Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.839
    Допаѓања:
    163.289
    Ај за да не мрчам објасни ми што претставува тоа стори?
    Шишка 100ка и става стори у сред центар? Треба аплауз за најврвно дебилство?

На purple..m и honest girl им се допаѓа ова.
  2. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.907
    Читам: Машки. Како се справувате со нив?, a оно уствари било: Вошки. Како се справувате со нив?, ама па си викам, нели е исто? :rofl:
    Енивејс, СДК, поединци кога се зачленувале, воопшто немале осет со креирањето на никовите. Рум Штангла, Кремче, Крофничка |( Are you aware дека на форумот постојат вечни гладници како мене? :!: :D
    :d::drunk:

На Chica.Loca, purple..m, Kukla994 и 30 други им се допаѓа ова.
  3. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Замисли спиеш преку ден, се разбудуваш после некое време и не знаеш кај се наоѓаш и што бараш во светот.
    Слушаш гласови од дневна и мислиш дека се само домашните дома... Излегуваш во претсобјето и сфаќаш дека зборуваат гости...

Си се враќаш во истата стотинка пак во соба...

Последно нешто што ти паѓа напамет е да се поздравиш со гости |( |-)

Јас не сум јас кога сум штотуку разбудена и гладна.

На Chica.Loca, christinnn, esperansa777 и 29 други им се допаѓа ова.
  4. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.918
    Alal da mi e sto vo rok od 1 mesec uspeav da nastinam 2 pati zdosadi veke zimava ladnovo mrazov snegov neka dojde leto :sun:

На "Zoki" и Crna Dama им се допаѓа ова.
  5. Mr.Awesome

Mr.Awesome Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    1.653
    Од кај да знам бе не се замарам ич со тоа. И неааам Instagram профил. Сакаш ли да се караме, аааа? Чил бре! :D И стварно не ми е јасно што мислиш под тоа стори? На story ли мислиш? Нека одговори некоја искусна инстаграмџика/инстаграмџија.

Еве најдов што е Instagram stories, ваљда е ова.
    http://blog.instagram.com/post/148348940287/160802-stories

Мое видување е кој што сака нека си прави на социјалните мрежи, се' додека мене нешто не ми се исфрли или искурчи ок сум. Кој/а што сака нека прави, нека следи трендови и нека се глупира.

Пијам уште едно :coffee: ќе ми треба доста гориво за неделава.

На Cinderella12, "Zoki", sjdgo и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.839
    Допаѓања:
    163.289
    Ај не ме гњави тогаш кога не знаеш што зборувам.

На Mr.Awesome му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.333
    Читам за тоа дека демек пушачите биле дискриминирани...А чекај, палењето цигара е потреба некоја па ајде да им ги олесниме условите?Леле греота, надвор мрзне на ладново да пуши...|( Ако решил да се труе себе и другите, ќе има и ограничувања. Кај ќе му текне не може, и не може некој да мисли нa нив, И на што угостителите да мислат бе? На нивната потреба да се трујат себе и тие околу себе?
    Значи толку групи на луѓе се дикриминирани, некој за пушачите се фатил (facepalm)

На Chica.Loca, christinnn, Kukla994 и 16 други им се допаѓа ова.
  8. Mr.Awesome

Mr.Awesome Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    1.653
    Договорено првокласна карачица! Ќе си се караш и расправаш на други места, не на форум!

На Cinderella12, Gosh, honest girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.028
    Допаѓања:
    36.094
    Го затворам денешниот лист и ја менувам програмата на размислување.
    Нештата не се толку лоши по својата природа колку што може да сами да си создадеме поинаква слика.
    Нека мируваат додека ги заспивам мислите.
    Утрото е помудро од вечерта.
    Во новиот ден ќе се чувствувам одморена, а тие ќе изгледаат подобро.
    Со нови сили до поголеми победи за реални очекувања.

На Chica.Loca, Simplicity, jovanovska94 и 5 други им се допаѓа ова.
  10. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    8.031
    Допаѓања:
    48.361
    Недела ден резервиран за чистење, мајка на работа, а ти имаш задача дома се да исчистиш и почнуваш со ред, уклучуваш машина за перење па сушење, тањири миење, прашина чистење, тоалет, паркет полирање, дрва цепење, мачорот бањање .... конечно седнуваш да отпочиниш, она се враќа и прво што забележува -цвеќињата ненавадени

IMG_5348.GIF

Последна измена: 30 јануари 2017
    На Chica.Loca, christinnn, sparklie и 17 други им се допаѓа ова.
  11. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    Мене за разлика од тебе, кога се зачленив ме мачеше прашањето како е можно некој без пораки и лајкови да има 200 трофеи? :^)
    После сфатив дека се добиваат трофеи за родендени и годишнини. :lol:

На Kukla994, Lella, Mr. Right и 6 други им се допаѓа ова.
  12. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Ајде бе, ајде, дај да се скараме, да се затепаме, дај бре нека се пријави некој доброволец
    А? Не, а? Хахахаха :|
    Иначе ако не сте знаеле, кравите не препознаваат црвено, исто како и биковите...да да, оние на кои им мавтаат со црвено знаменце за напад.

