Моментот кога едвај чекаш да се истушираш со топол туш и купка, се влечеш на креветот .. и веднаш заспиваш. После турбулентниот ден сонот е најсладок!
Се осеќам глупо кога читам дека некој верва толку ептееен во хороскоп еднаш на фемина хороскопот кој нели е за женски читав денешен за дечко ми и пишеше дека е крајно време да си ги купи штиклите шо одамна ги мерка или така нешто како сум се смееела а и тој и почнавме мајтапи да прајме ко ојдов носев штикли ии ме зезашее овие ги сакааааам оти нема броој за менееее го обожавам, избегав од темата. Луѓе дај бе прекинете јас се пронаоѓам во карактеристиките на другите знаци то е ИНДИВИДУАЛНО! Јас сум шкорпија и тврдоглава сум то не е опис на лав, бик, овен, јарец? Ајде молимте јас не сум шкорпија ко така пффф
@baba Rada трети ден грлото ме боли јако, носот ми е затнат, на уста душам цели денови , неможам да зборам гласно, пушење цигара ми е исто така проблем... некoe чаре чајче-билка да ми препорачаш?
Не бидете тип на луѓе болни за внимание. Се забележува тоа напрегање и форсирање и ве прави само - очајни. Сакајќи да бидете нешто друго, само си се губите себеси.
И некогаш ќе ни фалат делови од нас, делови од душата, делови од телото И некогаш огледалото ќе ни биде смртен непријател па ќе се плашиме да се погледнеме, е тогаш, само тогаш ќе се огледаме во очите на оние вистински што не сакаат... Тогаш нивниот поглед ќе ни рече„Преубава си...“ Фала им.... само сполај им.....
Брат ми вчера ми пиша дека сум убава Кога не живеете заедно и убави ќе станете, нема веќе краво, смотан и слични комплименти. Всушност... беше грешка во буква, зашто сакаше да каже убави, за моите заби, ама шшш, и тоа се рачуна Драги мои луѓе, една тежина помалку, конечно. Си мислев утрово, може нема да биде се во ред, може проблеми пак ќе се отворат, болки пак ќе се јават... и на крај еден внатрешен шамар си удрив. Што и да биде, денес сум среќна и ќе уживам во тоа. Како времево сум. Постојано се смеам Дел по дел да се решиме од проблемиве што со години се влечат. Секако дека нови ќе се појават, вртиме со педалите не стоиме во место, но тоа е животот. Имајте убав ден, ви праќам од мојата среќа
Ју хууууууу Добар ден, кај сте бре о младино... Денеска мене ќе ми биде петок и глас да не слушнам. Како е убаво надвор ме предизвикува само да шетам. Пред еден месец не ми се мрдаше никаде, сега не ми се седи пет секунди во место... Сега ми се пие кафе во природа
Во недела било прочка и што?не простувам на никој,затоа што све свесно сте ми згрешиле,не барајте од мене прочка молете се на Бога он да ви прости.
Не сум јас тој што простува Господ е тој што ке прости или не. Нема потреба да се разочаруваш,неможеме сите да живееме според очекувањата на другите
Добро мајка му стара се возам таа линија автобус три месеци веќе и секој ден, сееекој ден има еден веќе во години влезен типац трча од горе од улица за во последен момент да го фати автобусот. Секој ден исто. Го чекаме по 4 мин да истрча до автобус. Секогаш. Не можеш бе човече да се организираш до толку да станеш порано, да тргнеш порано, до толку си дебил? Дебил еден.
Сдк Рамово ми е модро како џигер од тапкање по него,а грбов решето од забивање нож од истите тие тапкачи по рамо,а срцето ми е имуно немит гајле повеќе јако е. Вика претворише ме во јежа сви ти ножеви во леѓа. P.s Сега сум појак нема повеќе место за ножеви