Веќе почна да се зборува за Водици и фрлањето на крстот. Има овде некој јунак кој бил дел од тоа? Да, баш се јунаци сите тие. На ова ладно време додека јас, а и повеќето други, се пикаме под јоргани, се лепиме до шпорети, парно и греалката си ја носиме со себе од соба во соба да не грее и таа, додека мене, а и на повеќето други не ни се излегува надвор и тоа со ,,зимска опрема" од чизми, дебели фанели, јакни, капи итн, тие јунаци, со минимална облека на себе, решиле да влезат во вода во која е уште поладно. Навистина, браво! И тоа супер ако се водени од убава мисла, ако тоа го прават за Бога и за благослов, а не за наградите што ги даваат.
По 2 пат бирам невестинска фризура...првиот пат за себе,сега за мојата,другарка,сестра Изборот оставен на мене....ми значи
Нова година, стари предизвици! Одамна немам пишано во темава. Сакав како и секоја година така и оваа,да издвојам десетина минути за да се присетам на старата година и да си направам листа на желби и приоритети за новата. И да ги закачам вака јавно,за да морам да ги остварам. Ланската година ,како и многу пред тоа, ми почна и заврши со учење ,што заврши прилично успешно. Задоволна и среќна сум заради тоа. Доживеав помали и поголеми здравствени предизвици,мои и на блиските,што за среќа завршија добро. Го променив местото на живеење,патував и шетав многу,се заљубив,одљубив и сосема на крајот на годината обновив една стара врска,со многу нова и свежа љубов,страст и внимание. Ми се отворија многу нови перспективи за иднината. Во новата година од која веќе поминаа речиси 2 недели,си посакувам многу здравје и среќа на мене и моите блиски,мир,хармонија,семејна блискост и поддршка,успеси,доволно финансии за да немаме грижи околу нив,патувања. Како и секоја година така и оваа се надевам дека ќе се движам кон поголема самостојност,дека ќе бидам трудољубива,истрајна и мотивирана. Се надевам на многу формирани пријателства и остварени предизвици и нови работи во деновите што следат. Очекувам оваа година да биде година на љубов,успеси и емоционален раст. Се надевам дека целото срце и своите мисли ќе ги насочам кон позитивни работи. Ќе мислам позитивно,ќе делувам од позиција на добро и позитивно и ќе очекувам добар исход. Се надевам дека конечно научив дека не можам ништо да контролирам во животот освен сопствените мисли. Се` ќе биде добро. Имајте убав ден.
СДК дека сите имаме маани.Не постои совршен човек Ситни - едри Ни пречат - не ни пречат Околината реагира - не реагира Лоши маани се - добри маани Ни прават пречки во комуникација /живот - не ни пречат Какви и да се, не истакнуваат и луѓето не препознаваат по нив Верувајте ми - по добро НИКОЈ нема да Ве препознае....ама по маана далеку ќе се чуе за вас и долго ќе се збори. Затоа, не ги истакнувајте, но не се трудете да бидете совршени
Случајно седејќи ми текна да проверам да видам што информации имаа за оваа турска серија. Кога отворив,што да видам. Абе одма посакав да ги отворам овие линкови за дополнителни информации, проследени со возбуда и ерекција. Луге, со вакво информирање се продаваа информации во 2008-ма кога не секој имаше интернет или во 2009-та кога почнаа третина од лугето да имаат. #Time.mk #Vesti.mk #Mreza.mk .. <--- премногу аматерски ...
Нема поголем комплимент од тоа кога треба да покажеш лична карта за да докажеш дека не си малолетна. А особено кога истовремено, многу наскоро ќе славиш дури 10 години од полнолетство. Woohooo Се топев и опуштав во када до пред малку. Си запалив свеќа. Сварив кафе и чај, отворив чоколатца и пуштив ракомет. Кој вели дека сам не може да се ужива? Македонијаааааааааа
A sto ocekuvas +15 Januar luge, nisto cudno. Razlikata e golema od -21 na -15. Koga ke bide -5 so kratki rakavi ke setate
Со оглед на временскиве услови и поларниве температури, секоја чест на сите кои планираат да се бидат дел од оној верски обичај за Водици
Takvi muabeti se naslusav otkako se preseliv. Si vikam dobro lugjevo kako uspeaa odma da zaboravat koi se,od kade dosle? Iskreno,taka ispadna da se preselam i da ne go pominam zivotot vo SK,ama dusata tamu mi ostana. Najubavoto mesto na svetot. A da, i nova maicka si kupiv
Дечки, РАКОМЕТАРИ ви благодариме што не направивте горди! Онака лабавко ко за почеток на утакмици +4!!!!!