Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.313
    Бегајте подалеку од луѓе кој што знаат само во животот да тапкаат по рамо,од такви рамово ме боли и ми е модро.

На Ицолгудбејбе, anel, fallenangel и 12 други им се допаѓа ова.
  2. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Повеќе луѓе имаат среќа да се разбудат со повеќекратни оргазми, само јас се будам со повеќекратни кошмари пропратени со емоционално и психичко осакатување!

Зар уште не е измислена таблета за блокирање на соновите?
    За се и сешто има апови, освен за да си ги спречиш соновите.

Ако го чита некој ова што се занимава со апчиња, еве ти идеја (тебе драг човеку) да создадеш ново апче 8) (fingers)

|( |( |( |( |( |(

На christinnn, ♡BuBaLe♡, Оленка* и 16 други им се допаѓа ова.
  3. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.480
    Допаѓања:
    12.626
    Стани, среди се, испиј го утринското кафе. Осети го вкусот, мирисот, дозволи да пројде во сите сетила. Обврските стави ги на чекање, издвој ден само за себе. Ден во кој нема негативни мисли и што би било кога би било. На пример ден кога сонуваш со отворени очи се што сакаш да имаш. Сонувај за исполнет живот оти ти тоа го заслужуваш. Секој од нас го заслужува, само верувај и пушти да тече. Ако проблемот има решение не треба да се нервираме, ако нема џабе се нервираме. Затоа постојат мал милион можност и шанса за нов почеток.

На anel, ♡BuBaLe♡, mira.mira и 8 други им се допаѓа ова.
  4. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Некој тежок период ме мава во главата. Навикнав на све едноставно во животот и да губам драги личности, и сакани, да ке си признам ме боли душата не викам не, и секогаш ке ме боли за некои луге што ги изгубив, мека особа сум па знам да простам и на оние што многу ми згрешиле во животот метната на татко сум, и ако знам дека не треба да простам, ама ете од што ги сакам ке простам. Еден ден ке ми дојде памет за сите работи во животот и почнува да ми доага до душа. Сестра рече еднаш оние луге што те сакаат и почитуваат никогаш нема да те остават и да си заминат од тебе, напротив секогаш ке бидат со тебе и во добро и лошо, а оние што не те сакаат ке си заминат и во право била. Без секого се може во животот не се може само без семејството тоа си го ставив во главата. Уште милион пати ке кажам овде дека ме боли душата многу за тебе татко мој, денеска највеке ми требаш. Ах се надевам и се молам секоја вечер да биде подобро. Некогаш не можам да издржам ама изгледа јака личност сум што до сега не сум се предала за ништо. Останува на тоа секогаш. Ке се борам, ке издржам за секоја моја болка во животот.Научив не ми е потребен оној на кого сум му потребна јас. Срекна сум што видов кој е тука за мене секогаш, кој никогаш нема да ме остави. Е за нив вреди, за нив вреди човек да живее и да си ги чува секогаш. Ке си се пронајдете овде. Ви благодарам за све, срекна сум што ве имам во мојот живот и што ве знам ве сакам највеке :l::hug::inlove:

На Ketchup, filip4, winter flower и 8 други им се допаѓа ова.
  5. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    "Се додека ова, се додека она.." ...
    Да ви кажам најискрено, од тоа, само останавме ние малкуте да си се нервираме, а сите останати си го прошетаа Парис. :bow:
    :d::drunk:

На anel, kala21, Doozy и 22 други им се допаѓа ова.
  6. MrenaRiba

MrenaRiba Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2013
    Пораки:
    367
    Допаѓања:
    1.284
    Одамна не сум се приклучила на форумов, ми текна да ве посетам пред неколку дена и едвај си го погодив никнејмот и пасвордот... Тука пред 2 ипол години ги поминував моите најтешки денови. Кога ме остави дечкото бремена, кога станав самохрана мајка. Но, никогаш не жалам за таа одлука, животот ми се разубави од тогаш, си имам прекрасна и преубава ќерка која е цела копија на мене. А и некако среќата ми се насмевна, коцките ми се наместија запознав личност која што ме сака премногу и мене и моето дете и воопшто не му пречи тоа што ќерка ми не е негова вистинска ќерка, ја сака премногу :) Сепак навистина после дождот, доаѓало сонцето :$

На AngelOfArh, esperansa777, Kitten и 58 други им се допаѓа ова.
  7. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.108
    I posle recisi edna godina cekanje stigna konecno ... :)

На ЕденЧлен, ♡BuBaLe♡, "Zoki" и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. kosmodiks

kosmodiks Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    251
    Сакам да кажам дека барам повеќе од пола саат модератор за да ми помогне и неможам да најдам|( Нив ли ги кријат или јас неможам да ги најдам :D:D

9. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.958
    Допаѓања:
    90.248
    Те паметам кога се појави тогаш овде и кога бараше совети,кога прашуваше се и не знаеше што понатаму.
    Искрено мило ми е што се врати а и што ти се вратила смислата за живот.
    Не за џабе е кажано дека после дождот доаѓа сонце,ти посакувам да си среќна и ти и твојата лепотица.

Туку сакав да кажам дека месецов ми е еден од поубавите.
    Само си велам дека секој нареден ден можеби ќе почнат да се редат коцките и се ќе тргне кон подобро.
    Додека имам безусловна љубов од него,почит,разбирање се лесно ќе пребродиме знам.

Последна измена: 1 февруари 2017
    На evangelina.ina, Doozy, Anabelle.Amorette и 19 други им се допаѓа ова.
  10. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.400
    Допаѓања:
    126.744
    Многу често мислев на тебе,проверував дали си пишала...те читав цело време кога пишуваше..последно кога се роди малата....се радувам за тебе..ти ја посакувам цела среќа!!!!

