Јас само на тие што ми вртат со скриен број не им кревам. Ако некој сака да ме добие нека си го покаже бројот. Како луѓе да се разбереме за што и да е. Кога се гледа бројот не гледам причина зошто не би кренала.
Наводно Марс им бил во Куќа а Претходно таму го виделе Сникерс,а од Сникерс ни трага ни глас само опаковка.
@Lilit @cresa-jagoda Имате бесплатна Андроид и Апле апликација се вика true caller која открива броеви и плус е беспарии
Станувам утрово за на работа,надвор што да видам кочан ладно се фммрзнав Ви посакувам на сите убав ден
Ми треба одмор. Одмор од луѓе. Одмор од работа. Одмор од негативности. Ма и од позитива дури. Некаде сама. Во планина, на раат душичкава да си ја одморам. Али нече бити.. @krEM4Eto Ништо не ти е со песната, со Малума ти е
@krEM4Eto Па да, од вас и јас почнав да го слушам.. уште и пред дечко ми го пуштам демек ејј ама убави латино песни.. а мене очиве ми истекуваат по него во спотов
Отварам фемина 10 непрочитани страни, си викам супер ќе имам занимација. И отвараш тема "Дали да се прости невеството?" и новиот член НЕ и така уште на останатите 9 страни се случува.
@krEM4Eto и јас се заразив со песните на Малума, само изгледа како што вика @Chanell* не е до песните туку до човекот кој ги пее Еве уште една убава песна од убавецот
Цела зима и пролет лани ја имав остаено на рингтон дечко ми ко ќе ми звони знам дека нема врдка со љубов ама двата ја сакавме песната јас ептен И сега боро касет му е на рингтон веќе неколку дена ко ќе ми звони тој и шо е најлудо знај дека го бендисвам и го следам на инста @Chanell* јас бетер сум од тебе