1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.804
    Има кошули кои се безвременски.
    Кога и да ги облечееш,ако успееш добро да ги искомбинираш секогаш ќе се Модерни.
    Но има и такви кои и да ги прекројуваш,нема да успееш да ги направиш безвременски.
    Така и со луѓето.
    Наместо со сила да се правиш интересен и таму каде ти се потрошила инспирацијата,подобро откажи се,и усмери ја енергијата на друго место на начин на кој доликува.

На LUCI 99, anel, Ketchup и 39 други им се допаѓа ова.
  2. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    9.127
    Да може да те уништи тоа е точно може да ти се смачи и од животот да не саκаш ниκогаш повеκе да се заљубиш мислејκи деκа сеκогаш κе те сκρшат но ниκогаш немој да се отκажуваш од надежта немој во животот све што ни се случува е шκоло животот е тρκало κое не биρа κаде κе застане за мρазење мρази ама и саκај ти κажувам од лично исκуство и знам κаκо ти е не ти го пишувам ова за на неκој членови внимание да пρивлечам него луге што осетиле κρшење на сρце не посаκуваат на ниκого таκва болκа ρазмисли паκ твојот живот е највρеден и најсаκан цени се и саκај се и мисли позитивно ма да знам тешκо е многу е тешκо инаκу што би баρал јас да манијачам на женсκи фоρум ама забоρавам полеκа читам учам од поисκусни ама имам надеж сеуште поздρав и ти посаκувам сρеκа во животот

На plavooka lavica, Outlook, КикиМаус и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.195
    Допаѓања:
    106.173
    @split96 тие совршени слики на заљубени парови и совршени фамилии, верувај, не ретко се баш само тоа - слики!!
    Не смееш да гледаш така. Она што го бараш тоа ќе ти дојде!

На Ketchup, Chica.Loca, Quuen и 11 други им се допаѓа ова.
  4. I I

I I Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2016
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    627
    Мисли, мисли мисли, и ете ме до 5 нема да можам да заспијам пак. Ех, малку ептен барам да ме послужи среќа. А, периодов што да фатам во камен се претвора.

На Quuen, plavooka lavica, elimkd и 4 други им се допаѓа ова.
  5. My name

My name Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    940
    Јас пак тука за да го величам успехот на нашите ракометари :) БРАВО МОМЦИ МАКЕДОНЦИ!(y)
    Многу сме јакиии!:muscle:

На the.vampire.girl, cresa-jagoda, christinnn и 6 други им се допаѓа ова.
  6. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2016
    Пораки:
    2.593
    Допаѓања:
    4.649
    Што среќа ќе имав, нема држава во Европа јас роднини во неа да немам.
    Од година на година се гледаме. (waiting) :@ :x

На My name, plavooka lavica и "Zoki" им се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.124
    Допаѓања:
    156.047
    Ќе го оставам ова тука.
    FB_IMG_1484442562112.jpg

На 1209, Lella, Ketchup и 12 други им се допаѓа ова.
  8. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Де бре дечки не се мрштете, ете кај мене заврши мрштењето, од утре, т.е од денеска веч, моето лице ке свети повеќе и од сонцето :sun::l:
    Уште неколку часа, само уште неколку часа и ке си дојде, а ја ке идам до Скопје да го пречекам, па еден ми е, ке одам и тоа како !(hollest)
    Се извинувам за изминатово време што бев таква никаква, досадна со броење ама ете, помина де. :wasntme::D
    Вечерва си најдов бело влакно од косата, гарант од броењето излегло:rofl:

Дечкиии ја ке паузирам неколку дена, уживајте до тогаш без мене xD
    Ке ви се вратам полна со позитивна енергија и ке ви дадам малку и плус уште нешто имам да споделам ама тоа од ко ќе си дојдам.:l:

А сега најмили, се одјавувам, да се одморам и да си го пречекам мојот принц ...ама чекајте ме ке се вратаааам !!! ^.^

Ејјј ке забораев, кога ке дојдам новите модератори да ме пречекаат !!!^_^
    :d::drunk:

На 1209, Antolinaa, sj *O* и 34 други им се допаѓа ова.
  9. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.935
    Допаѓања:
    48.109
    На My name му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928

На sj *O*, Lella, Ketchup и 26 други им се допаѓа ова.
  11. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.804
    :hug::hug:

@Kukla994
    Едно благо не направи дур не беше КуклиоТ тука.
    Да не мислиш не приметивме.:?:
    Ајде со лесно.

На Kukla994, Ketchup, Doozy и 14 други им се допаѓа ова.
  12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Себично размислување.
    Порано кога бев помала размислував како тебе,но со текот на годините сфатив дека љубовта е насекаде околу мене и дека туѓата среќа ме радува.
    Пробај да поработиш малку повеќе и ќе ја видиш огромната разлика.
    Искрено ти си љубоморна малку на нив, не ги мразиш.

