Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Desert.Rose

Desert.Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    148
    Допаѓања:
    189
    Ги знаете оние денови кога ништо не ви оди од рака? Ете таков е мојов... се наопаку, настинка, нервози, мало нечие повишување на гласот и мене одма солзите на очи |(
    Ги мразам ваквите денови, кога се чувствувам толку беспомошно, слабо, се и сешто знае да ме повреди... врв на сето тоа лошово време.
    А најмногу што мразам е тоа што во ваквите денови, тој најмногу ми фали, да ме смири и да ми каже дека се ќе биде добро... :|

На Umbrella22, eliesaab, sadgirl21 и 3 други им се допаѓа ова.
  2. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    СДК Шо бе сите имат љубав али немат коме да је дат...Па ево на мене :D

На eliesaab, Moonstone.17, Srckata28 и 4 други им се допаѓа ова.
  3. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    Свртев нов лист.

Периодов ми се случуваат убави работи излегов од конфорната зона.
    Многу сум среќна и преморена!
    Не сум свесна за работите што ми се случуваат. Ми летаат деновите за ништо немам време, за некој ден и ќе си ја земам првата плата. После година ипол барање работа конечно според струка најдов! Во сектор што сакам да работам и да се надоградувам! :rock:
    Не беше воопшто лесно, напротив не исцедија на интервјуата... Од друга страна една другарка наместо да се радува за мене зајадлива, одма ликот и се смени. Небаре така ми ја поклониле работата. Имам бело влакно на 23 години од нервози и стресови, ама ја верувам во другата теоријата дека носи среќа. И еве ја мојата во исто време го добив со работата. :lol:

Ајде, лека ноќ феминки, и никогаш не се откажувајте.
    Кога најмалку се надевате, од 100 cvја на она кое најмалку очекувате ке има позитивен фидбек. И другото понатаму е ваше да се докажете и покажете по што се разликувате од другите. :!:

На marama, Ketrin.Moon, ozbilnazena и 20 други им се допаѓа ова.
  4. annii

annii Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2010
    Пораки:
    3.338
    Допаѓања:
    5.884
    Се гасам и тргам од реалност. Некако премногу ми дојде. Време ми е за одмор, а веќе и сум изолирана секојдневни настани.

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.296
    Допаѓања:
    158.162
    Пола соодветни теми се испозатворени, ама овој твит не може да биде повистинит за да биде споделен и пошироко.
    Martin Nikolic @Martin_Nikolic · Apr 23

Ако човек, без око да му трепне, прикрива убиство...дали би имал морални кочници да прифати 500000 евра? За Гордана Јанкуловска прашувам

На Anonymous996 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    СДК е Баш ова :lol: 8)

Прикачени фајлови:

7. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    876
    Допаѓања:
    10.353
    Јас ги обожавам луѓето со карактер т.е упорни,знаат што сакаат,бунтовници за неправда и.т.н да не набројувам...ама да се инаетиш како коза на мост за банални ствари и да филозофираш као да си најпаметен у свет...е на такви ми се иде да се смееам шест дена :D ...немаат ли попаметна работа?

На Srckata28 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.971
    Допаѓања:
    90.367
    Најубаво е кога имаш некого до тебе што во секој момент е тука да те ислуша,да те насмее,да ти помогне...да те сака со неизмерна љубов и да не бара ништо а возврат :angel:

Имајте добра ноќ :*

На eliesaab, kala21, jovana03 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.073
    СДК ... после подолг период тука :) ...
    Верувајте во себе, имајте сигурност секогаш, имајте контрола севкупна на својот ментален склоп ... Имајте ставови ван овдешнава ментална средина, гледајте по отворено и давајте шанси што повеќе ... Ризикувајте. Не градете бариери, не се држете до принципите строго, не ни осудувајте ни ти гледајте во туѓиот живот. Живејте го својот онака како мислите дека треба, имајте коректност, имајте пристап и прилагодливост кон другите. Дистанцирајте се од се што ви создава негатива и депресија. Грабајте шанси, се додека тоа ве исполнува и ви дава позитивна насока и енергија. Дозволете и на емоцијата да живее во каков и да е вид и форма. Нека не ве плаши ништо, стравовите соочете ги со себе. Пробувајте, не знаете каде е вашата среќа ... Сакам да кажам, живејте отворено и живот за себе ... Се она што макар и на момент ќе ве исполни со позитивна енергија нека биде ваше. Па макар и на кратко. Животот нема реприза.

И да, во љубовта и интимата нема никакви правила. ;)

На green.eyes, Shelea, bittersweet и 7 други им се допаѓа ова.
  10. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.777
    Допаѓања:
    6.710
    Го знаете ли она чувство кога сте лесни како пердув?
    Кога барем извесно време ништо не ви тежи на душата.
    Кога Мозокот не се уклучува баш пред спиење и не ве замара со беспотребни глупости?
    Кога чувствувате дека сте среќни, безгрижни и никој не ви е рамен.
    Кога знаете дека имате некого на кој можете да се доверите и да ви помогне во било каква ситуација.
    Кога знаете дека сте сакани.
    Кога се полека ви се средува.
    Успеав, конечно, да си го средам животов, да направам некаков распоред во него. Да тргнам по своите сонови, да ги остварам своите никогаш неостварени планови. Да сакам, почитувам... Да ме сакаат, да ме почитуваат.
    Нека потрае ова, барем некое време.. Не мора да е долго... Само да ги гледам луѓето среќни околу мене.

