Денес дознав како се рестартирал човек...не можеле само компјутерите да се рестартираат. Си одам по улица и таман за момент го извадив телефонот и се загледав во него, пред мене се најде една елегантно пополнета госпоѓа...Толку силно се удривме (поточно јас се одбив од неа)...Толку силно ми го потресе секој орган во телото што одеднаш ми текна што јадев за ручек на 28 ноември 1998 година. СО еден збор...Се рестартирав...Значи од чизми ме извади и пак ме врати.....Хаос лудило... Се осеќам подмладено и разубавено п.с. Пред некое време една жена ме праша дали се наоѓала момнетално во Скопје, а денес една ми рече дали е понеделник?? И реков дека е среда...Ми рече Фала Богу Не знам дали скриена камера ми прави некој, ама јаки сте!
Фала му на Бога постојат луѓе што те сакаат влакно да ти фали ете ти ги пред врата,кој сок носи,кој овошје,кој завој. Чак и завој хахаха Добра сум им велиш ама не им влага во глава епа тие се тие.
Дозволи му на детето да го направи својот избор дури и тогаш кога знаеш дека е погрешен. И биди тука кога го сфати тоа, да му помогнеш да се издигне над својата грешка. Така се чекори низ животот. Ако никогаш не си почувствувал болка од паѓање, нема да знаеш да го цениш издигнувањето. И знаеш дека си на вистинскиот пат, ако без големи последици си ги надминал своите погрешни избори.
Никогаш не сум имала повеќе пријатели од сега. Никогаш не сум излегувала волку многу. Никогаш не сум била толку убава, никогаш не сум изгледала толку добро, никогаш не ми се пуштале толку многу како сега. И никогаш не сум била толку депресивна, осамена и тажна.
Добро бе ќе сватат ли дека не секој се лигави по нив, дека ги посакува или пак како они што си мислат лудува и се пали само ако ги стегнале сисите до врат деколтирани, ставиле црвен кармин, натегнале хеланки без гаќи за да им се истакне маца и седнале 3 метри подалеку од масата за да ти се истопорат во очи. Аман некогаш односно секогаш забранетото и освоеното на потежок начин како и потскриеното е послатко, посекси и повозбудливо
Наредна слика у Критиките очекувам, според статистиките од Шу последно си купивте?, Спонозор: Ивери Ама стварно, ако не се сликате, не сте фер п.с Ова доле се Пецо и Нинџа, ако ви текне да им кажете
Ех животот, си седам и си мислам за него, го живееме со знаење еден ден дека ќе умреме, кој ќе не памети ? Можеби наши деца и така после се ќе падне во вода, никој ништо нема да знае за нас, па како може да бидеме некоИ по што некој би не препознал ? Што и да направиме евентуално завршува како сторија со два краја, еден добар а друг лош, нормално како секој поглед кон тоа дело ќе биде адаптиран, затоа, животот живеј го со средниот прст кренат повеќе за сите што ти мислат лошо а за оние добрите, врати им ја насмевката што ти ја дале и пренеси ја на некој што ја заслужува. Ех, нихилистички погледи на светот, но кога се замислиш се завршува од тоа кај што започнало, малку нелогично но овде логиката не дава адекватен одговор, не се во светот е логично како и овој пост.
А Сунчице, ако не продаваат машка гардероба? Оти на сликите немаТ стварчиња за припаднике супротњог пола.
И тоа што веќе немам што да кажам, зборува за состојбата моментална... Ама едно знам.. можда требаше порано да го сфатам, ама је*и га... Сум претерала со попуштање, наивност, прилагодуање што сега ме доведе до неусмереност и разнишаност како личност и појава. Ама нејсе, грешам и ќе си учам... Господ само здравје и живци нека ми дава, и мене и на блиските... Аха, и ум Поука: никому нема да помогнеш доколку само безуслвно одиш по патот кој тој го зацртал без да се побуниш и изградиш свој, а и да ги посочиш грешките во неговиот. Добронамерноста од тој тип никому не му е потребна. Бидете свои и ќе бидете среќни. Не само вие, туку и личностите покрај вас!
Зборот што започнува на буквата В. Нешто ви лежи на јазикот деновиве или го исплукувате како стар бронхит. Вие, вие што го спомнувате тој збор, вие да одите во првите линии и да се борите како прави националисти. Продавање м*да на социјални мрежи ве прави само п*чки. Далеку сте вие од херои.
Тежок момент е кога еден ден во животот ќе се сетите на минатото и ќе помислите " леле, што и'/му реков тогаш, не требаше"... А уште потежок, дефинитивно, кога ќе зажалите, понесени од мислата " аах, зошто не и'/му реков кога можев"...
Dobro be koa stignuvaat devojcinjava od 8 na predavanje da dojdat nasminkani so pudri ruzevi hajlajterli perektno nanesen tus senki molivi na usta karmini osven ako toa ne go pravat za 10 min nz u kolku stanuvaat vo 5?.Fakultetov najmnogu od menw sto videl ovie 4 godini e maskara i labelo i toa popladne koga imame predavanja samo
Е луѓе, вчера чим успеав да не убијам некој..дефинитивно во Идризово ќе продолжам да студирам а нема у затворон да ме пикнат