Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    Да да услуга им направиле кога на каса им го наплатиле дупло од тоа и не се ни извиниле и тоа не само ова има уште еден вид на кашкавал ;)
    Не им е ни прв ни последен пат плус и допишуваат производи кои не сте ги земале

Последна измена: 29 јануари 2017
    На LollySky, cresa-jagoda и elimkd им се допаѓа ова.
  2. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    Со тие фустанчињата како ноќница и чокерите на вратот сте излезени како од бордел...изгледате ефтино !!! Убава недела....

На LollySky, Purplelilac, wanderlust и 11 други им се допаѓа ова.
  3. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    9.932
    Читам пушачите биле дискриминирани, јер јадните требало да излезат надвор да пушат. И не, не е можно да се направи одделна просторија за пушачи и непушачи. Кога ке излезам у друштво значи треба да си седнам сама или со 2-3ца у просторија за непушачи и да си прајме муабет преку месинџер со пушачите од друштвото ако не па?
    Дискриминирани?
    Како се дискриминирани? Што не можат и другите да ги трујат? Ми се гади од чад и од тутун, цела облека и коса ми смрдат одкако ке се вратам од чаршија, по што сте тоа ви дискриминирани?
    У државава има еден куп раб за кои треба и мора да се покренат петиции и илјадници луѓе кои се дискриминирани а не пушачите.
    Дискриминирани... :envy::puke:

На Chica.Loca, christinnn, purple..m и 20 други им се допаѓа ова.
  4. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.915
    Допаѓања:
    177.307
    Кафе испиено. Дневната квота исполнета. Толку се вложувам во недела. :wasntme: Туку почнав со терапија од денеска и очекувам позитивни резултати наскоро. Копчето позитивност си го пуштив на најјако. :)

Си изнакупив ствари пред роденденот за роденденот, ги спасив мајка ми и брат ми од шетање и мислење што и како, сеа уште пари да ми дадат да се покријам. :rofl: Уште да можев да се спасам и себе си од глупавите подароци на одредени луѓе, кои мене нема да ми користат, а истовремено мене би ми било срам да ги однесам на некој друг, ќе беше топ.. ама не..

Во нормални држави и нормални услови државата обезбедува посебни простории за пушачи. Пушачите се составен дел, воедно и голем дел од заедницата и пушењето е нивен личен избор, државата е должна им ги обезбеди потребните условите. Колку и да ми смета чад, колку што ме печат очиве и солзат, и колку и да мрзам што косава и алиштата ми мирисаат како и самиот пепелник после одредено време поминато во просторија каде се чури увелико, ги разбирам. Ако толку се заложуваме за демократско општество, никој нема право да ги спори туѓите избори, без разлика колку банални истите да им изгледаат на останатите.

Денеска љубов ми е се што ќе погледнам. Последниве мои животни избори ми го издигнаа животниот стандард на еден повисок духовен "Буда" левел. Душава чудно ми се смири, откако прифатив дека околу одредени работи не можам да направам апсолутно ништо за да ги сменам, иако сакам да се поинакви. Додека за други, ниедна енергија на светов нема да успее да ме сопре во намерите да вложувам и придонесувам кон истите и со тоа да се доградувам како личност.

На здравје :d:

На purple..m, Anabelle.Amorette, sia.bella и 16 други им се допаѓа ова.
  5. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.935
    Допаѓања:
    48.110
    Роденден да ми беше толку честитки немаше да добијам
    Секоја чест:rofl:
    IMG_5300.GIF

На Ketchup и "Zoki" им се допаѓа ова.
  6. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.313
    Кога ке седнам на форумов и да читам во темата што би му кажале,уфф си викам па ние сме биле љубовна држава,каде тоа имало насилство?каде омраза?пушти ги овие на тв што тресат глупости,ние сме љубовна држава бре :D :D

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.199
    Допаѓања:
    106.236
    Некогаш зборови не се доволни, но некогаш само зборови се потребни!

На Chica.Loca, purple..m, anel и 19 други им се допаѓа ова.
  8. Samomarija.056

Samomarija.056 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 декември 2016
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    258
    Без секого се може ама научени сте да се лигавите.
    ^ Твитовите ми го разубавија денот :)

На *Amethyst*, Gosh, Згодно Момче и 5 други им се допаѓа ова.
  9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Уствари времето помеѓу патот и времето помеѓу местото на кое сте биле го делат само моменти.
    Гледаш исти места, во една земја си, но како да одиш во рај од кој не сакаш да се вратиш.
    Не се опишува со зборови, се доловува со погледи.

