Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    Смачено ми е вака.. Никаде нема да имам мир изгледа. Супер. :)

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.327
    Допаѓања:
    29.130

Ваквите слики ми се #евенезнам. Не знам што очекуваат луѓето од месеците. Еден месец е концепт на време што самите си го измисливме, it ain't gon' do shit. :D

На Florenсе, JollyGirl, bella96 и 17 други им се допаѓа ова.
  3. Sahlene

Sahlene Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2015
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.220
    И рутината веќе е здодевна. Секој божји ден, од дома на работа, од работа дома... ти се чудат луѓево, нели е заморно? Кај отиде веков или каде брзаш човеку? :D Си јадеш, си слушаш музика и си одиш понатаму. Но, не било каква, туку, секоја добра музика. Се прашуваш, знам ли да се изразам, ме разбираат ли онака како што сакам? Како можат толку добро да се изразат... џабе работи, џабе не седи.
    Си учам нови дијалекти, не дека нови, туку за мене се нови :)
    На муабетите им нема крај. Секој ден е школо. Животот со себе носи важни животни лекции кои секој треба да ги совлада и научи. Не се битни годините, битно е како се носиме со нив. Важно е колку е млад духот...

На Crna Dama, Lilianna, Сама Дома и 4 други им се допаѓа ова.
  4. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    3.772
    Допаѓања:
    34.067
    Станав вујна по петти пат.

На ♡BuBaLe♡, Lilianna, cresa-jagoda и 6 други им се допаѓа ова.
  5. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    https://www.facebook.com/unicef.mk/videos/1467365623308767/

"Видео: Како реагираат граѓани на фармацевтка со Даунов синдром?"

Онаа што влегува да бара нешто против комарци, на 1.27 во видеото, ја знам.

Мислам дека подобра „себе бламажа“ од ова си нема направено.

Секоја чест за кампањата...ако воопшто нешто промени на позитивно.

На anel, mula, ♡BuBaLe♡ и 4 други им се допаѓа ова.
  6. JoanaS

JoanaS Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2016
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    3.969
    Некои само заслужуваат да ги одминеш и да се правиш дека не постојат..
    Еве денес можеби згрешив што дадов шанса на една личност која премногу ми згреши повторно да ја поздравам..си реков ајде нема смисла кога врвите лице в лице биди човек барем за себе..ама ете повторно си потврдив зошто не зборавме сиот овој период...

На anel, Crna Dama, cresa-jagoda и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    До фуфиците што одат на интервју за работа на 12цм штикла, миниЌи, деколтеа, црвени кармини, силиконски усни, одвратно однесување, секси чорапи итн...
    Пред МТВ имате загарантирано работно место "секси" Џенски!
    Мрш!!!!

На fallenangel, cresa-jagoda, Сама Дома и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Згодно Момче

Згодно Момче Истакнат член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    867
    Допаѓања:
    4.979
    Што прекрасни се овие топли мартовски денови, да можеш како човек и да прошеташ асално, да те фати она вистинско сонце unlike ладна немилосрдна зима, се буди природата, се буди целиот животински свет, во градскиот парк и на улиците околку него се гледа развдиженост меѓу луѓето тоа ми се допаѓа, денот трае подолго сонцето заоѓа дури во 5 часот, за 16 дена и официјално и пролетта ќе дојде, вишните/црешите ке почнат да цутат, па ке заврне и оној пролеттен дожд и ќе замириса на оној мирис на липа...ах... :inlove: Сите убави нешта во животот ми се случувале напролет, а и роден сум во пролет (Април) може и тоа ме влече а? CHEERS! :f: :sun: :d: :mm:

http://www.accuweather.com/en/mk/skopje/227397/month/227397?monyr=3/01/2017

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Сосема наеднаш како од небо паднато добив фетиш/turned on кон трудни жени, пред некоја недела со брат ми и двајца другари седиме во кафич, и да и кажам на девојчето што работи на шанк да донесе пепељара и нешто за пиење, гледам стара другарка од средно школо седи позади мене, и секако станав да се поздравам и муабети како си и итн, и честитав среќна и лесна бременост и ми рече на шала "допри стомачето" ја погалив онака, ама "малку" подолго траеше некои 15-25 секунди, некако се возбудив, И после ме удри flashbang се отрезнив си викам у себе "What the fuck are you doing!?" незнам... don't know what came over me, сите ме гледаа ме утепа срам... :rofl:

Последна измена: 4 март 2017
    На Crna Dama, fallenangel, Lilianna и 8 други им се допаѓа ова.
  9. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.424
    #Онакога на фејсбук 382884 страни, групи и пријатели спамираат со Вљубениот ерген.
    Цуки ако читаш, те молам воведи опција каде што ќе може да блокираш постови кои содржат одредени зборчиња.

