Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.267
    Допаѓања:
    40.632
    Аххх, 9ти Март - денот кога маЌедонските мајки, ќерки, жени ќе констатираат дека за 8ми Март, газдата кај кого работат за минималец, без слободни денови и неплатени прекувремени часови, и ќе бидат избркани од работа ако затруднат, не биле испоштувани ни со еден цвет...

Well, fuck their life, then... (facepalm)

На Сама Дома, fallenangel, mareane и 14 други им се допаѓа ова.
  2. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Што знам за мене 9ти Март е роденден на брат ми и ден кога јадам торта и тоа неколку парчиња по ред. Нека му е среќен и да е здрав и жив и малку повеќе да живее во реалноста, да не фантазира многу.
    :^::^::^::^::sun::sun::sun:

На Сама Дома, fallenangel, cresa-jagoda и 5 други им се допаѓа ова.
  3. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    3.149
    со закаснување :lol: ама Среќен 8ми Март на сите форумџики :l:

4. ванилала

ванилала Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.234
    Ми доаѓа желба да отпатувам негде што подалеку од местово...

На Chica.Loca, ceca-1, fallenangel и 5 други им се допаѓа ова.
  5. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.978
    Допаѓања:
    219.599
    Она чуство кога преку ден си заборавил дека треба да јадеш од обврски. На крајот на денот сваќаш дека ти се гади од глад. Земаш пица и јадеш 4 парчиња.
    Збогум моја дието. Целите денови со глад се рушат за точно 4 минути.

На bella.s, Сама Дома, Chica.Loca и 16 други им се допаѓа ова.
  6. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Глупавите кајсии се накитиле со пупки. Морам да истражувам со што да ги заштитиме годинава, затоа што редно време е да се касне една кајсија. Секоја година вака, нема гранче без цветче, ама се лажат толку лесно.
    Ми се читаат некои книги за опстанок. Ако се најдам на пуст остров како да добијам чиста вода за пиење, како да запалам оган, од што можам да се хранам, а од што да се отрујам и слично. Ќе испадне дека се спремам за нешто :tmi: човек мора да биде спремен на се :D Со паметните телефони, станавме поглупави.
    Мајка се решила кокошки да чува (facepalm) Знам дека ќе ја замори, ама ете, нека и биде. И така вмровските кокошки на комшијата нон стоп треспесинг на наша територија, барем наши нека клукаат :D Виновна сум затоа што пробував кучето да им го насскам :tmi: ама лом ни направија. Не бре, не сум толку лоша, не става кучево мое свашта во уста не се секирајте :D
    Вести на други теми, петок е.

:rofl:

На Chica.Loca, fallenangel, Bender Rodriguez и 11 други им се допаѓа ова.
  7. Lunaria

Lunaria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2012
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    1.087
    Многу ги сакам овие денови, па и плус дека ми се погоди петок :) Никогаш, ама баш никогаш не ја потценувајте моќта на вашите мисли, и способноста нешто ако посакате, тоа и да го добиете. Конкретно за денеска, многу брзо си го добив, за десетина минути :D
    Уште да знам како да си го сфатам, случајност или не, да превземам некаков чекор или не, а пропратно се соочувам со- хаос, бура! Ама вакви случки кои ми измамуваат насмевки...нека ги има :)

На Сама Дома и "Zoki" им се допаѓа ова.
  8. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.073
    Допаѓања:
    19.785
    Поминаа скоро 11 години од матура. Ептен брзо летнаа. Пола клас се омажи/ожени, другата половина уште се зелени во памет. Jас сум во вторите. :rofl:

Од цел клас, со две другарки константно се дружиме и ден денес. Е едната од нив, краj на април или почеток на маj, ке се мажи. Се радувам како за мене да е.
    Убав ден на сите.

На Ketchup, crimson и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  9. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.733
    Допаѓања:
    322.892
    Кога сум имала 15 години, тогаш си се родила:^)

Нееее...не сум јас стара:!:...ти си многу млада:!:

Последна измена: 10 март 2017
    На Ketchup, fallenangel, Bender Rodriguez и 4 други им се допаѓа ова.
  10. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.073
    Допаѓања:
    19.785
    @referentka стара сум и jас. Во jули дури 30 ке правам :rofl: исто ко 18 да имам

На Сама Дома и Mr. Right им се допаѓа ова.
  11. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    Денес ќе полнеше 66 години. Нема ни година откако замина, а наместо да ми станува полесно, се' потешко ми е. Кога би знаел само колку ми фалиш, гордост моја!

После долго време седнувам тука да се олеснам, да се испразнам од оваа планина тежина што ми надвиснала над глава. Последнава година ми е врвулица од емоции, од крајност до крајност. Од најубаво до најболното нешто што постои. Жал ми е што се отуѓив од овде, од моето катче каде што можам да си кажам се' што ми лежи на душа, но животот реши да ми приреди шоу какво што не ни замислував.

