Цела вечер глупави кошмари... уф лошо. Се разбудив можеби 10 пати и пак продолжив да спијам, и пак, значи ПАК истиот сон си продолжува до кај што стигнал! Се изнервирав уште пред да станам. Можам само да замислам колку "расположена" ќе сум денес!
Леле леле кога нема модератори - нема, ама затоа кога ќе наставаат пак, да не знаеш од кај да почнеш со умилкување. Ме стаивте на мисла сеа од кој прв да почнам, кого прв на пијанка и скара да носам?! Честитки до новите членови, сите сте умни глави, судетете објективно и непристрасно (освен кога се работи за мене, тогаш се е дозволено) Мала шала Ете, и Фемина мандат додели, уште Хорхе остана и на коњ сме (што би рекла баба). Добар ден. Сонце, кафе, тераса и фемина. На памет ми идат едни лиснати ѓевреци, внатре полнети со кашкавал. Ме мрзи да тркнам да си купам, а дали на минута од дома ми е пекарата. А цревава веќе оро развиле... морам да им пуштам нешто низ грло или и комшиите ќе почнат да ги слушаат.
Има денови кој нема да ги осетиме дека поминале но има денови кој едвај сакаме да завршат и да почне нов ден нов почеток . Ух нека заврши овој денешен ден и нека остане се во него што не треба и ми прави главоболка, лоши мисли и терет на моето мозоче.
Што поскоро ослободете се од мислата што Ве ,,јаде,,..за да не останете без срце, џигер а богами и мозок. И...џабе Ви се слуша тап глас ,,гајле ми е,, Она што Ве јаде ,,вришти,, од внатре далеку посилно од гласот
Избришав многу ликови од животот,не само броевите нивни него општо како луѓе ги нема повеќе во мојот свет,едноставно ме бараа само кога им требав доста беше пријатели.Се додека самите не се цените,нема никој да ве цени,животот е премногу краток за да се замарате со рекла казала,кој што сака нека мисли за вас,а вие гледајте да си го направите животот убав со оние кој навистина вредат.
Воглавно,неам многу против кога блиски луѓе на "Како си" навлезат малку подетално и ќе си изнесат и некој проблем од секојдневието, ама рандом личности да ги слушам по саат време како била од еден доктор на друг,притисок висок имала и дали снаата и е лоша или е ангелче, н е м о ж а м. Ќе почнам да превртувам очи и тоа јако,пошо после нивното цмиздрење на никој не му текнува мене да ме праша како сум, а ме удавија со жалење и проблеми искажување. Епа sorry ама, баш ме заболе. I can't help ya.
Who's making your decisions? You or your religion Your government, your countries You patriotic junkies -Depeche mode Едни и единствени
Golemi promeni se slucuvaat preku nok. Vcera site isti, denes pola forum clenovi na timot. Neka vi e so sreka novata titula. Imase eden vic koj go slusnav pred nekoj den. Vo Crna Gora sekoj glas e od posebna vaznost zasto pola se vnatre vo parlament, a pola nadvor, glasaat za ovie vnatre. No sepak odlucuvacki faktor e diasporata od opstina Vracar, Srbija.
СДК дека уште кога се разбудив знаев дека денов ќе биде лош, ама уште повеќе од тоа беше, ги надмина сите мои очекувања. 29ти Март..браво браво П.С да не те урочам.. уште малце има додека да си легнам
Е така убав сончев ден, поминат дома уз работа, а после со другарка кафенце следуваше...абе дамче, дамче ке има ли одмор за мене некогаш..не знам ни ја самата, дали ке има или не. Ама ај да не се жалам уште сега, младолика дека сум де уште тоа е тоа ми отиде денот така
Ја читнав статијава за луксузна свадба и венчаница која била магнет за погледи искрено по мене единствениот магнет за очи, луксуз и убавина не е фустанот туку младоженецот,добре де и невестата е прекрасна убавица.