На purple..m, cresa-jagoda, "Zoki" и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Моментот кога знаеш дека соговорникот суши лаже, и се повеќе се врзува во лаги... ама ти си ќутиш и си викаш ајде баш да видам до кај ќе тера...

Туку не знам зошто повеќе луѓе не го сакаат јануари.
    Мене ми е баш убав месец.

Секоја недела има празници, цело семејство се собрани на купче, башка што се сите (повеќето) на одмор.
    Снег, чист воздух, нова година и нови надежи...Ко некоја посебна волшебна магија да има во месецов.

Ко златно лето нема друго годишно време, ама јануари ми е најубав месец од цела зима.

П. С. Колку и да звучи клише ама реалност е дека НИШТО нема побитно од сопственото здравје, и здравјето на блиските.

На Chica.Loca, christinnn, purple..m и 16 други им се допаѓа ова.
  11. душленце

душленце Популарен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2017
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    1.454
    Јас како и секоја недела си зачистив сега си седнам под ќебе со топло какао и го гледам м како си спие пола ден и така се сетив и татко ми и дриги мажи зимно време си поспиваат, па размислувам дали мажите ги фаќа некаково зимско спиење како мечките оти друга причина за толку спиење незнам.
    Читам убави работи ви се случуваат,нека ви биде цела година така убава, а другите издржите и издигнете се силно.
    Убав остаток од недела и убав почеток утре.

На cresa-jagoda, "Zoki", Crna Dama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.630
    Допаѓања:
    9.075
    Гледам некои работи со времето не ми се смениле,си останав таа детска душа што плачеше дека е родена во зима и другарите дали ќе и дојдат на роденден,душа давав за сите некои останаа и ми покажаа дека вреди да сонуваш и да љубиш искрено,неодамна другарка ми вика абе да се вратам да сум дете друго не ми фали ,и знаете што и јас и викам не ,сега има нови деца некој друг се радува на таа среќа а ние сме тука да гледаат пример и поддршка во нас,нели знаете децата каква невина душа имаат и чиста☺денес цела фамилија дома само се караме а јас се чудам како некој живее со свекор и свекрва,алал вера.па и спорт не пропуштам,навивам за Норвешка мислев и да типувам но ме предомислијабидете пизитивни луѓе и секогаш обидете се да го извлечете најдоброто од себе и од другите барем обидете се така ќе живееме во подобар свет,надежта во доброто да не престане .останете ми во здравје ,при крај викендов спремете се за новата работна недела

На samovila.red., "Zoki" и Crna Dama им се допаѓа ова.
  13. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Сеуште имало неблагодарни луге на светов ах шта речи повеке не знам

На cresa-jagoda, hermosa, "Zoki" и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589
    Како си врват годините, гледам се што ми имало некоја смисла, веќе ја нема таа смисла и се си мислам дека живееме еден бесмислен живот во кој очи и душа вадиме за да најдеме барем трунка смисла во нешто....срање живот.

На pupi.girl, zhap4e, blueeparadise и 4 други им се допаѓа ова.
  15. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.144
    Допаѓања:
    17.725
  16. Gushkalo

Gushkalo Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2014
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    464
    Секогаш ќе ги има...

На cresa-jagoda, Crna Dama, "Zoki" и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.169
    cuvstvoto koga si na dieta i ti ja prekarva nekoj bananata.....wooowwww dali be? si ja pribrav vo frizirer jbg mislev bananata da mi e vecera - nema vecera.nemase ni dorucek milina. na rucekot sum, dve kafinja i nekolku urmi. dieto... aj da ne pcujam

18. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.326
    No normalni drzavi mestoto na pusacite e pokraj kontenerite, nadvor na -30.
    Resil da se true, neka.
    .
    Ke se razbolat pa posle, lele sto se sluci, od denes jadam zdrava hrana, zdravo ziveam...
    Zalam, premnogu docna:worried:

На LollySky му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.683
    Допаѓања:
    79.791
    Прво ја кратиш косата, после купуваш шампони за побрзо растење, што не е јасно тука.

На pupi.girl, Chica.Loca, sweet-cherry и 3 други им се допаѓа ова.
  20. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.326
    Nemoj @baba Rada taka. Zlaten zivot, sto mu fali.
    A da go nemas?
    Ne kudi sreka.