1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. SweetChild

SweetChild Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2012
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.987
    Како се погоди значи со родендениве:
    4 февруари-Алис Купер
    5 февруари-Даф МекКејган
    6 февруари-Ексл Роуз
    8 февруари-Винс Нил.

У пичку матер,шо торти треба да напраам. :rofl:

На QueenElena му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    СДК дека се изнапријавував на огласи за службеници и ако и сега биде неуспешно ќе станам пироман, ќе го паљим со бензин.
    А и страшна мигрена имам, изгледа и ќе настинувам.

p.s.
    Зошто ми го избришавте пола мислење и КОЈ ми го избриша.(не сакам одговор преку лп, изјаснете се јавно)
    Ебати форумот кога човек џабе пишува и на крај некој, од што нема попаметна работа, па брише.
    Да бришевте тоа што треба можеби ќе имаше поголем ред на форумов.
    Не ми е толку за мислењето, најмалку битно, туку некој си зема за право да им кажува на другите што да пишуваат а што не.
    Со моето мислење никого не навредив, никого не прозвав, никого не цитирав, само општо се изјаснив и немаше никаква причина за бришење на мислења, не само на моето туку и на неколку пред мене.
    Значи од сега ќе пишуваме, ама ќе очекуваме и тоа што нема да му се допадне на модераторот да ни биде избришано, ништо чудно што се редуцира бројот на активни членови кои пишуваат.
    :^)

На stetoskop, Silver.E, Cka и 7 други им се допаѓа ова.
  3. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
    Проблеми проблеми на сите страни. Аман веќе еднаш нека се среди оваа ситуација ме побудалеа дома. А ова крајничиштето што ме боли ќе го извадам на живо да знае :swear:

4. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.192
    Сакам да кажам, ми се допадна видеото со тоа девојчето што му се радува на дождот, на почетната тука што е ставено.Срце, срцка, срцкосана, душичка, душкосана, слаткосана, се уби од радување :D Само, колку човек може да заборави на оние нешта кои го прават среќен, весел, кога проблемите, му тежат над глава.Се повеќе нервоза, стрес, како да повеќе се обрнува внимание на проблемите, односно како да немаат решение.Се заборава, дека можеби човек треба да си обрати внимание на себе си, на оние кои ги сака, оти и онака се е минливо во животов, а со се него во пакет и проблемите.А, здравјето, она што е темел за човек да функционира, нешто што треба да се зачува, за се да преброди човек.Без него, се знае.

Се поминува во животот...

На kala21, vinozito1, Elennaa и 8 други им се допаѓа ова.
  5. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Ова одамна веќе не личи на ништо, а најмалку пак на форум. Може не сум прозвана јас, не ми избришале ништо ама ќе си кажам мислење, во секој случај и мене ќе ме бришат со брзина на светлината.
    Модератори и администратори, освестете се додека форумот не пропаднал сосема баш од ваквиот ваш однос спрема нас членовите. Како тргнале работите една квалитетна форумџика нема да остане овде, му се гледа пропаста.
    Фемина е крајно досадна, си доаѓам онака овде, читкам и пишувам нешто, ама одамна немам прочитано нешто квалитетно, се некои досадни теми, досадни муабети, а и не се за обвинување форумџиките кога и така неможе да се развие дискусија затоа што моментално се брише. Олабавете малце...

На LittlePinky, SparkyAngel, Abeja и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.337
    Да и јас имав пишано мислење за смајли и ми го избришале,вчера за тоа со една членка(рокенерол мислам),прашуваше дали може да и се смени бојата на никот,се шегувавме малку и на мене,тебе и на теа4е ни беа избришани мислењата.
    Тогаш за платформата кога пишувавме мислења,ни ги избришаа мислењата,а и овие ќе бидат избришани,па дај поопуштено нека е,а не да се чуствуваме како постојано некој не набљудува,ни стои врз глава и секој погрешен чекор ни го следи и во случајов веднаш го брише,не сте фер стварно.
    Исто летото во темата правопис,јас и неколку феминки,имавме една дискусија и веднаш со брзината на светлината ни ги избришавте мислењата.
    Срамота е,не дека сум квалитетна форумџика,но има многу мал број на квалитетни членови на форумов кои што останаа и тоа е поради таа напнатост и чуство на набљудување на форумов.

На tea4e, LittlePinky и Abeja им се допаѓа ова.
  7. lolanomnom

lolanomnom Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    2.324
    СДК дека ми смета што нема тема сакам да прашам, кo што гледам имало и заклучена е ради чистење од оф-топици(?!) веќе дбе години и јаче. А баш е корисна нешто набрзинка кога не интересира ама... |(

И да, гледам и бришење мислења имало. Чек у штоло сме, на клупа шкртаме па ги бришеме клупите?
    Oh I am confused :drunk:

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Dee

Dee Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    334
    СДК причувајте ми ја малку гордоста да одам да го гушнам...