Добив добра вест, па се кренав малце од тешкото расположение што реши да ме надвладее. Ќе частам кога ќе бидне работата :d:
    И не, ова не е знак дека треба некој пак да ми менува жици и испробува копчиња во главата.

На purple..m, Kukla994, jovanovska94 и 20 други им се допаѓа ова.
  13. Згодно Момче

Згодно Момче Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.980
    Девојчето Incule направи rape на сите теми на фемина, не остави ни една тема, и претежно одговара со "Да" или "Не" повеќе ми делува на трол но ајде... Кај и да е Сашко ја надгледува внимателно и наскоро ќе и пише у пл, ќе ја седне на полиграф. :lol:

На purple..m, Mishela, jovanovska94 и 12 други им се допаѓа ова.
  14. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2016
    Пораки:
    2.417
    Допаѓања:
    34.778
    Откако се изначитав милион постови, од последниве два дена во темава само твојот успеа да ме насмее Самер. Веројатно затоа и никот ти е таков, затоа што си само positive vibes :hug: Ај и јас како бабине, да си ни здрава и жива Самерке и да не смееш на форумов почесто :lol:

На cresa-jagoda, purple..m, jovanovska94 и 7 други им се допаѓа ова.
  15. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.462
    Допаѓања:
    183.595
    Кафе испиено. Денеска походи ме чекаат. Неуморниов талкач во главава морам да го нахранам со некоја добра книга, откако ќе најдам дупка во простор да ја вметнам. Се радувам на себе и на него. Околу срцево имам плетка од божилак, па овие 2 зими не подмрзна. Остана стоплено и удобно, а јас жива и расцутена како рана пролет. Ќе да не постои зима кога во душа пролет носиш, и со секоја издишка нов божур никнува...

На cresa-jagoda, Doozy, Kukla994 и 10 други им се допаѓа ова.
  16. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.462
    Допаѓања:
    183.595
    Прошетав. Снегов како да не се топи. Кога гледаш подолго време во бело па ќе свртиш поглед, па коа ќе ти се зашанта во глава. :drunk: Уште не сум го "пробала" додуша. Сите имаат приказна да раскажат и се смееме. Јас се држам. :) На крај кога ќе се истопи, пак ќе се сопнам на прав пат и ќе паднам за да биде срамот поголем. :D
    Барам нова серија за гледање, ниедна не ми фаќа око. Ептен сум неодлучна периодов.
    IMG_2509.JPG

На cresa-jagoda, Anabelle.Amorette, Doozy и 8 други им се допаѓа ова.
  17. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Оној awkward момент кога седиш во автобус на оние 4 седишта (лице в лице)....две седишта се правило, две наопаку завртени.

Пред тебе (очи во очи) седи непознат дечко па случајно погледите ви се сретнуваат... ви паѓа незгодно, па несвесно двајцата погледнувате кон прозорот а таму на одразот од прозорот пак ви се сретнуваат погледите :rofl: :whew:

(кога е ноќе нели ко огледало е прозорот)

:|:|:|:|

Во паралелен универзум, ќе размените бројчиња и утре одите во матично да закажете регистрација... Во реалност дечкото поцрвене и си замина :|

На Simplicity, Chica.Loca, AnastasiaWinter и 33 други им се допаѓа ова.
  18. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Легендата бр. 15778721 вели дека:
    Некој некогаш и некаде кликнал на clickbait статија (без разлика дали наша или на англиски) од типот „Откако ќе го прочитате ова, НИКОГАШ ПОВЕЌЕ НЕМА да јадете/пиете/користите/гледате исто на тоа и тоа“ - и навистина ја прочитал цела, озбилно ја сфатил и после тоа се откажал од некоја највообичаена ствар против која се збори во истата. 8-|
    И така, истиот тој некој, после кликање неколку такви параноични статии - си ги собрал куферите и си живеел happily ever after во стаклено ѕвоно надвор од цивилизација, без никаква храна за која некаде се спомнало дека е штетна и без ништо од ѓаволската технологија на новото време... :whew:

:d:

Последна измена: 31 јануари 2017
    На Simplicity, anel, Lella и 18 други им се допаѓа ова.
  19. kolumnistot

kolumnistot Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2012
    Пораки:
    2.020
    Допаѓања:
    14.416
    Денес ако имавте барем 5 минути во кои некои луѓе ве извадија од кожа,
    прочитај те и потсетете се!!!!!!

16386997_1124783227643469_3400518962208875648_n.jpg

На evangelina.ina, winter flower, ♡BuBaLe♡ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Одиш да вадиш заб, се молиш, се крстиш си викаш Бог да ти е напомош.:(:worried:
    Се тресеш ко трупче, раце, нозе се, се препотуваш :whew: Зашто моја црна главо си правиш филмови????(facepalm)
    За да седнеш за тап тап и оп за 1 секунда да се извади :?::?::clap:
    Благе везе си немаш мори Бубо аман. :rofl: Си направи филмови, ќе останеш на стол,температури и болници. Бог да чува, какви мисли ме окупираат.:tmi::fubar::fubar:
    Златна да си докторке, Бог здравје да ти даде, ништо не осетив освен :l: во стомак.

На cresa-jagoda, ♡BuBaLe♡, Summerlover и 1 друга личност им се допаѓа ова.