На *Amethyst*, "Zoki", ♡BuBaLe♡ и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.172
    Допаѓања:
    5.092
    Teski muabeti devojce ... Mn lugje stradaat gledajkji GI drugite okolu sebe I mislejkji kolku tie se srekjni, a jas ne sum. Iskreno pogresen pristap imas kon zivotot ako toa te vodi I tagata I nezadovolstvoto kje ti bide se pogolemo I na ubavo mesto nema da te odvede toa. Sekoj so svojata nafaka sto se vika, inaku za nesrekji vo mladi godini ili postari, nesrekja e nesrekja I sigurna sum ogromen br clenki da pocnat svoite zivitni storii da GI kazuvaat kosata kje ti se krene na glavata, sekoj niz nesto pominuva ili pominal vo zivotot. U muci se junaci poznaju :) nasmej se I zablagodaruvaj se na toa sto go imas I kje vidis kolku vredni nesta imas, a taguvas I ocajuvas. Omrazata ne e ubava rabota, loso ama znae da bide isto tolku silna kako I ljubovta, ako moze Ne mrazi, pusti postavi si celi vo zivotot I kon toa stremi se, od omraza nema fajde, kje gubis vreme samo I kje tones. A za pustanje nekoj do tebe, jas sekogas vikam koj kje se izbori I pokaze I dokaze toj I kje te pridobie. Srce samo ne se otvara, treba nekoj da go otvori, toj sto IMA kluc kje uspee :) :hug:

На *Amethyst*, "Zoki", КикиМаус и 2 други им се допаѓа ова.
  14. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.172
    Допаѓања:
    83.771
    Ko vcera da bese Nova Godina ,a pomina pola mesec kako leta vremevo cudo edno

На "Zoki", Quuen, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.675
    Допаѓања:
    174.557
    И беше нова година вчера (старата де) :lol:

Нејсе...
    Скратив нокти и шишав коса. И тоа ептен ;( њу уеар, њу ми...што да ви кажувам...
    И сама бев решена да ја кратам малку повеќе, ама нели како што е редот куќата зема данок, па колку ќе кажеш ти, минимум уште 2 прста плус скратено. И така ако до сеа не ми даваа поише од 22, сега изглеам како бамби коа му умре мајката. :(

Цел живот со долга коса сум па си ја исплакав и преплакав како што е ред. Туку што ќе праам сеа..јас не знам како со кратка коса. Долга кога ми беше, стварно секое сабајле ја собирав од по комшии, фатила на сите страни... ама бап пунџа и немам гајле. Сабајле глеам стари навики задржала, отишла на сите страни, ама нема простор за пунџа (facepalm) Додека и го фатам редот, маки ќе биде...

И плачам на другарка ми, па ми вика "...и химен скрати пред доста години. Коса бар е повратен улог, расте пак и тоа бесплатно." :rofl: Шлакната е скроз, ама има поента. :)

Ај добро утро :coffee:

На Kukla994, Ketchup, macka91 и 23 други им се допаѓа ова.
  16. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.586
    Допаѓања:
    79.099
    Значи луѓе, да се разбереме. Ако некој ви даде совет, ви каже нешто, ви каже каде грешите... тоа е со добра намера, за да ве поправи таму каде што грешите, а не веднаш да се браните и да го напаѓате другиот дека паметува. Бидете малку отворени а не да скокате на секоја критика сфаќајќи ја како навреда. Open mind луѓе не треба толку ограничени сфаќања да имаат, нели? ;) Think about it.

На macka91, the.vampire.girl, "Zoki" и 5 други им се допаѓа ова.
  17. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    3.995
    Допаѓања:
    51.789
    Колку непрофесионален народ сме, тоа е чудо.

На sj *O*, Lella, Anabelle.Amorette и 19 други им се допаѓа ова.
  18. LanaSGirl

LanaSGirl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2016
    Пораки:
    373
    Допаѓања:
    1.118
    Life is good.

На Quuen и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  19. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    486
    Go znaete li custvoto koga se borite za nesto podolgo vreme I koga vi fali eden cekor do celta, no togas nenadejno ispagja prepreka I treba da pocnite odnovo..povtorno otpocetok..se prasuvam samo so koja sila..
    Znaete li kako boli nekoj da vi vleze pod koza a po nekoj den da iscezne..
    Znaete li kakvo e custvoto koga lugjeto vi se javuvaat samo koga se slucuvaat losi raboti, koga vie edvaj stoite a tie ve isprasuvaat za nebitni stvari..tie lugje ne se grizat, tie se hranat so tugja nesreka za da preziveat samite.. Koga site ve sozaluvaat I koj do vcera edvaj zdravo ste imale, sega vi doagjaat na vrata I vi delat bezbroj soveti.
    Tie ne se vistinski lugje, sakam samo da bidam sama, da me ostavat na mir....I iako sekogas vikam ne treba da se prasuvame ,,zosto bas mene,, istoto se prasuvam..zosto?

На "Zoki", Quuen и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  20. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    3.936
    На луѓето никогаш нема да им удоволиш. Што и да направиш нема да бидеш доволно добар за сите.
    Посебно па на оние будни посматрачи кои секој твој чекор го следат и маваат со камења по се.
    Оние кои не го гледаат својот прљав веш, но туѓиот им боде во очи.
    Оние кои не те оставаат на мира да живееш затоа што твојот начин на живот не се совпаѓа со нивната формула на тоа како треба.
    Но , всушност на крајот од денот се губат во сопствената огорченост , во својата злоба , во празни и неисполнети денови , во празната душа, па сепак најлесно им е да кажат дека ти тоа што го правиш е погрешно, за срамота, безобразно и некултурно. И така се во круг. Круг полн со осудувања , предрасуди и неприфаќање на сопствената реалност одново и одново. И така до бескрај.
    Не дозволувајте таквите да ве ограничат. Не се правдајте , не образложувајте.
    Правете го тоа што ве прави среќни, тоа што вие мислите дека е правилно.
    Никој не треба да ви го раководи животот, освен вие.
    :l:

На sj *O*, Anabelle.Amorette, macka91 и 8 други им се допаѓа ова.