1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.313
    Пред година-две воопшто не бев фан на книги. Дури не ги ни читав тие шо ми беа за школо, а не па нешто надвор од школо. А секогаш преферирав филмови. Сега се смени тоа. Уште гледам филмови ама уште повеќе станав зависна од читање. :$ Зачудена сум рапустов книги од 200-300 страни ги читам за еден ден. Интересна содржина, предизвикување големи емоции, внесување во книгата и бегање од реалноста за кратко. Дефинитивно омилена работа ми стана читањево книги во слободно време. ^_^

Последна измена: 17 јануари 2017
    На nevermet18, Quuen, duffi и 16 други им се допаѓа ова.
  2. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    9.127
    Оκ се извинувам :handshake:

3. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    мене и од ПОЈДЕ ми се повраќа.

На Mini90, cresa-jagoda, prominent и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.586
    Допаѓања:
    79.097
    Луѓето мошне често ги разбираат туѓите зборови како што ним им одговара. Човек кажува едно, тие сфаќаат сосема друго. Поради ова премногу ги ценам оние на кои не треба да им повторувам и објаснувам една работа цел саат.

На Chica.Loca, fallenangel и Згодно Момче им се допаѓа ова.
  5. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Не заборавајте дека покрај тие што го споделуваат Фатмир, постојат и такви што пишуваат АМИН на икони... или пишуваат ДА- на слика со Исус, на којашто пишува Дали ме прифаќаш за господар?

Да не ги заборавиме и тие што споделуваат МУДРИСТИ од Итар Пејо... Од Семе синапово... Или тие што ставаат лајкови на слика со болни деца за Господ да им помогне.

Само не очекував дека и на форумов ќе видам таква слика и тоа оставена со сериозни намери.

Како и да е...

Најјаки се оние што викаат дека не се замараат со туѓите мислења, дека не им е гајле некој ако зборува зад грб, дека тие се небитни... А всушност насекое зборуваат за тоа :wasntme:

На Chica.Loca, Lella, anel и 25 други им се допаѓа ова.
  6. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.022
    Допаѓања:
    71.159
    Нема споредба помеѓу она што е изгубено од неуспех и она што е изгубено без обид.

На Kukla994, Chica.Loca, eca333 и 27 други им се допаѓа ова.
  7. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2016
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    34.776
    Крофна :$ :rofl:
    16118079_1499853880032459_1263511722_n.jpg

На fallenangel, Ketchup, КикиМаус и 10 други им се допаѓа ова.
  8. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.480
    Допаѓања:
    12.627
    Многу фина Ина. Има ли нешто попаметно во животот освен да плука по се и сешто. Толку негативизам штети по здравјето, и таков човек не може да живее исполнет живот, иако сака да го прикаже како таков. Без никаква култура вреѓа постари, може некогаш со причина ама што има да ме интересира кој што напишал, кој што правел, што сликал. Ако е глуп нема да го смениш ебате и нека му стои. Едно е да си пишуваш свои мислења, друго е да чепкаш по приватноста, туку како поинаку ќе собереш повеќе лајкови.Тука доаѓа до израз сеирџискиот комплекс што го имаме како народ, само нешто да видат, слушнат абе душичето им се полни и мораат да прокоментираат..Ајде може џабе пишувам, она ќе ни ги управи работите, гледам многу се залага, еве од здравството ќе почне па се по ред.

На Cka, КикиМаус, Згодно Момче и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Change.

Change. Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2015
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    436
    Преубав ден!!!!
    Како си врне снегче, мераци :rain::inlove:баш ме полни со позитивна енергија во ваква напорна сесија.
    Да читнам уште некој саат и одам на прошетка, да ми крцка под нозе.:D

На Purplelilac, Ketchup, КикиМаус и 8 други им се допаѓа ова.
  10. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    36.073
    Ако сакате да постигнете нешто што никогаш не сте го имале, треба да направите нешто што никогаш не сте го направиле.

На Chica.Loca, eca333, Ketchup и 16 други им се допаѓа ова.
  11. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.172
    Допаѓања:
    83.771
    Kratko i jasno .....se se slucuva so pricina ??????

На jagoda1979, ♡BuBaLe♡, КикиМаус и 3 други им се допаѓа ова.
  12. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.757
    Допаѓања:
    6.414
    Patuvanjata se ubavi ako nikoj ne ostavas zad sebe.

