт 7

Роберт 7 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2016
    Пораки:
    1.322
    Допаѓања:
    11.337
    Сдк зa сексот зимнo време...нa тoј штo му тече нoсoт дa биде oдoздoлa вo сите пoзи..

На fallenangel, winter flower, Bozica1980 и 10 други им се допаѓа ова.
  6. prominent

prominent Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2014
    Пораки:
    5.399
    Допаѓања:
    61.230
    Неверојатно е колку една порака од саканата личност може да ти го разубави цел ден :l:

На fallenangel, Antolinaa, winter flower и 14 други им се допаѓа ова.
  7. Читател

Читател Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2015
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    5.806
    Сакам да кажам дека ..

Не знаете што сакам да ви кажам, ако не ви кажев дека не знаете дека сакам нешто да ви кажам, немаше да знаете дека не знаете дека сакам нешто да ви кажам. Make sense !? :D

Падна снег 10цм, македонија вечн(о)а (изненадена)

Хорхе му доделеи на Грујо тоа за составување влада

Јас после 2 дена фаќам пц

Моите 4 миленичиња се викаа: Април, Мај, Јуни и // ? Зарем мислеше дека е Јули ?

5. Не знам по која логика оваа реченица ја ставам под ред број 5, кога и онака не набројувам ?

Провери дали е 5та нова реченица во низа од горе на надолу ? Епа не е ..

Бев нешто болен, сега сум подобар, и се стремам да сум уште подобар.

Имам многу за учење иако тоа не ти менува многу ..

АКо ти кажам дека ќе оздравам побрзо и полесно ќе го совладам материјалот ако ми ставиш лајк на мислењево, ќе го направиш тоа ?

Wow, вака прават фан страниците или во коментари на јутуб, sub 4 sub ..

Доста е ајде поздрав ..

Do whatever da fuck you wanna do !!

ПозЗ3³ ®

На Antolinaa, Crna Dama, Ketchup и 7 други им се допаѓа ова.
  8. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.683
    Допаѓања:
    79.788
    На fallenangel, ceca-1, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Читател

Читател Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2015
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    5.806
    @Bitter-Sweet

Не знам, не можам да проценам. Ти увиде нешто ?

Инаку кога те означував имаше уште еден профил со исто име како твојот ама без цртичка помеѓу зборовите. @bittersweet еве го де :D

На Ketchup, cresa-jagoda, Tan4ence и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Ова лето дај боже + 45 степени нека биде, абе сенка нема да побарам, во најжешкото ќе искачам, и нема никогаш да се пожалам, и да кажам дека мие жешко уште еднаш...летно време сум родена да си го сакам летото :inlove: највеќе :inlove: овој пост сега што го напишав ќе си го памтам, и кога ке дојде лето пак ке си го прочитам за да си знам што си кажав.. зимо одиси више.. лето дојдими што побрзо :l::sun::f:

На ЕденЧлен, cresa-jagoda, "Zoki" и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.116
    Офтопик сум и се согласувам со постот, само ми падна во очи, зошто прво да се множи па да се дели?

На Bozica1980, Ketchup, Lady Phoenix и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.061
    Допаѓања:
    134.677
    Сум пролупала.... мислев на една конкретна задачка кај што имаше нешто kaj што прво се множи па со загради... не можам да ја најдам. Како и да е, се разбираме. Прво множење и делење па собирање и одземање.

На fallenangel, Ketchup, Lady Phoenix и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.365
    Злата вредим, а за сребро се дајем.
    Ако, ако, само напред. Продолжи.:^)

На Abeja и galapce им се допаѓа ова.
  14. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.015
    Допаѓања:
    51.991
    Најјаки ми се тие родители: а бе паметно детето, ама тој кретен професорот математика, не сака двојка да му стави. А и што ќе му е да знае да дели, во Влахов.

Сироти деца со такви родители.
    После на 20+ години со превисока самодоверба, а неоправдано, и проблем.
    Епа проблем.

На Cka, fallenangel, Bozica1980 и 27 други им се допаѓа ова.
  15. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    9.932
    Добро е, ја овој го натерав да ми каже што ми е :D своеволно тешко :D

На Gosh му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.912
    Допаѓања:
    177.266
    Јас можам да се борам со студов. Ќе се наоблечеш, ќе одиш под ќебе или ќе застанеш до грејно тело и ќе се стоплиш. А на топло што? Летово да можев кожава да си ја соблечам и неа ќе ја соблечев. Летово се топев. Буквално. Спиевме со дм на различни кревети со вентилатор да дува во нас цела вечер. Клима само не помагаше. Ставав маскара додека вентилаторот ми дуваше во фаца па така исушив 4 маскари во 1 месец. На кафе? Под вентилатор. Луѓето што стануваа после пијачка имаа огромен круг на гз. И такви си шетаа. Јас се пресрамував за сите нив, а тие немаа гајле. Прекрстував нозе на 2 минути и мењав страна, за да не ме задеси исто. :rofl: Топење. Абе ајде. Златна зима. :D Кога ќе ми текне дека треба да живеам таму ми се плаче. :|