На iloveyou29, cinderella5, Silver.E и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. coralin-e

coralin-e Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2013
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    98
    Се сложувам со дискусијата погоре, мислења се бришат од сите теми кога ќе дојде до малку препукување. Тука сме да си ги искажеме ставовите, и никој ниту беше навреден ниту пак нешто погрешно беше кажано за одма да се брише. Или па по стапките на се што у државава се дешава се оди и на форумов - се најубаво, се најпрекрасно и сите се сакаме, цветчиња, виножита и птици во лет, нема простор за спротиставување, сите сме другарчиња. :sun: |(

На Abeja и lolanomnom им се допаѓа ова.
  10. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Оваа вечер,вечер на измешани чувства сакав да кажам,да напишам многу работи.
    Но, како и секогаш го бришам текстот и стискам х на прозорчето.
    Дојде и мојот ред да сакам,да ме сакаш,да сме несреќни.Но не.Несмеам да бидам со тебе.

Сношти кога ти раскажував сестро срцето ме болеше,ми се кинеше на две парчиња.
    Се останато е индиферентно освен ти. Со тебе сум едно.Со тебе сум половина но цело. Со тебе сум и тоа што сум и тоа што не сум.
    Душава ме боли,се кини.
    Немој,не се разпарчувај те молам.
    Те очекуваат уште многу ,,утре,,. Незнаеш што ќе ти донесат.

Морав да се откажам,не дека сакав.Морав,љубов моја,морав!
    Знаеш дека те сакам,знаеш дека сакам да бидам со тебе!
    Те замолив за промена,за твоја промена,не прифати.
    Така требало да биде.

Посакувам уште еднаш да те гушнам.Не да те бакнам,само да те гушнам! Така ќе се почувствувам повторно жива. А до тогаш те молам не тагувај.

Те сакам.
    Страшно боли.

Имајте убав ден.

На Elennaa и Silver.E им се допаѓа ова.
  11. Ana.Jones

Ana.Jones Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    285
    Допаѓања:
    1.124
    СДК добро утро :D. Денес ќе биде убав ден. Посебен ден. Се надевам и сончев :)

http://www.youtube.com/watch?v=CEg6CcC0RZ0

Имајте најубав ден :*

Love, Jones <3

На SparkyAngel, Elennaa, hermosa и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Во весник прочитав една мисла, која многу ми запна за око: На твојот пријател дај му го највредното нешто кое го имаш, ако ти е вистински нема да ти го земе. :)

Уф, колку е точно.
    И се сетив на ситуации каде пријателот сам ми бара нешто за кое знае дека многу ми значи и за мене е вредно (без јас да го понудам)..
    Со пријателот поминуваш долго време заедно, се дружите, му кажуваш многу тајни работи, веруваш дека те познава како дишеш...И кога прави постапки со кои ти покажува дека не си ти некој вреден, и те искористува, боли. :|
    Боли кога веруваш во некој, а те разочара.
    Затоа убаво се вели: поголеми очекувања-поголеми разочарувања. :!:
    Еден мој драг пријател, ми вели, не очекувај од никого ништо. Или очекувај го најлошото. Зошто не знаеш кој каков е. Сети се само колкумина те разочарале, и тоа оние во кои најмногу си верувал и за кои најмногу си жртвувал. :doh:

Ако некој/а пријател/ка постојано ви вели: Јас ич не сум љубоморна. Јас никогаш не сум била љубоморна. Јас не знам некој како може да завидува. Јас не сум таква. Јас не можам на некој да му посакам да е лошо. Јас не сум ич таква лоша личност....
    И ова го кажува Х 10 пати на ден (или во секоја прикладна ситуација), знајте дека таа личност баш е таква !!!
    Се она што вели дека не е, таа уствари е !!!
    Иначе зошто би имала потреба постојано да потенцира каква е ? Биди си таква де, и ок. Но, таа мора да се докажува со зборови, за да даде лажна претстава за себе, лажна маска. :^)
    Затоа, не им верувајте на луѓето кои постојано тврдат: јас не сум ваква, јас не сум ваква...
    Едноставно, бидете пообзирни кон нив. Поопулени, речено по старски. :lol:

На Mama25, jovana03, Elennaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Човек да се плаши и на форум да пишува.Се е исто каково реалниот свет.Исмејување,понижување..Токму за ова и зборев.Нема врска.Не пишувам повеке ништо,бидејки џабе е.

