Во моментот кога сте на потег и можете да им се одмаздите - простете им од срце и пуштете ги! Чувството ..само да се доживее може
Го дадов едното маче, душа мала мајкава гледа по дома кај и е мачето едно и фали. Ќе си пукнам колку ги сакам, сега ќе плачам ко мало дете
Само кукавиците молчат пред неправда. Јас не можам да бидам сведок на такво нешто и да се правам слепа при очи и глува при уши.
Ми треба ралакс, да забегам во некоја планина да искулирам убаво,да си ги наполнам батериите,но работата не ми дозволува,но ќе биде све е пролазно ќе помине и ова ќе дојде и одморот здравје боже. Повеќе ме убиваат џаболебарите што чекаат од тато и мама. P.s Брат си се дигнал многу,не доаѓаш не заборави оф море дудуци недоквакани,уште твоите те ранат вол еден,а јас сум се дигнал што и моите си ги запоставив од работни обврски.
Како што океаните се мистерија неистражена, така и ние луѓето сме комплицирани за разбирање според постапките кои ги правиме. Делиме пријатлски совет, а често не знаеме себе си да си помогнеме, сакаме да се промени се околу нас, а не сакаме да се промениме себе си, судиме за туѓите животи, а не сме свесни за сопствената несреќа, дискриминираме и правиме поделби меѓу нас самите, а забораваме дека сите сме исти од крв и месо.
Се случува секојдневно. Некогаш и повеќе пати во денот. Сосема случајно и несакано. Кога најмалку очекувам, тогаш е најфрустрирачко кликнувањето на мечето Лино.
Еве НА што ќе купам нешто од оние странине на ФБ што цени ставаат само у инбокс... Такаааа?! Иначе, on the bright side of the life, од вчера сум на диета, и за дивно чудо, НАЈАДЕНА СУМ! И плус пијам два зелени чаја на ден, па затоа се исцедив 3 кила само вчера ( if you know what I mean ). Се надевам во скоро време ќе се пи*косам, и ќе се вратам на стара слава, па ќе можам да си фатам спонзор, и збогум сиромаштијо! И ондак то... Спојлер: Диета Д. Банана, портокал, јаболко и 5 урми во смути варијанта. Р. 2 до 3 кутлачи посна манџа ( зависи од густината ) и околу 150 гр. салата ( јас јадам зелка, цвекло и морков ). В. Пола од манџата и истата количина салата. Пијам и два зелени чаја, со по пола лимон - наутро на гладно, и навечер кога ќе ми текне.
Рекламата не се отвара само кога ќе стиснеш на неа, туку и на празните простори од левата и десната страна, се до мониторот на твојот компјутер. Ништо не е случајно....
Уште колку пати треба за да сфатам дека нема добри луѓе? Ах,животе суров си,ме научи биди добар со сите и на крајот Лекција + само толку имам да кажам.
На форумов мразам кога ме лажат а мислат дека им верувам..па форум е ова друшке убава, само еден збор да кажеш ќе те разберат и на Кајгана..а не па тука Во превод, што ми рече еднаш НЕценет сајбер лик... Дасти, дури и на марсовски форум да се зачлениш, по стилот на пишување ќе те пронајдам... И ме пронајде.
Е не ми се верува кој баксуз ке да бев денеска стварно, црна мачка ми помина, само на мене може да ми се случи ова
SDK....DOBRO UTRO RADNI NARODE. Stanata uste od 4,po doma kup obvrski zavrsiv onaka u pizami. Sega sum gospoza.....odam na rabota za saat vreme. Sto cudo pravat ceselot i sminkite.... Samo da namestam nasmevka pa neka puknat dusmanite. Samo jas znam kako mi e na dusata.
Времето е единствениот ресурс којшто нема да можете да го реискористите одново. Затоа размислете добро како ќе го поминете денешниот ден бидејќи никогаш повеќе нема да го доживеете истиот одново. Искористете го паметно!