Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.853
    Многу напредна нација сме :|

Од кога сите ја научија опцијата да ја прочитаат пораката на Вибер и да не се појави ,,сеен,, мислиш никој телефон по два дена не чепка во рака:?:.

На sanjaeva, vitamina, kjukli и 36 други им се допаѓа ова.
  2. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Se cuvstvuvam kako da sum vo luda zgrada.:rofl: Od edna strana se pee rok muzika od druga strana se slusaat zvuci cudni nesto kako poglasno stenkanje:$i turbo folk muzika, a deca idat vo drug stan na kurs po jazici 8-|komsii minat zaprepasteni se:o i sto da pravi angelceto osven da vozvrati na bezobrazluk ke pustam pravosmukalka za da im upropastam romantikata.:rofl:

На anel, Aleksandar1212, kjukli и 14 други им се допаѓа ова.
  3. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.946
    Допаѓања:
    177.701
    Зошто машките имаат милион пати помеки усни од нас, иако ние користиме лабела и балсами и се и сешто?? :@
    #прашањакоимемачат

:emo:

На Gosh, vitamina, kjukli и 27 други им се допаѓа ова.
  4. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.080
    Помека душа имаме затоа

На vitamina, kjukli, Dream-Girl и 36 други им се допаѓа ова.
  5. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.946
    Допаѓања:
    177.701
    А така ли? :D

Некако не ми одговара одговоров, молам за второ мислење :rofl:

На Gosh, kjukli, Dream-Girl и 18 други им се допаѓа ова.
  6. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.966
    Допаѓања:
    90.305
    :rofl::rofl:

На Crna Dama, Ketchup, Tan4ence и 9 други им се допаѓа ова.
  7. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Временцево е мераци, убавини па ајде да го искористиме ондак со една убава шетња :hai:

На "Zoki" и ♡BuBaLe♡ им се допаѓа ова.
  8. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.199
    Допаѓања:
    106.238
    Баш зошто НЕ користат она што ние жените го шлапаме за 'лепота'. :)

На kjukli, Dream-Girl, Crna Dama и 12 други им се допаѓа ова.
  9. Wahnsinn

Wahnsinn Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2015
    Пораки:
    376
    Допаѓања:
    2.459
    Има денови кога не ти е гајле за ништо.Долго време си се трудел да бидеш фер со сите, да им погодиш на другите, а не себе. Си се замарал за најситни работи и си се нервирал.
    Е оние денови кога не ти е гајле за ништо, тогаш се одмараш. И убаво ти е бе. Погоди си себе си денес,утре..
    Си рекол едно, си направил друго..си сменил мислење, па што? И ти си човек.
    Денес е еден од тие денови. :beer:

На anel, ЕденЧлен, vitamina и 17 други им се допаѓа ова.
  10. BlackAndWhiteSwan

BlackAndWhiteSwan Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    3.337
  11. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    9.127
    Денешниов ден Петочен преубав ден:D.Сабајле магла прст пред око не се гледа,комшијата ми вика абе времево е будало комшо:^),му викам што му фали на времето природна појава е тоа што толку негативност кај тебе кога до пладне ќе има убаво сонце, па зимо е нели што очекуваш ти(facepalm):rofl: од времето мисли убаво и денот ќе биде прекрасен,е како не прекрасен ќе бил,добро му викам нека не биде ај имај убав ден му викам,влегов во кола и отидов накај работа.
    Кога оп денес преубав ден сонце,преубаво сонце кое цел работен ден ми се смешкаше :sun:и ме грееше со неговите прекрасни зраци:l:

P.S Некогаш сами си првиме денот,животот да ни биде негативен и лош,кога нашите мисли го избрале патот на негативноста.
    Имајте убава вечер (y) со позитивни мисли (highfive) за подобро утро :D
    А може ова камерата да го сними :rofl::rofl:

На Crna Dama и Liu им се допаѓа ова.
  12. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Леле ,ај научете ме и мене како се прави тоа. :wasntme:
    Не знаев дека има таква опција.

На Albertos, eliesaab, kjukli и 8 други им се допаѓа ова.
  13. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    9.933
    Другарка ми (читај сестра) низ пекол поминувала а ја ова со некого го сметам за тешко -_- да пукнам значи!