На Kukla994, anel, ♡BuBaLe♡ и 7 други им се допаѓа ова.
  13. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.935
    Допаѓања:
    48.109
    Се решив да купам сет од чаши, оти дома се се распар, давани од промоции, крадени од клубови (пијана работа), арно ама не дочекаа 'бел ден' дома, пепел се направија....ми паднаа де:?:

На Purplelilac, fallenangel, Lella и 10 други им се допаѓа ова.
  14. prominent

prominent Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2014
    Пораки:
    5.399
    Допаѓања:
    61.230
    Имав најубав ден и не сакам да заврши. Но нешто во мене ми кажува дека ќе има уште многу вакви денови, и уште поубави. Имам и зошто да го очекувам тоа, кога до мене ја имам вистинската личност. И вечерва конечно ќе заспијам со насмевка! :inlove:

На winter flower, cresa-jagoda, kuc и 3 други им се допаѓа ова.
  15. izmislena

izmislena Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2014
    Пораки:
    1.657
    Допаѓања:
    2.327
    Игнор бе!
    Зашто?
    Затоа што неми се допаѓа не се пишува така, затоа што треба да биде ме писмени и затоа што неможеме да мрчиме по форумов ако незнаеме да пишуваме литературно македонски!!!
    Затоа што ова се учи во 3то одделение!

На Chica.Loca, Purplelilac, Ketchup и 9 други им се допаѓа ова.
  16. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.807
    Допаѓања:
    52.965
    Наградена сум со трофејот Петта годишнина :party: Частам кој што пие и по едно парче торта (плејс фор кејк пик)
    Пред да дојдам тука имав претходно "работно" искуство на неколку други форуми, од кои на еден се збогатив со неколку битни пријателства, а на друг си фатив и дечко :rofl: На фемина се потрудив да останам анонимна, за да можам повеќе да се отворам и да си кажам што ми лежи на душа без да мислам кој ме чита. Можеби и ме знаете, помина толку време, а тоа се помалку битно ми стана. Женски форум, некој можеби ќе се исплаши од зборот :D а мене толку убаво ми дојде. Еден куп прекрасни жени, која од која, различни и убави. Дојдоа нови луѓе во животот, нови љубови, нови ситуации, збогувања... не се одалечив само од форумот, се одалечив на еден начин од социјалниот интернет свет.

Седам во соба, надвор паѓаат парчиња облаци, на слушалки иде Skunk Anansie, а јас се преиспитувам и прашувам... Би сакала да се спакувам и да си заминам. Далеку. Каде нема предрасуди. Каде нема прашања. Веќе не сум сигурна што сакам. Брак? Деца? Канада? Аргентина? Веќе некое време се чувствувам како да работам, како да живеам за некој друг да биде среќен...

На Chica.Loca, do-re-mi, Lella и 21 други им се допаѓа ова.
  17. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.053
    СДК ... и на крај, сепак дома си е дома. :) До следното патување ... (waiting) :wasntme:

На anel, Lady Phoenix, Ketchup и 16 други им се допаѓа ова.
  18. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.674
    Допаѓања:
    174.554
    Деновиве журба... а времево како да стои. Толку многу работам и чувствувам како да не правам доволно... како да не постигнувам...

Плус спремање за слава... убаво ми е. Сакам обврски и сакам кога придонесувам кон нешто,
    макар на сите останати им изгледа мало и незначајно. Мене ми значи. Ништо не правам само да е направено. Во се посветувам парче душа..

Морам да почнам да се ставам себе си, пред другите. Се истрошив.. кога ќе си бидам потребна ќе останам без дел од себе си... за себе... Ама пак, сакам кога сите се среќни. Како јас би можела да сум среќна, ако другите не се..?!

Парадокси...
    Парадокси...everywhere...

На Purplelilac, Lady Phoenix, Ketchup и 11 други им се допаѓа ова.
  19. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.587
    Завршија номинациите, се прогласи победникот и што стана со форумов..хммммммм...толку беше филингот, возбудата, превирањата:?:
    Гледам на кои теми се остана, игротека и детски моабети, тинејџерски...еееееех, а некои членки толку се топореа со интелигенција, квалитетни теми и дрн дрн(facepalm)
    Позитивни вибрации со 100 и кусур мислења:emo:сликовници за деца..весело и убаво е, не велам не ама животот не те остава да се самозалажуваш, да повторуваш едно те исто...абе кога ќе те млатне по глава ненадејно, е тогаш ни сто страни полни со позитивни тракаташки не ти помагаат..само бистар ум, свесност, разбирање...а што тресам и јас зелени, сепак овде се мали деца кои не виделе мака, стрес и трагедии и мислат дека со позитивни вибрации ке си го средат животот кој на жалост им проаѓа неприметно додека бленат на форумов:(

На fallenangel, Bitter-Sweet, toogood и 2 други им се допаѓа ова.
  20. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Четириесет годишен маж јавно на интернет: fali verba vo boga, pederite gi unistija i pomestija site moralni vrednosti, zenami i decata mise najgolemo bogatstvo mwa
    Четириесет годишен маж на чет: zdr ubavice kakosi, jas mlad duh imam i mnogu sum sovremen, godinite se brojka, ajde nakafe, oti nemi pisuvas, nesemazis uste?
    Четириесет годишен маж во кафич: Ш'цка на шанк и очајно пробува да смува 19 годишна.

Вересија...

На Chica.Loca, fallenangel, Lella и 21 други им се допаѓа ова.