На evangelina.ina, MrenaRiba, Anabelle.Amorette и 7 други им се допаѓа ова.
  11. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    2.459
    Колку е убаво кога човек се радува на туѓата среќа. Се смее и се весели, слави со оној што има некаква причина за тоа :) Јас сум таков тип, се радувам за другите повеќе од колку што тие се радуваат за себе...
    И убаво ми е кога некој се радува за мене, кога е среќен кога сум среќна и јас.
    Токму поради тоа што знам какво е чувството, гледам што повеќе да се радувам за другите, да им правам да се чувствуваат и тие убаво ^_^
    Имајте убава вечер... :beer:

На christinnn, Anabelle.Amorette, Ketchup и 14 други им се допаѓа ова.
  12. BlackAndWhiteSwan

BlackAndWhiteSwan Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    3.330
  13. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Од небитни работи, имам приметено дека на форумов сум зачленета точно во 23:00 или 00:00 часот (Амди Бајрам апрувс) и при секоја промена на сметање на времето, ми се менува и датата на регистрација.
    Шест месеци сум на 30ти јуни, шест на 1ви јули.
    Ех... :D

На Doozy, sia.bella, Anabelle.Amorette и 13 други им се допаѓа ова.
  14. Згодно Момче

Згодно Момче Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.979
    Згодно Момче ноќва полни точно 2 месеца на форумот Фемина.мк.
    Напочеток се чустував изгубено како пред 10 години првиот ден на факултет незнаев кај се наоѓа просторијата за студенски прашања, ни кај е амфитеатарот, ништо ...така и тука, ни кај се менува аватар, приватни поднесувања, кај треба да пишувам, во која тема, дали и како ќе бидам прифатен од феминките тука, но тек на време се усовршив. :)

Посебна благодарност би сакал да упатам за подршката до:
    @Someonespecial
    @Summerlover
    @Dust

:hug: :d:

На Jordanovska-K, Ketchup, filip4 и 9 други им се допаѓа ова.
  15. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.988
    Да ти се множат :):hug::hug::hug:

------------------

СДК

Кога најмалку очекуваш, ќе те мавнат некои мисли за работи и луѓе од пред 3-4-5-6години, па си го враќаш филмот назад, па анализираш, размислуваш што би кога би.. Па се трескаш од земја..
    Ги поминав низ глава мнозинството од лицата што ги запознав последниве 6-7 години и можам да кажам, дека сум среќна личност...
    Среќна не затоа што запознав премногу добри луѓе, туку затоа што ги селектирав вистинските...
    А вистинските се оние што се со мене откако памтам за себе..
    И оние што се пократко, но секој момент покажале дека вредат ... тие се оние - "да ги грабнеш и да бегаш" вредни и сакани лица
    А најсреќна сум затоа што ги разбркав сите "штетници" ...

La vita e bella:l:

На anel, sia.bella, Anabelle.Amorette и 13 други им се допаѓа ова.
  16. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Пијана сам от љубовта :l::drunk:

На anel, Chica.Loca, Doozy и 12 други им се допаѓа ова.
  17. Jean-Baptiste

Jean-Baptiste Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    2.868
    Сакам да кажам смртно ми се чита добра книга...ама нема

На cresa-jagoda, ♡BuBaLe♡ и mira.mira им се допаѓа ова.
  18. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.073
    Допаѓања:
    7.335
    Budenje od Antoni de Melo

На cresa-jagoda, winter flower и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  19. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Знаете, Ј. Кореја има многу специфичен начин на сметање на годините. Па така, кога ќе се родите автоматски добивате една годинка, иако 9 месеци не прават една година. Дополнително да биде комплицирано, со доаѓањето на новата година вие повторно добивате година плус, иако роденденот може да ви е на крајот на годината. Или најкомплицирано да биде, ако сте родени на 31ви декември вие имате една година, а на 1ви јануари веќе две. Ај да ве слушнам сега да се жалите од земјава :D
    И јас така, со доаѓањето на новата година веќе почнав да си се сметам за година повозрасна, најмногу затоа што крупнава бројка не сакам да ме шокира кога ќе стигне :tmi:
    Чувствувам дека можев да постигнам многу повеќе овие претходни години, а сепак како да стојам во место. Сменив работна позиција, седев на две столчиња и кога комплетно не се фокусирате на нешто, се чувствувате како да не сте направиле ништо. А всушност направив. Тешко е да работите со луѓе кои не ви ги слушаат идеите, тешко е и да работите со минимален буџет, па си ги кратите крилцата секој ден се повеќе.

Оваа недела решила да ме вози како на панорамско тркало. Како над Вардар да е. Се качуваш горе, почист воздух, некоја глетка, те симнува доле и се зашлапуваш во Вардар :worried: Да беше честа појава, ќе си речев краво биполарна. Знаете понекогаш ви е тешко, и си велите да си легнам, утре нов ден, подобро мора да биде. Е така јас, ама утрово повторно главоболки и слични веќе видени проблеми.

Ве частам по едно кафе... не не, какво кафе, дрмнете си нешто жестоко. Скопје е магливо, да се сретнеме нема да се видиме

На anel, Doozy, sia.bella и 16 други им се допаѓа ова.
  20. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.199
    Допаѓања:
    106.236
    Сите имаме блиндирани влезни врати со пет клуча, сефови за накит, заштитени сметки во банка, аларм на колата, пасворди на компјутер, мобилен... а не сме свесни дека нашето најголемо богатство честопати го носиме со нас сосема незаштитено, држејќи го за рака претрчувајќи набрзина преку улица.. :nod: - нешето/нашите дете/деца!!

На anel, Chica.Loca, winter flower и 21 други им се допаѓа ова.