1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.781
    Допаѓања:
    100.140
    Денес oд непoзнaтa причинa имa некoјa еуфoријa вo мене,
    некoе чувствo декa живoтoт е убaв,некoјa пријaтнoст,тoплинa,декa нештo убaвo ќе се случи...
    Не,не сум дрoгирaнa...

На Bozica1980, anel, ЕденЧлен и 33 други им се допаѓа ова.
  2. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.935
    Допаѓања:
    48.109
    Цела недела гледам хорор филмови па така ми се поремети перцепцијата кон комшијата, газдата, колешката, водоводџијата, мачката... почнав да ги гледам како потенцијални сериски убијци(facepalm):rofl:

На ЕденЧлен, Chica.Loca, fallenangel и 18 други им се допаѓа ова.
  3. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.100
    Допаѓања:
    163.540
    Луѓето што умеат да уживаат првенствено во сопственото друштво, најчесто се најпријатно друштво и за оние околу нив... :f:

На Bozica1980, anel, ЕденЧлен и 39 други им се допаѓа ова.
  4. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    3.690
    Допаѓања:
    10.121
    Сакам да кажам дека многу вистина има во ова.

На fallenangel, Mr. Right, КикиМаус и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.124
    Допаѓања:
    156.047
    Некои луѓе од толку јадење буреци за моралната и етичка призма која ја формирале по свои извитоперени правила кој како би требало да прави и живее, најчесто живеат заглавени во празни животи од страв да не мрднат малце лево па нив да треба да им тријат сол на глава. Или па хронично се неспособни па така се покриваат, еве не знам.
    Они се битните шо ќе кажат како треба. Шееетај бе, марш со комплексите.
    Кога ми дираат драги луѓе - гризам!

На Chica.Loca, Quuen, poenta и 11 други им се допаѓа ова.
  6. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    2.813
    Токму ова сакав да го кажам
    Imam poruku za sve one koji su se ikada zapitali da li su normalni? To uvijek znaci samo jedno... Vi ste "budni" u nenormalnom svijetu. Koji tako nenormalan i nenormalnu vecinu definira kao normalnu.

На Quuen, КикиМаус и *Amethyst* им се допаѓа ова.
  7. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    Инспирирана од филип4 за летањето со авион .Ај кажете ми дали е страшно колку е страшно што како да се спремам психички и ред др работи .Не можев да најдам таква тема за страв од летање со авион ако има слободно префрлете го мислењето

8. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Златцава уште не сфатија дека "Queens are born in ХХ" е реклама и им се појавува баш ради роденденот...
    :shake:

На Doozy, Oxymoron, Chica.Loca и 16 други им се допаѓа ова.
  9. Читател

Читател Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2015
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    5.806
    Јас драги мои многу се радувам на ситници безразлика дали се битни или не. Така сега во овој случај одбележувам 2000 допаѓања на моите мислења. Од моментални 2015 ( за 2 ќе се 2017та година ) ќе ги означам првите 10мина редоследно кои внесоа вредност +1

1. @Someonespecial го постигна 2000-дитиот лајк на мојот профил. Онака го зацврсти вториот милениум.

2. @КикиМаус го постигна 2001-от лајк на моојот профил. Ми текнува во 2001 дочекав нова година и после полноќ требаше со сестра ми да гледаме Млади бунтовници .. ама не дочекав затоа што бев кома.

3. @L.i.n.a.a е таа која го постигна 2003-от лајк на мојот профил. Иако првпат ја сретнувам ама и она заслужено се наоѓа на мојата листа на добитници :D

4. @Ginger^ секако, 2004-от лајк. Во темата Positive VIbes и во бројот 2004 и така кога ќе разгледаме се се парни броеви. Така да погодокот е полн.

5. @Ketchup братот 2005-ка затоа е по 5ките. Инаку 2005та година е подеднакво оддалечена од 2000та година и 2010-тата :D Добар погодок бро. Keep it up !

6. @plavooka lavica го постигна мојот 2006-ти лајк, Неа ја гледам првпат но не и последен се надевам.