Сепак, човек не сфаќа колку е силен додека не помине низ најлошото и не излезе на крај со крената глава. Животот продолжува, сега е време да се посветам на нас, на нашата иднина, на нашето време што допрва доаѓа.

Го имам Него, го имам моето семејство, минус неговиот столб, но сепак... Имам се' што ми треба, и повеќе. Си ветувам дека отсега почнувам нов живот, се посветувам на убави работи, на позитивни нешта, на мнооогу љубов, на блискост со оние кои го заслужуваат тоа, а ги запоставив несвесно...

Ви посакувам убав петок на сите и мило ми е што сум повторно тука. Овојпат сум тука за да останам :)

На Doozy, lunicka, bittersweet и 36 други им се допаѓа ова.
  12. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    @Sexybaby86 Хааааааааај (highfive) лонг тајм ноу си :D

На Doozy, Giovanna, Bozica1980 и 10 други им се допаѓа ова.
  13. Sexybaby86

Sexybaby86 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    4.997
    Допаѓања:
    96.216
    На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    Дома нагалено ме викаат Ајсварикафе.

На Bozica1980, Сама Дома, Florenсе и 6 други им се допаѓа ова.
  15. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.326
    Пред 5 недели ме фати едно лудило кога видов дека сум се поправила празнициве и кај се лажам од пред 3 години кога нагло се здебелив дека ќе фатам диета, па и плус кг сум стаила...и решив да не ми фаќа орбитреков више прашина и да си фатам да вежбам, до летово да се стегнам. И прво мислев ќе се откажам ко секад по 2 дена ама овојпат стварно бев упорна, исфрлив све нездраво од исхрана и почнав прво да вежбам по саат на ден, а сеа зголемив дури на 2 саата. Ослабев 6кг и ем симнав тие килата од празнициве, ем сеа се вратив на тежина од 2014 година.
    Многу убаво е чувството коа те среќаваат луѓе и ти викаат „еј си ослабнала, убаво ти стои“. Иам уште стварно работа, за да стигнам до килата и телото кои одамна ги сакам и па да бидам слаба ко малечка, а секако добро тело значи и здрав организам ама овојпат стварно ќе успеам, знам. ^_^ И самото тоа кога гледам во огледало, колку листовите на ногата ми се стегнати, како мускул сум напраила на рака, како сум ослабнала, ме мотивира да вежбам се појше и појше.
    Убаво е кога правиш стварно промени за себе :inlove:

На Сама Дома, Chica.Loca, christinnn и 11 други им се допаѓа ова.
  16. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.810
    Допаѓања:
    24.087
    @Sexybaby86
    Биди силна. Те гушкам и многу ми е мило што си пак овде.
    Фалеше најмногу. :hug::l::sun:

На Doozy, kravce, Sexybaby86 и 3 други им се допаѓа ова.
  17. Читател

Читател Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2015
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    5.806
    Сакам да кажам дека ..

Ете ви ја владината програма, нема менување на банкноти, не мора секој да учи албански, нема казни ... успешен ви беше спинот, собравте внимание, протестираат за џабе оние што појма немаат зошто .... (facepalm) (facepalm)

Спавате ли мирно Вемеро nevermore, Шител и компанија ?

Body, Mind, Soul

ПозЗ3³ ®

На cresa-jagoda, prominent, Gosh и 2 други им се допаѓа ова.
  18. bokace

bokace Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2013
    Пораки:
    1.638
    Допаѓања:
    5.983
    Љубовта е присутна и после најтешките години поминати заедно , како што си ветивме и во добро и во лошо ...
    Изненадување за мажето мое :inlove:
    Среќен роденден :party:
    20170310_160006.jpg

На IronLady, Сама Дома, Chica.Loca и 20 други им се допаѓа ова.
  19. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Ponekogas mnogu ocajno sakam da si go pocnam zivotot od pocetok. Onaka da restartiram se i da se vratam vo najmalie godini, mnogu raboti propustiv i mnogu bi smenila.
    Nekogas koga imam premnogu vreme za rasmisluvanje mi se vrtat ovie misli niz glava i nekako ne sakam da si go prifaram faktot deka za nekoi raboti e docna i sto i da pravam nema da se smenat.
    :|

На vitamina, kravce, Avery и 12 други им се допаѓа ова.
  20. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.836
    Допаѓања:
    23.521
    Можеби ако ние женските не си лепевме меѓусебе етикети како "курва" туку-така, машките немаше да не понижуваат со истите.

На Сама Дома, Quuen, Gosh и 9 други им се допаѓа ова.