Сакав да кажам еднаш поминатото време, еднаш поминатиот ден не може да се врати назад. Не звучи поетски ама ова сама на себе секогаш си го кажувам кога ќе почувствувам дека времето го трошам на глупости наместо да го искористам паметно.
Наутро кога ке се разбудиш во 8 часот наспан нема поубаво чуство И кога ке те разбудат сончевите зраци
Covek moze da kaze deka e ispolnet i postignal se vo zivotot koga ke znae da go ceni svoeto a da ne go posakuva tugoto.
Eve sum maco, poveli, dojdi. Samo nemas surat. Me napravi podolu od se i? Mislese tuku taka se ke zaboravam. Vo ime na ne znam si sto. Hahaha go pogodi coekot. Se ke napravev za tebe i ti mene mi vrakas so toa sto me stavi na ignore?? Poveli i ti malku na ignor. Mozis samo da se slikas. Kaj mene se e prekinato, a vo tvoeto srce e druga. Mislis ne znam, a znam se. Dvojna igra da si igras so drug. Magare edno. Ups cekaj, ubaj se magarinjata TI SI EDNO SUSTESTVO NEDEFINIRANO! PS Odsega - jas znam kako
Кога немам ништо паметно да кажам во катчето - тропам зелени по темиве.. Кога ќе немам ништо паметно да тропнам, каде ли ќе треба да одам
Kolku e ubavo koga ne odam na rabota, ne se sakletisuvam sekoj den vo sako i koshula, ne me bolat noze od visoki shtikli i usni od prazni muabeti. Vaka se ziveelo, bez shema, bez dres kod, bez rabotno vreme...
Ете така,додека сите уживаат во сонцето и слават почеток на пролет,јас сум во прегратките т.е канџите на зимата,па вака настината и неспособна да дишам не сум била ни во текот на најладната зима
Понекогаш човек на се ќе заборави и едноставно ќе замине некаде далеку, во некое далечно зеленило, со куп трева, стази за голф и многу коњи. Ќе блуе во глетката и наеднаш ќе се освежи од секојдневието и општо животот. Можеби тогаш разбира колку е потребно за спокој на душата и главата.. а бесплатно е.
Добредојдовте во Охрид, туристичката престолнина на земјава. Спремни сме за нова сезона! Само англискиов некако слабо ни ојт
Моментот кога ја имаш во рака последната омилена бонбона и целиот исполнет со нетрпение за да се препуштиш на познатиот вкус, неосетно се провира меѓу прстите и завршува на подот.
Ова ,, награднава ,, игра со кашичкиве исто ќе бидне како со апаратот за депилација? Ќе пишува да учествуваш во дискусијата и да пишеш зашто баш ти, ете баш ти да го добиеш пакетот , а ќе го доделат на некој кој ќе пише само ,, Еве јас сакам!,, ? Поарно да требаше да се лајкне само постот, па од тие членови да се бира, а не да се срамите јавно...Па после зашто мрчеле некои учесници... Сепак, јас пишав ,, И јас сакам ,, , за секој случај...
Potoplno te razbiram,ista e situacijata i kaj mene,tesko e koga nemozes da si ja olesnis dusickata,koga nemozes da dobies majcinski sovet,nitu poddrska,nitu uteha za bilo sto,prokleto e tesko..