1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Gushkalo

Gushkalo Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    464
    Точно сами се пријавуваат
    Луѓето сами се пријавуваат точно, ама кога тие луѓе ти ја праваат емисијата, пошто да не се пријавува никој нема да има емислија-логично, однесувај се со почит кон нив, а не во секоја емисија ги исмева.. демек он многу паметен, а кога ќе лупне нешто мене срам ме фаќа... За мене тој е мајмун и никогаш нема да еволуира во културен човек.

2. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Кока кола на шалтер...мх, мх, мххх :lol:

На mareane, Petar80 и referentka им се допаѓа ова.
  3. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.274
    Допаѓања:
    284.645
    Од денес не кревам на скајп и се повлекувам во предпородилен молк]:).

Секој ден, по пет пати на ден, има ли нешто ново.

Е нема, уште сум трудна:worried::D.

Ајде, до кога, требаше да бидне, ние чекаме....]:).

Па и мм по сто пати на ден те боли ли нешто. Мене што не ме боли, не ме боли, ама ако го акнам со нешто него ќе го здоболи.:envy:
    Сега се јави. Следуваше и подпрашање а оти не те боли.|(

Ај, и денеска ќе акам по дуќаните ко некој пингвин...евентуално некоја зграда со скали ако ми испадне пред очи да ги изодам барем еднаш нагоре/надоле:devil:

На fallenangel, kuc, Ицолгудбејбе и 40 други им се допаѓа ова.
  4. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.671
    Допаѓања:
    174.547
    Излегуваме со мајка ми посабајлечки од дома и на дланка на ракавицата ми застанува совршено извајано парче облак...
    Се залетувам кон мајка ми да и ја покажам снегулката, јас, фасцинирана од совршениот облик.. ко мало дете.. со зборовите "мамо мамо ела да ја видиш снегулкава" целата узбуџена :D кога мајка ми промамла нешто као "да, да" и коа ме плесна по рака да ми го затресела снегот... :@ уште ме боли и раката и срцето за убавото снегулче. На моето превртување очи одговорот беше ееее де, снег ко снег. |( :envy: А ретко што ме фасцинира да изреагирам така... последно летото кога открив еден оргазмично добар сладолед. :$Најчесто реакциите ми се ко на мртов коњ.

Туку друго ми беше муабетот. Данок платен, кај нотар средено, чекаме папирите од катастар и едно гајле помалце со станов. :party: Газдата рече тој, сестра му, и комшо политичар средиле до сеа, ние, да сме ги зачекале и другите па ќе праиме журка во подрум. Просторно е додуша, може да се изведе. :D
    Јес да, кога се вселивме тој вети еднашка месечно журка ќе се организирало.. ама слабо организација до сеа.. или ја нешто сум пропуштила.. хмм.. :^)

Се почастивме и со мал шопинг како што е ред. :) Кој друг шопингува на -50 бе?? Богами ќе чекам пролет за наредниот. Не сетив студ зимава се до денеска. Е денеска ништо живо не ме затоплува....

На cresa-jagoda, kravce, purple..m и 23 други им се допаѓа ова.
  5. Gushkalo

Gushkalo Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    464
    Ме насмеа фала ти :) и со лесно до крај издржи женски :*
    моабетов твој ме потсети на времето кога моја другарка беше трудна и поминуваше низ истите овие маки прашања па и се здосади и на фб ја закачи сликава :)

Прикачени фајлови:

На cresa-jagoda, Oscar Lady, kjukli и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Gushkalo

Gushkalo Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    464
    Мама расипувач на забави :) гушни ја за мене, зошто јас не можам мојата :( нејсе, да не бидам и јас расипувач на расположение, кажи кај го јадеше оргазмичниот сладолед, морам да го пробам, а може и заедно да се частиме фејс ту фејс повеќе феминки еден таков сладолед некој убав сончев пролетен ден дружба да направиме:sun: а на ова време само љубовта топли и парното:D:hug:

На Yowannty му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    За вас не знам, ама јас искрено не знам како би го преживеала денот без вода и музика :bow:. Сето друго, ма ни в од важно не ми е.
    :d::drunk:

На cresa-jagoda, Doozy, "Zoki" и 10 други им се допаѓа ова.
  8. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Колку ми е демотивирачки чувството кога ќе станам мнооогу порано, па од навика вегувам на фб, а таму ги гледам луѓево од вчера не се исклучиле :o уште не се легнати, а јас веќе го зграпчувам денот.

Па татко ми знае често да подвикне зошто сме седеле доцна со брат ми.... А ако му кажам дека постојат луѓе што до 5-6 саат сабајле седат на нет, што тогаш?

Ќе ја изгуби вербата во цел младашки свет!
    И нема да ме даде на ниеден мажјак да ме ожени :sweat: бегај таму, беља ќе си направам.

Инаку скоро 2 месеци не сум начекала турска серија по тв :muscle: се осеќам прочистено од штетни материи за мозокот :makeup:

Се до пред некоја минута кога пуштив канал5 а таму ме пречека БИТНО СООПШТЕНИЕ!

ЕКСКЛУЗИВНО! ВНИМАВАНИЕ! ОД ПОНЕДЕЛНИК НА РАДОСТ НА СИТЕ ГЕНЕРАЦИИ, НИ ПРИСТИГНУВААТ НОВИТЕ ЕПИЗОДИ НА ЕЛИФ!