Имав гостинка до сеа. :) Сум ви зборела за комшивчево од карши. Поклон за мене не си купив ама затоа и донесов на неа. :) Скромно ама од срце. И без разлика што бев преуморна од патот што требаше да трае 10, а траеше 16 часа, и ги дадов поклончињата само што стигнав дома. Мерак ми е. Многу е мила, мала умница.
    Дојде да си игра со мачкава, а мачкава ич нејќе деца.. Сеедно, ја истормози асално па на крај на двете ни даде јасно до знаење да ја остаиме на мира. :D
    Ептен е природна, ми побара сендвич, ми кажа со што го јаде. Се осетив многу возразно додека и спремав.. :wasntme: Па си поприкажавме како најдобри другарки, а сум можела да ја родам. :) Со деца е најубаво. Најискрено. Најневино. Па си ја земаа дома.. после доста неуспешни обиди. :D
    Мачкава ич не беше среќна :wasntme: да видевте фаци само :rofl: ама затоа пак мене ич не ми смета кога доаѓа. Се надевам наскоро ќе ми тропне пак на врата. :)

На deskarada, Ketchup, Rebecca_R и 16 други им се допаѓа ова.
  17. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    12 години, слика од пред огледало и текст од српска турбо фолк песна. Младите се нашата иднина :D И мама става лајкче и праќа емотикони со срценца во коментар. Sigh...
    Јас сум ви редок посетител на социјалните мрежи. Кај мене на фејсбук има од вакви млади девојчиња што сакаат да бидат жени, многу бебиња и во ист сразмер количина на лајкувачи на икони (најчесто мајки на првите) и политички ориентираните. Всушност, ние живееме на интернет. Тоа е таа појава на денешното време. Тагни се, чекирај се, сподели, искоментирај, лајкни... може и ќе кажеш нешто, па овде некој друг ќе го препише како да е негово 8-| ама дер из ноу креативити. Се прашувам, а што всушност створивме ние? И така лесно доаѓа да му направиш анализа на карактер и на семејно стебло на било кој...
    Ова е тема што се влече со години патем, сеуште актуелна. Интернетот е стварно една фантастична алатка, огромен посебен свет од каде можеш да прибавиш информации за речиси се. Можеш јазик да научиш, професија, да ја прошеташ планетата земја, да дознаеш се за секого, култура, раса, религија... Отворена карта со прекрасни можност. А сепак, ти се реши да ставаш лајк на икони и да цитираш турбо фолк песни.
    Аххх, чај по милионити пат. Ми се гледа некој мјузикл. Мјузикл или 80+ епизоди од The Empress of China. Зашто ми се допадна книгата, ама тоа се проклето многу епизоди :tmi: Ви имам кажано колку лош глас имам за пеење? Необјасниво, ама пак пеам :wasntme:

На eliesaab, deskarada, Bozica1980 и 18 други им се допаѓа ова.
  18. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.015
    Допаѓања:
    51.991
    Ах и уште една категорија на луѓе што ме нервира:

- Лесно ти е тебе, види детето мое се мачи, не може работа да најде па седи дома по цело време.
    * ти се утепуваш од работа, а детето од 29 години спие до 4 попладне. *

- И ја читав на глас лектирата, да не се мачи детето, деца се, треба да играат.
    * детето има 12 години, не прочитало само ниедна лектира во животот. *

Ама за критикување други луѓе се сите први. Се некој не чини, па од кај му се парите, па којзнае со кого легнала, па неговите биле богати, на сите други им е прелесно во животот, само нивното чедо се мачи.
    А, бе, да си потповратиш во уста.

На Cka, fallenangel, eliesaab и 27 други им се допаѓа ова.
  19. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Вака се замислувам кога некој ќе ме рече „златце“

На prominent, Bozica1980, Ketchup и 19 други им се допаѓа ова.
  20. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.957
    Допаѓања:
    90.245
    Ако ти го заборавиш оваа што си го кажала јас ќе паметам.:lol:

Јас сум во пролет родена ама зима обожавам,летно време сама не се поднесувам а не пак некој друг.Од дома неможеш да мрднеш од што е пеколно жешко,се тушираш и истовремено се препотуваш,како човек неможеш да се облечеш затоа што потта веднаш остава траги :Dгол да можеш да шеташ пак жешко,напиј се ледена вода се потиш,напиј се топла уште ти е жешко,ручек правење над шпорет нема шанси,неможеш да спиеш... доста е да не набројувам повеќе ќе ми се налути некој :D

Познавам луѓе кои многу сакаат лето и не им сметаат високите температури и секоја чест на таквите што преживуваат како ништо да не е :)

На Abeja, Jordanovska-K, anel и 4 други им се допаѓа ова.