И така ви викам, Дефне плавуша била во приватен живот... rsz_80c3d87224a20373f0b73f27d6f3ce04.png

На JollyGirl, Crna Dama, kravce и 10 други им се допаѓа ова.
  10. Bender Rodriguez

Bender Rodriguez The lovable rascal

Се зачлени на:
    27 јуни 2015
    Пораки:
    2.623
    Допаѓања:
    32.781
    16938796_1618180944876943_3718828452939102083_n.jpg

Купи ѝ апарат за домаќинство за 8-ми март и честитај ѝ го празникот на жената така што ќе ѝ покажеш каде ѝ е местото на една жена у куќа.

„Те сакам, ама кога си у кујна.“ - кампања на маркетите на Р.М. :D

На anel, mula, RainBow и 33 други им се допаѓа ова.
  11. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.918
    nekoi luge se tolku glupi sto ne mozam nit da im se smeam nit da gi zalam samo da im se cudam.Ja vara so pola Skopje go znae toa i uprno odi so nego i protiv site sto i otvaraat oci.Aj da bese izneveruvac koj vika ne be ne pravam taka i i macka oci posle so pokloni i cvekinja pa ke reces paga na toa ama tipov ja vara i ne se ni trudi nit da zamacka oci nit da negira i ona pak najzaljubena trca po nego.Uste ednas jas ispadnav gjavolot losata sto probav da pomognam i da bidam iskrena da otvoram oci nekomu ama tolku e DOSTA e veke ako sakaat ne samo oni nego i cel svet veke i parovi i ne parovi neka se varaat tepaat ubivaat jas veke nisto ne kazuvam jas da patam za neciva glupokja nema sansi si ja nauciv lekcijata vcera od vcera veke taa licnost ne postoi za mene

На ♡BuBaLe♡ и Crna Dama им се допаѓа ова.
  12. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.024
    Допаѓања:
    33.882
    Погодете кој има ново работно место? :sun:
    ЈААААААААС! :rofl:
    Даде господ дечки, многу време чекав за ова работно место, ама се исплати. Вчера ми беше првиот ден. Работам во ептен голема фирма, и ќе се изгубев таму, неможев да си ги најдам колегите. :D
    Мајка ми ме зафркаваше затоа што чекав многу време и ми вика: -Абе не се секирај, тебе за директор изгледа те спремат. :rofl:
    Пресреќна сум, поздрав до сите! :l:

На 1209, anel, ванилала и 42 други им се допаѓа ова.
  13. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.918
    mn sum srekna kiga ke cujam vakva ubava vest :D cestito :*:hug:

На Crna Dama, Jordanovska-K, ceca-1 и 6 други им се допаѓа ова.
  14. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.313
    Неможам неможам и неможам да сватам,мајка со бебе во количка замаена во тоа телефонот,го гура бебето во количка внесена во телефонот ни гледа кај ја гура количката абе око не и трепнува,коли свират луѓе пиштат,не бе абер нема да крене глава да рече чекај бе малце,па јас бебе гурам во количкава да му се плукнам на телефонот,живот имам пред мене.Луѓе ова се веќе сериозни проблеми и сериозни работи,некој невин ради ваква будала,ем затвор ке лежи,ем дете/бебе ке носи цел живот на душа СТРАШНО.

На christinnn, JoanaS, Crna Dama и 10 други им се допаѓа ова.
  15. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
    Колкав баксуз треба да бидеш за роденденот да ти дојде "тетка ти " на гости.;(;(;(

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    106.278
    Молчиме, се смешкаме, живуркаме а во себе секој си носи своја бура. И кога мислиме дека сме најсилни и ја држиме зауздана, излегуваат на виделина громовите кои ни ја параат душата!
    Иако имав навистина прекрасен ден, во друштво на драги луѓе, насмеани млади заљубени парови, јас меѓу нив со бебушот, за случајни минувачи кои се најдоа на местото на настанот денес бев непознатата жена која се расплака на улица :(

На anel, mula, mynameislove и 21 други им се допаѓа ова.
  17. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.202
    Допаѓања:
    106.278
    На Сама Дома и t-sweet им се допаѓа ова.
  18. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.781
    Допаѓања:
    9.936
    Во колку почнува концертот на Џибони вечер?

19. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.978
    Допаѓања:
    219.596
    Некои луѓе едноставно немаат култура.
    Каде и да отидеш, што и да видиш, да почуствуваш, да живееш и да се дружиш, да разгледуваш, да се мешаш меѓу секаков народ и секаква култура едноставно ако не поседуваш основно чуство за осет и култура џабе ти е се.
    Едно благодарам и едно извини нема да те направат лош човек, туку културен и осетен.
    Одиш и блееш, без разлика дали некој турка количка или чекори едноставно, еден осет за потргнување од патот минимално те прави културен и осетен човек.

Луѓе.. потргнете се кога треба од патот, мининално. Како и останатите што се потргнуваат и викаат извини. Нема да ви падне круната од глава.

На 1209, anel, Dust и 24 други им се допаѓа ова.
  20. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.404
    Допаѓања:
    126.842
    Многу близок брачен пар после 8 години конечно ќе добијат бебе:inlove:....верувам во Бога...се ќе биде кога ТОЈ ќе сака.

На fighter, anel, Buttterfly и 36 други им се допаѓа ова.