СДК колку си поглуп читај поненачитан полесно ти е се, не му ја мислиш,тумачиш. Немаш основа врз база на која ќе споредуваш, ќе растеш, ќе созреваш.
И покрај сите болки и повреди од блиските личности,оние кој ме оставија сам со себе да се борам,никогаш не сум им посакал лошо,секогаш кога одам во црква и кога палам свеќа,се молам и за нив Господ да им даде мир и спокој во животот.А мене да ми го даде она што сум го заслужил и за она што сум се изборил. Животот е премногу краток за да мислиме на некого лошо,Господ е оној кој ни суди,и он е тој кој ни изрекува казна.
Си измешал малку поимите. Бог нема зла природа. Бог само добро чини и ни посакува. Казната произлегува од себеосуда за стореното ако си личност со морал. Има криминалци,убици кои немаат морал и осет за себекритика и казна. Бог е добродетел. Секое добро.
zini zemjo goltni me i plukni me na Mars. Nesekajki na messenger stisnav video call na bivsi dragi prva ljubov so koj raskinav pred 5 god a 5 min pred toa staviv srcepartalna slika so qoute od par od tv.Epa pozz decki caoo ke vi se javam koga ke stignam na Mars
Мислам дека не губиме битки, туку само стекнуваме нови искуства и знаења, и тоа е некој вид победа по мене
Mrazam insekti,od pajak do peperutka...ne mozam da gi osmislam,se grozam od niv..i sekoj pat koga ke soberam nekoj so pravosmukalkata,koga ke ja istresam,insektot misteriozno isceznuva,go nema vnatre...ova nekoj vid karma ke mu dojde..
Како мали кога патувме со автобус (дали на екскурзија или било што), се тепаме кој со кого да седи... По тројца на едно столче седнати, смеење на глупости, зезање, на заднте седишта по 10 души во скут седнати. Кога си возрасен и кога треба да патуваш со автобус, сакаш сам да седиш, да си ставиш слушалки во уши, да слушаш добра музика и по можност да врне надвор , за да си гледаш капки низ прозор... Тоа е разликата помеѓу безгрижно детство и свет на возрасен човек. П. С. @crimson среќен нека е роденденот Денес и е роденден и на мајка ми, па познавајќи ја неа, сигурно и ти си толку прекрасна личност со чисто срце (дека на ист ден де родени... Хороскоп, ѕвезди и сонца )
Колку и да си физички привлечен/привлечна, штом отвориш уста и проговориш, тогаш доаѓа до израз твојата вистинска убавина (ако ја има).
Не се јадат такви пари другар не сакам туѓо,а и да ти кажам ако не и ги вратев ќе се радуваше дека сум и се пуштал ќе си дигнеше акции А со бабата шала беше