7. @Mama25 За 2007миот лајк ја имаме Маме25. Најинтересно е што ме потсеќа на МАМЕ32. Се надевам и она е исто така супер како и целата палета на игри од детството :D

8. @КикиМаус со само после 5 лајка повторно се појавува во 2008-от лајк, Оваа девојка не мирува во својата активност на форумот. Така треба, само напред :D

9. @theowndemon како претпоследна на мојата листа заслужна за 2009-от лајк е Демон. Според тоа како што ме служи меморијата е редовно застапена во овоа листа доколку ја продолжам до 100. Сепак голема благодарност и се најдобро.

10. @JollyGirl како за крај на оваа листа чест ми е да ви ја претставам Џоли, она го постигна 2010-от лајк на мојот профил. Интересна пројка, од неа можеме да направиме низ 2 0 ... 1 0 ... 0 0 ... -1 0 ... -2 0 ... итн.

Поздрав до сите кои се најдоа и не се најдоа на оваа листа, здравје боже се гледаме за 3000 допаѓања па повторно со нова листа до 30.

ВЕ САКАМ СИТЕЕ :inlove::inlove::party::party:

ПозЗ3³ ®

На Quuen, JollyGirl, L.i.n.a.a и 8 други им се допаѓа ова.
  10. split96

split96 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    125
    Gi mrazam onie srekni, zaljubeni parovi koi celo vreme mi iskacaat na naslovna.Samo me potsekaat na onaa mizerija od zivot sto ja imam i sto nejkam da ja ziveam. Znam deka nemozam da bidam sakana, jasno mi e, ne mi treba potsetnik deka sum sama. Nesmeam da dozvolam da vleze nekoj vo mojot zivot, zatoa sto znam sto ke se sluci, nema da preziveam uste edno skrseno srce. Umrev veke, nemam ni dusa ni sila ni za utre da se razbudam.

На "Zoki", christinnn, Crna Dama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.778
    Допаѓања:
    9.929
    Затоа и изгледаш несреќно, зашто мразиш туѓа среќа, зашто туѓа среќа ти смета... Ако не си го смениш начинот на гледање на работите уште многу ке патиш па дала ти да ти влегуваат у живот или не.

На Lella, Doozy, fallenangel и 20 други им се допаѓа ова.
  12. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.843
    Сдк Секој ден направи си повод да си бидеш среќен

На ЕденЧлен, Chica.Loca, Quuen и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.843
    Немој никогаш да мразиш...а за сакана верувам дека ке бидеш еден ден.. ке ти се насмевне и на тебе среката порано или покасно, имај верба, и не губи никогаш надеж поздрав и имај убава вечер

На Chica.Loca, Mr. Right, ♡BuBaLe♡ и 8 други им се допаѓа ова.
  14. split96

split96 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    125
    zatoa sto veruvav, zatoa vaka se osekam
    *Amethyst* ne bi posakala da bidat i oni nesrekni i ne mi smeta ninata sreka, samo sto mojata ljubov me unisti i vo niv se gledam sebe si i boli sto ne sum poveke kako niv

Последна измена: 15 јануари 2017
    На ♡BuBaLe♡ и Crna Dama им се допаѓа ова.
  15. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.871
    Допаѓања:
    25.333
    Dali samo na mene i sestra mi ni se desava ova ? Dobro , kako e mozno deckite koi nekogas trcaa po mene , sega da trcaat po mojata rodena sestra :rofl: ? Da , razlicno prezime sme imale od sekogas , jas sega i mazena , ama do tolku e mal svetov be :rofl: ? Ne mi e krivo , neka si trcaat tie , ama znam deka ke se razocaraat :| taa kade kade poubavi i popametni propusti , ovie sto trcaa po mene se nekoi tikvari se (facepalm)|( Da ,bas tikvari :| em ne se od nas stil , nitu po izgled nitu po karakter , em lupetaat gluposti i ne znaat salam muabet da svrtat |( dvajca brakja , edniot moj skolski , a drugiot nekoja godina postar .Mene dvajcata , nejze postariot . Soferi na kombinja od dve razlicni sela ,mene pa nejze , brat na drugarka moja ,na vremeto mene , sega posle 4-5 godini na sestra mi .. Mnogu gi ima (facepalm) Razbiram momentalno nekoj da te privlekuva , ama ovie nesto trgnale i zapnale zetovi da mi bidat...
    Ne bre , nie sme fenomeni :D