На Barca-Gril и t.i.n.k.e.r.b.e.l.l им се допаѓа ова.
  14. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.026
    Допаѓања:
    90.782
    Ако некогаш напишам нешто во оваа тема тоа значи дека тоа што веќе сум го напишала е за овде а не мислењата да ми бидат префрлувани во соодветни теми,свесна сум за тоа каде треба одредени работи да бидат ...
    И со тоа што ги бришете мислењата што постигнувате ? Знам можеби се офф топици но како ќе се знае дека еднаш се дискутирало за тоа ?
    Еве со случајот вчера се случи и претходно во СДК настана хаос ја заклучивте темата ја исчистивте ... вчера се случи истото,пак исто мислење исти коментари пред него и вие пак исто постапивте ?
    Ние што коментираме и реплицираме сме виновни или тие што го предизвикуваат таквото оденсување на форумот ?
    Како и да е ако не овде нека постои барем таква соодветна тема за такви работи а не било што било ајдее за некој ден пак по ново...
    Сите тие што сме коментирале не сме будали што се објаснуваме дека тоа не е во ред и пишуваме по цели страни ... за после 10минути истото да биде избришано ... раскрстете ги работите :)

Се извинувам за оваа но беше посилно морав да го кажам ... да си помогнеме едни на други а не да се караме и навредуваме на ваков неубав начин :)

На Umbrella22, Agrona, stetoskop и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Avenged

Avenged Популарен член

Се зачлени на:
    15 октомври 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.606
    Немаш време за мене?
    Ако нема врска..Еден ден ќе го имаш целото време на светот,но ќе нема на кого да го посветиш! :)

На kala21, Barbie20, summer-lover и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. axl-babe

axl-babe Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    450
    Допаѓања:
    577
    Среќен роденден љубов!
    Те сакам повеќе од се` на светов.
    Ти посакувам само среќа и ништо друго.
    Да бидеш среќен ми е доволно за мојата среќа.
    Што да кажам?
    Се` си ми!

Прикачени фајлови:

• large.jpg
      large.jpg
      Големина на фајлот:
      24,2 KB
      Прегледи:
      554
    На SweetChild, Dog-lover и Barbie20 им се допаѓа ова.
  17. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.445
    Допаѓања:
    20.072
    Претепале ученик од Хемиско, додека бегале со автомобил паднале во канал... Карма ис а бич :!:

На iloveyou29 и LittlePinky им се допаѓа ова.
  18. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    401
    Допаѓања:
    1.265
    Животот ми удри толкава шлаканица вчера..Чувствувам празнина,голема празнина...
    Toj разговор предизвика лутина помеѓу нас.Неплашејки се и двајцата ја кажувавме суровата вистина и оп ете ти..готово е се и пријателството и се.Многу се каам за потрошените денови на некој небитен.Мислев..само јас сум изнервирана,но и тој изгледаше како зомби после караницата.Колку боли вистината..
    Но тоа е што се случи ..нема враќање.Одсега ќе го трошам времето на некој што ме сака,почитува.. ;(

19. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.536
    Допаѓања:
    174.277
    Ова излезе жива заебанција....
    Некој тука ќе провоцира,иритира,ќе сее омраза,другите ќе си се изјаснат по ова прашање и оп....ти го бришат мислењето.
    Некако не ми оди ова како што треба.
    Абе се знае,оној кој прв почнува -тој се сече,дали ќе се банира или предупреди со лп,а не да се бришат мислења на оние кои само го изнесуваат своето мисслење во врска со провокацијата.
    И мене ми избришале мислење-да се однесуваше на смајли,ама нејзиното име го немав наведено.....ама е избришано....
    И ова нека го избришат....ми е гајле....форум-тоа сме ние со нашите мислења,а не модераторите со нивните гуми за бришење.
    И еве свечено изјавувам,уште едно бришење и си одам од форумов....не дозволувам некој да ме прави будала. :^)
    Поздрав....(читајте додека не ме избришале)

На LittlePinky и Viktorijaaa5 им се допаѓа ова.
  20. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.026
    Допаѓања:
    90.782
    Сакам да ви кажам дека многу ги почитувам оние постарите членови што се овде на форумот ... што имаат стаж :lol: (така велам јас) ... што имаат многу убави ставови,што имаат отворено значајни теми за понатамошна дискусија и што имаат инзвондредни мислења кои многу значат ...
    Е сеа да не ве набројува посебно кои сте ми оставиле голем впечаток (си знаете вие :lol: ) но многу ми е убаво кога некој-а од вас ќе ми даде ѕвездичка ... не не ми се важни ѕвездичките ич ,туку со тоа знам дека сте ми го прочитале мислењето и дека ви се допаднало :tmi:

Ви посакувам убаво попладне на сите :*

На Abeja, LittlePinky, Dvolicen и 3 други им се допаѓа ова.