Лека ноќ. :*

На m3a3c3a3, eliesaab, kala21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
    Какво милениче имаш ти дома?
    ПРАСЕ!?!?!?!?!?!?!? :o
    Вистина е слатко прасенцево , ама дома да го чуваш?
    И да јадеш од иста чинија со него ?
    О Боже !!!

https://www.youtube.com/watch?v=e0Ma4qnEfZE

12. fairy90

fairy90 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    141
    Одвај чекам да завршат овие избори ми скиснаа веке овие реклами кај и да пуштиш само политика и тоа по 15 минути траат :@

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.319
    Конечно по „напорен“ ден сум смирена, мислев ќе полудам денес, си добив напади на моето често лудило (на астма, како не). :rofl:
    Него читам Андријана Лима секој ден минимум по еден час вежбала во теретана и трчала, кревала тегови, вежбала кик бокс и внимавала на исхраната. :up:
    И јас сакам личен тренер ама нема, па си направив логика или ќе си земам некој нутриционист за маж или кик боксер (али тоа не ми треба доволна сум си самата (не е тоа друго е ама нема врска) :wasntme: ) или некој по трки што е и таман личен тренер што убаво ќе ми е. :D
    Каква логика од мали нозе (ау колку се мали, бутови од тука до Драчево, висина ко една фотелја мали биле тие), сите се спремаат богати да земаат, јас личен тренер си барам. :wasntme:
    Па добро еве го огласот е ставен се бара некој од горе наведените, пријавување во ЛП. (огласот важи уште 10-15 години не брзајте имате време, хаха).
    Инаку трезна сум, само пијана сум кока кола и нескафе да се отрезнам. :D
    Тресам глупости, ајде добра ноќ, утре 3 часа, од 3 одд не сум имала толку малку часови, ама не одам во училиште, уствари ќе видам, зошто да не одам пфф ми е гајле кој бил таму, демек принцовите и принцезите. :D

На sweet-star, QueenElena и Papillon.Papi им се допаѓа ова.
  14. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318

Торта, кафе и еден прекрасен мал ангел до мене.... :inlove:
    Нека ми е среќен роденденот!

На ilipili, bittersweet, LittlePinky и 17 други им се допаѓа ова.
  15. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Ако има некој херој на форумов што разбира германски го мооооооооооолам да се јави во ЛП
    п.с. ми треба превод на една реченица, а ептен сум тапа германски :(

16. septemberinparis

septemberinparis Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    56
    • Конечно најдов како се прикачува youtube видео на форумов :lol:
    • Каде ме најде сега оваа настинка, 3 години не сум настинала
    • Велигден + гости од странство, куќава преполна со јадење, дај некој нека дојади да не бидам само јас, морам на диета сместа

17. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    На Елена среќата и' се насмевна... :D

На LittlePinky, sweet-star, SparkyAngel и 3 други им се допаѓа ова.
  18. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.129
    Допаѓања:
    67.245
    На неколку пати само стискам на нов одговор, ама не знам што да кажам. Исто како што отвораш уста да изустиш нешто, ама не излегуваат зборови. Имам мотивациски запек.
    Да бидам искрена не ми се ни излегува негде, луѓево се сите исти, тмурни, намрштени, набиени со негативна енергија, само да се допреш со некој случајно на улица во поминување ќе ти удри еден крвнички поглед, ко најмилото да си му го земал. Не ми се ни гледаат фаците, одма депресија ме фаќа.
    Или со кого и да се видиш, без разлика, сите кукаат како немаат пари, каква сиромаштија е, на кој и да се јавиш за едно кафе го добиваш истиот одговор. Немам пари бе брат. Ако една реченица треба да се прогласи за реченица на деценијата тоа ќе биде таа, немам пари.
    А трагичното е тоа што се оди на работа, се црнчи, на крај пак се нема пари. Мојата одвратна, депресивна, тажна, земја Македонија.

На sparklie, lunicka, kala21 и 6 други им се допаѓа ова.
  19. Snow-Star

Snow-Star Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2014
    Пораки:
    3.518
    Допаѓања:
    17.538
    Конечно денес сум во подобро расположение за разлика од изминатива 2 дена . Сфатив дека тоа што било поминало и не може ниту да се поправи ниту да се врати . Се каам за постапките кои ги направив , и што си ја изгубив шансата која ми беше пружена :fubar: ама тоа е тоа . Си ја научив лекцијата и нема веќе да ги повторам истите грешки . Ќе продолжам да се носам со жувотот како што јас знам и ќе се потрудам да не грешам повеќе .
    Инаку денес денот е прекрасен , сонцето се пробрива низ облаците и се е некако поубаво .
    Денес сум на тренинг па тоа уште повеќе ќе ми го поткрене расположението . :)

Имајте убав ден феминки . :hai: :) :)

20. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485