На "Zoki", cresa-jagoda, SunnyGirl2 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.843
    Разбирам...ама све ке биде, не смееш уште сега да се разочаруваш, ипак си млада, и животот е пред тебе

На ♡BuBaLe♡ и "Zoki" им се допаѓа ова.
  17. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.522
    Допаѓања:
    5.887
    Зoштo сме вaкви бaксузи? Зoштo? Штo и кaде грешиме?

Зaр и oвa сегa фaлеше, дa испукaaт цефките нa пaрнoтo и сoлaрнaвa? И тoa фaлеше зa се дa е кoмплет.

Мир дa немaлo пет минути.

На "Zoki" и elimkd им се допаѓа ова.
  18. split96

split96 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    125
    Te molam nemoj poveke da me tesis, se osekam uste poloso vaka, sekogas si vikam deka ke bide poinaku no praksata vika drugo, mozebi sum mlada, no nesrekata ne bira godini, moze i na mladi godini da te unisti taka veke vo sve da izgubis nadez

На ♡BuBaLe♡ и Crna Dama им се допаѓа ова.
  19. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.092
    Е добро де зар е лошо понекогаш да си го допуштиме луксузот да уживаме во сопствената мизерија? Ете мора и тие чувства да профилтрираат па ќе се среди понатаму, ама луѓе дајте ни шанса да бидеме тажни оти тоа сме, дајте ни шанса да бидеме среќни оти тоа сме но не терајте да се преправаме дека сме нешто што не сме. Искреност. Искреност на чуствата. Наспроти лажење на самиот себе. Бидејќи сме луѓе пред се, нели?
    За @split96 конктретно, девојко слободно мрази ги. Мрази ги од дното на душата затоа што ти е мака затоа што и ти заслужуваш многу повеќе. Нека овој период ти остави печат на душата, доказ дека тоа што го поминуваш и чувствуваш е така како што велиш ти а не како што другите мислат па дури и да не разбираат што сакаш да кажеш. (y)

На anel, mama31, Bender Rodriguez и 10 други им се допаѓа ова.
  20. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Сабота после полноќ, момент за клише муабети.
    Јас па ги сакам оние излитени реченици кои навистина имаат смисла, и вредат да се повторуваат секој ден.
    Се додека не се сакате самите себеси, нема да ве сака ни друг, милион пати сте го чуле претпоставувам. Многу малку е потребно да направиме за себе, за да почнеме да се сакаме, а исто толку малку сме направиле па така љубовта спрема себе ни одлутала негде, ја однела несреќната љубов со себе, или непосакуваната работа, или вишокот килограми што ги имаме, или пак малкуте пријатели кои мислиме дека по наша вина сме ги изгубиле.
    Станете рано, трчајте, јадете овошје наместо бурек и сувомеснато. Добро ќе му направите и на вашето тело и на вашиот ум. Телото го наградува мозокот. А воедно некаде таму во главата во тие центри за среќа нешто ке се смени. Кога се грижиш за себе и физички и ментално стануваш поубав.
    Го сакаш убавото парче облека а штедиш за нов телевизор? Купи го она што ќе те направи посреќен. Сакаш да ја смениш фризурата? Смени и боја на коса.
    Излези, играј, сакај се, и најважно од се опрости им и опрости си на самиот себе. Не држи горчина, пушти срцето нека сака и нека се радува.
    Толку малку е потребно да се сакаме себеси, а тоа е двигателот на се во животот.
    Сакајте се, никој не е поважен од вас.

Последна измена: 15 јануари 2017
    На Lella, anel, Chica.Loca и 25 други им се допаѓа ова.