Уште од давно беше на автобуска станица. Една девојка пред да влезе во автобус и паѓаат 1000ден. И јас си ги земав,се качуваме во автобусот и после некое време и викам се извинувам девојко да не ти фалат пари провери во ташната Одговорот беше:Што ти е бе сељак,ми се пушташ ти на мене и цел автобус во мене зркна. Потонав во земја,и викам држи париве,со здравје да ги трошиш твои се ти паднаа и на наредна станица се симнав, црвен жар Затоа луѓе не отварајте уста пред да дослушате,проверита дали нешто е така или не. P.s Бабичке да ти помогнам со торбата,мршш имам дечко Добра ноќ форумџии
Еве го предавникот, еве гооооо Ц ц ц. А помала е, дали сакаше да се прави важна пред постарата "колешка". Децо немојте и вие вака. Ладно си е ладно, со кратки ракави на лето Како и да е, да се надеваме на добро време. Во секој случај татко вчера насади доцна кајсија, оние што цветаат подоцна. Хааааа! Следна година кравче продава кило 200ден. на пазар
Мислата за тоа како ќе биде што ќе биде како ќе го поминеме периодот на раздвоеност и одбројувањето на деновите до повторно соединување како семејство, привикнувањето на друга култура и околина ми прави мал немир во душава, но воедно и љубопитнос и штопоскоро остварување на долго посакуваниот сон
Додека еден куп луѓе се борат во животот да стекнат фамилија и дечиња за кој неможат за жал така лесно да ги имаат,некоја си наркоманка и нездрава ке си ги (труе со апчиња)и убива тие мали невини душички,дајте ми само еден ден власт ве МОЛАМ само еден ден,бесење на плоштад еден по еден за сите вакви. Трагедија ќе се случила викендов на Клиниката за детски болести, доколку семејството на време не ги донело три годишното и петгодишното дете кои биле под дејство на големо количество на седативи. Спојлер Според разговорите со полицијата и социјалните работници труењето го направила нивната мајка, пренесува Канал 5. Горчливиот вкус на течноста од чашата предизвикало плачење кај пет годишното дете и почнало да се жали на болки во стомакот, додека три годишното дете било поспано. По овие симптоми кај двете деца семејството веднаш ги однеле на Клиниката за детски болести. По направените крвни анализи било констатирано дека децата имаат седативи и други лекови. По разговорот било потврдено дека мајката на децата им ги давала лековите. „По направените разговори било потврдено дека децата пиеле од чаша што им ја давала мајката. Веднаш децата биле детоксицирани. За среќа навреме се реагирало“, вели проф. др. Аспазија Софијанова од Клиниката за детски болести. За случајот била известена полицијата и социјалните служби, кои по разговор со семејството им било потврдено дека и мајката имала обиди за самоубиство. „Веднаш е повикана полиција и социјални служби со кои се запазени сите процедури и е потврдено дека член од семејството го направиле ова“, вели Софијанова. Децата се во добра здравствена состојба. Социјалните служби засега ги отстраниле децата од мајката, која е на психијатриско лекување.
da postoi vremenska masina i da biram kaj da me vrati ke odberam sredno.Mnogu mi falat zezanciite na cas,organiziranjeto begstva prepisuvanja labavi muabet so profesorikite druzbite se mi fatal tie srekni i bezgrizni denovi kade site ti se prijateli site te sakaat kade i da te mrazat kavgite se mali detski neznacajni,prvite ljubovni cuvsta,kafinjata posle casovi ...ednostavno se mi fali
СДК дека ние жените сме биле терен за смислување на зборови од типот: комплекси, ниска самодоверба, депресија верувајте... Ако внимателно расчитаме по форумов пола од нас кукаат за љубов(и јас сум една од нив, за жал на мојот мал мозок) Ако вниматлено се посветите на вашата комуникација секојдневна со колешките, комшиките, најдобрите другарки ние само зборуваме за траговите кои некој мајмун ги оставил врз нас... Ако појдете во теретана ќе видите дека 70% од девојките таму вежбаат заради некој копук, а по приказните на интернет може да прочитате дека најфолемите трансфоримации се случиле баш за инат на бившиот.. Ете така мили мои! Оти ние се заљубуваме во најнекадарните копуци, ограничени, затворени, во оние пред кои ни е страв да бидеме тоа што сме, пред кои не смееме да плачеме, не смееме да дишиме, да бидеме не нашминкани... Се заљубуваме во оние кои не не бараат, не се јавуваат, кои не идат по нас.... Се заљубуваме во оние кои на лажички љубов ни даваат ете колку мислат ти малечките дека ни е доволно, па ние учиме како да се смешкаме лажно, да живееме без секс, да водиме љубов без оргазми,, оти ете се се трпело заради љубов а? Ете така заљубени ние им даваме можност да ни ги набијат тие комплекси, гледајќи ги како влечкаат некои недоделкани, ете така си ја рушиме самодовербата кога се убедуваме дека не сме вредни да не побара некој, ете така се траснфоримираме зошто мислиме дека вакви слаби / дебел, насмеани, плави / црни не сме убави, не сме доволни за некој да се буди заради нас, некој да расне заради нас.. Ете така ние забораваме на оснвната дефиниција на љубовта, дека таа е онаа која треба да ни помогне вистински да се запознаеме, да ги запознаеме нашите чувства да се предадеме како никогаш, да зајакнеме како никогаш и да бидеме горди и светлки како сонцето,.. Ете така ние тлееме и се затвораме, а речникот ете тој го богатиме со збориви како комплекси, анкциозност, лудило, хистерично... Ете така сами се си правиме, заљубувајќи се во погрешните и гледајќи се себе со тие погрешни нивни очи... Да се промениме не мислите ли дека е време??? Нас верувајте ни треба една женска платформа за спас на самите себе.....