Срцка моја, да можам дел од товарот да ти го носам јас, те сакам знаеш дека те сакам.
    Фала ти што ми се доверуваш и што сум единствена на која ти текнало да и кажеш.
    Дојди да те гушнам силно и да извадам тоа пеколот кој врие у тебе сега :hug:

Ме боли за неа како за мене исто. Проклет живот со се тие што се нарекуваат родители, нека се дрзне некоја да каже дека секој е родител и дека секој си го сака детето :puke:
    Многу ја сакам, сакам да можам да и помогнам повеќе од само еден муабет и слушање :/

На mira.mira, winter flower, kjukli и 9 други им се допаѓа ова.
  14. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.693
    Допаѓања:
    6.615
    Јас имам еден проблем.. Кога немам пари не знам што да правам, кога имам па уште помалку. :drunk:
    Си правам списоче, што се' ми е на листа за купување, и таман ќе прешкртам две-три поситни работи од листата и готово, веќе ми поминал меракот. Кога ќе ги имам парите во рака, некако многу ми доаѓаат и не знам на што да ги потрошам, немам веќе некои желби.. и на крај сите одат на јадење и пиење, ќе се изгоштевам како царица... И утре пак ќе си бидам говедарица, нели. :D

Е, ама кога веќе ќе немам скршен денар, е тогаш секакви идеи ми доаѓаат... Се' што ќе видам по продавници ми се допаѓа, најскапиот туш за очи ќе го загледам и ќе сакам да го земам, а никогаш не користам. Ќе видам некои преубави фармерки, ќе ги испијам со очи уште малку, па маски, пилинзи, чуда.. Ќе се опарам, и пустата јас ни фармерки, ни маски ќе видам, ќе отидат јабана парите за два дена.
    Затоа, сега кога ќе излезам, никако давање пари за брза храна, едно чајче доста ми е, ќе си ги чувам за да си купам нешто убаво за роденденот.
    Yeah right, ќе видиме до кога ќе истраам вака. 8-|

На vitamina, kjukli, Zivyle и 11 други им се допаѓа ова.
  15. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.788
    Допаѓања:
    24.063
    Отсекогаш си постои оваа опција.
    Инаку, Settings --> Privacy --> Send "Seen" Status.
    Мене за Инстаграм ми е појако.
    Airplane Mode, оу мај. |(

На eliesaab, kjukli, referentka и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.966
    Допаѓања:
    90.305
    Во последно време се повеќе се замислувам и се трудам поубаво да се присетам како изгледаше.
    Како поминуваат годините ликот почнува да се губи во сеќавањата,се плашам дека некогаш ќе го заборавам твојот лик.
    Иако сите спомени и детали ги паметам совршено несакам ликот твој да избледи во моето сеќавање.
    Се прашувам,каков ќе беше после толку години,како ќе се оцртуваа брчките на твоето лице,ќе беше со брада и малку поправен или секогаш ќе водеше сметка за тоа како изгледаш без разлика на годините.
    Се прашувам колку ќе беше среќен покрај нас.
    Се прашувам како ќе реагираше на успесите мои и на сестра ми.
    Како ќе реагираше кога ќе дознаеше дека ќе се омажам и ќе бидам далеку од дома.
    Сигурно ќе кажеше: синко абе како се најдовте толку далеку?! Па ќе прашаше каков човек е и дали е добар за мене.
    Покрај толкуте луѓе околу мене на најубавиот ден помислив на тебе,ми фалеше многу ...сигурно ќе стоеше настрана и ќе посматраше се,сигурно ќе се смееше и ќе не благословуваше :)

Како одминуваат годините се повеќе ми фалиш дедо,и се повеќе прашања имам.Времето не ги лекува таквите рани никогаш.
    Само се надевам дека не гледаш и пазиш од таму горе...
    Недостигаш дедо и после толку години многу ми фалиш :u:

На Adele86, mira.mira, anel и 31 други им се допаѓа ова.
  17. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.025
    Допаѓања:
    36.075
    Ме разнежнуваат оние моменти кога некој во моја близина ќе го почувствува убавиот мирис од парфем и ке сподели позитивно мислење со широка насмевка. Неговата неочекувана реакција ми го прави денот посебен, а чувството на среќа со причина ме обзема што сум избрала препознатлива мирисна нота во која ќе уживаат и останатите, особено во овие студени денови кога мирисот на нешто убаво е повеќе од потребен, па и задоволително траен.
    Тука сум... ме препознавате :)

На eliesaab, anel, Stories и 14 други им се допаѓа ова.
  18. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    9.933
    Му викам на брат ми “Батуле многу си ми убаво! :sun:“ негов одговор е: Тачно е дека сум многу убав, знам!

:rofl:

абе малку барем да имав од неговата самодоверба што ја има он на негови 7 год :lol:

На mira.mira, ЕденЧлен, winter flower и 11 други им се допаѓа ова.
  19. NOVAVON

NOVAVON Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2016
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    441
    Многу е мизерно кога околу имаш толку непотребни личности кои само наметнуваат наметнуваат и ти велат за твое добро а само си гледаат за свој газ. Криво ми е што си мислат има веруваш па земаат уште повеќе замав а ти од култура и од здодеаност не се замараш,не им возвраќаш,контрираш. Еххх,прост народ.

20. Jas!

Jas! Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2016
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    6.313
    „Не дозволувај грешките и разочарувањата од минатото да ја конторлираат и да ја насочуваат иднината!“

На kjukli, Dream-Girl, *Amethyst* и 11 други им се допаѓа ова.