Јас реков умрел некој битен, а тие што пишале :tmi:|(

На Chica.Loca, cresa-jagoda, christinnn и 21 други им се допаѓа ова.
  9. Mini90

Mini90 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2014
    Пораки:
    570
    Допаѓања:
    2.199

Sign your name across my heart. :l:

На referentka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.671
    Допаѓања:
    174.547
    Гушки и до тебе :hug::hug::hug:
    Секако. :) Повелете на Крф, сите шо сакаат да се дружат. На пролет е секако најубаво, кога ги имаат нивните посебни традиции за Велигден, а јас ќе частам сладолед од Папајоргис :D
    Озбилно кој ќе оди натака никако нека не го прескока местово, знам што ви кажувам, посебно не пропуштајте да пробате од wild berry, мојот омилен. :)

Ама кога веќе сме кај сладоледот, јас како самопрогласен експерт - аналитичар за сладолед :D :D :Dодговорно тврдам дека најдобриот сладолед на свет може да се проба во Дубровник, стариот град, не ми текнува на името на слаткарата во моментов, ама ја држи чичко албанец со потекло од едно гостиварско село. :D А кој пробал сладолед од Гостивар знае за што зборам. :D

На Gushkalo, kravce и Petar80 им се допаѓа ова.
  11. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.195
    Допаѓања:
    106.173
    Иако...
    За некого форумов е само место за да му помине времето..
    Зборовите се 'само' зборови, напишани букви..
    Времето поминато во дружење и муабетење е само виртуелен свет..

Сепак..
    За мене е место каде времето кое го минав ми донесе прекрасни познанства..
    Зборовите кои ми беа упатени допираа до мене, моите допреле некој друг..
    Виртуелниот свет донесе во вистинскиот свет неколку прекрасни, вистински пријателства!!

После цели 18 месеци виртуелно муабетење, виртуелни прегратки, виртуелно рамо за плачење, поддршка, другарки за споделување добро и лошо... вчера конечно запознав уште една феминка, мојата драга @Bebulleee :hug:
    Иако се видовме за прв пат, беше тоа средба на догломесечни блиски пријателки :*
    Те обожавам моја мила бебуле!!
    Наредната средба ќе ти бидат рацете зафатени со едно бебуле мила, знам:hug: А дотогаш, виртуелно, ама вистински, искрено, другарски... за насмевка, за солзи, за прегратка - тука сум!

Благодарам мои виртуелни пријатели за полното сандаче и огромниот број нотификации!
    За вашата поддршка :*
    Виртуелна, а толку значајна за мене!!!

На Chica.Loca, mal.ecka, Gushkalo и 25 други им се допаѓа ова.
  12. Bebulleee

Bebulleee Форумски идол

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    4.857
    Допаѓања:
    22.258
    Мила моја Бубале, многу ми значи ова.. :* ти благодарам...
    Душа мојаа

На fallenangel, cresa-jagoda и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  13. BoyL

BoyL Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    1.345
    Допаѓања:
    7.288
    tmp_15495-FB_IMG_1485440851296-1274960852.jpg

На fallenangel, "Zoki" и ЕденЧлен им се допаѓа ова.
  14. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.302
    Допаѓања:
    22.592
    Бубале според мене ти си најреалниот виртуелен лик овде, и за тоа сите те сакаат. Отворена, искрена а умерена. Се надевам наскоро и јас ќе те запознаам :*

На fallenangel, Gushkalo, cresa-jagoda и 8 други им се допаѓа ова.
  15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Седам на едно тајно место. Јадам сос со печурки и пилешко мх мх...скролам на фемина во една рака тел во друга виљушка,музиче у позадина не ме интересира,ама па затоа се интересирам која е Мартина со рефлексните пози во ходник и се нервирам за пижами. Настрана виново од мојата десна страна едино тоа се тресе.

На "Zoki" му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.195
    Допаѓања:
    106.173
    @Elissa те чекам во Охрид летово! :* Не ко лани ама!!! :!:

Фала на убавите зборови!!

На "Zoki", Bebulleee, Згодно Момче и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.729
    Допаѓања:
    172.725
    СДК
    Фала ти Фемина што синоќа не функционираше како што треба8)
    Освен што убаво си поминав без тебе, убаво си поминав на друг начин. Убава и искрена ноќ:lol:

И на тој друг начин, денес си ги сретнав другарчњата од "детството"..
    Како ништо да не се сменило..
    Си се расприкажавме поштено:$ Ах колку убави денови поминав таму..
    Скоро 4 години подоцна, двајца пријатели, две тотално спротивни лица...едно место, исти спомени:l:

#КакоВреметоДаЗастанало

Последна измена: 26 јануари 2017
    На fallenangel, Gushkalo, cresa-jagoda и 15 други им се допаѓа ова.
  18. Згодно Момче

Згодно Момче Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.979
    Полека но сигурно, од февруари температурите ќе бидат во плус (и секако јас како егеец ќе бидам во плус to! Да заштедам струја) на некои денови температурата ќе се искачи дури до +13c знам баксузна бројка е ама WHO CARES! :sun: :hug:

http://www.accuweather.com/en/mk/skopje/227397/february-weather/227397?monyr=2/1/2017

На fallenangel, Gushkalo, cresa-jagoda и 12 други им се допаѓа ова.
  19. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.729
    Допаѓања:
    172.725
    Таман ќе собереш некој денар за да му одиме јас ти и @КикиМаус на @Aleksandar1212 на викенд:emo:

На Ketchup, КикиМаус, Summerlover и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.084
    Допаѓања:
    258.279
    Ќе ти извадат муабет дека во моментот си на бокс :D

На Gushkalo, cresa-jagoda, blueeparadise и 7 други им се допаѓа ова.