Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Ниедна лузна и повреда не боли колку збор кажан во нервоза...Макар и 1000 извинувања да добиеш после тоа.

Кога некој ти прави чест за нешто (ти честита роденден, нова работа, или диплома), тогаш насмевни се и возврати му со убав збор што се сетил на тебе, а не да изигруваш лудило....Па дури и да не ти е мил човекот...Сети се дека некој одвоил време и ти го посветил тебе.........Но за жал толку им е културата на некои.

Домашна култура во минуст...Ама старите како викаат: Теле се учи, а не вол.

#разочарана #од #луѓето #засекогаш #не знам #да користам #хаштаг

#попот #тропнал дома #заВелигден #ама #никој #не го слушнал #сега е #во минус #за #100 денари

:x :bandit:

На anel, sweet-cherry, galapce и 21 други им се допаѓа ова.
  2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Секој пат издишувам кога ми е најтешко и си велам се ќе биде во ред.

Бар вечерва да не седам до 5.

На cresa-jagoda, Quuen, elimkd и 6 други им се допаѓа ова.
  3. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.090
    Кога само би постоела гума за бришење,многу делчиња од животот би ги избришала :D

На anel, Tajnaotrovna, wanderlust и 19 други им се допаѓа ова.
  4. lovely97

lovely97 Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2016
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    9.088
    20170330_000754.png

На Gushkalo, Tajnaotrovna, fallenangel и 5 други им се допаѓа ова.
  5. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    9.127
    Број 152 имаш посета:rofl::rofl:
    Стазата не кеј тоа црвеното е за точаци,ролери не за корзо по сред стаза,лево,десно(facepalm) треба нешто да се почитува пред друг да биде виновен.Утре со сирена од воз ќе возам точак.:rofl::rofl::rofl:
    Одиме по невестата дал ќе ми ја дадаааат:rofl::rofl: :rofl:

На fallenangel, elimkd, kravce и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Се мислам дали да си окапам вечерва пак до 4, или да си седнам фино лепо и да си ја дочитам книгата :D

На MG3, ♡BuBaLe♡, ceca-1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Другарче рече точак имаш ти така? :rofl:

8. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    9.127
    Два другарке:D

На Crna Dama му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Ете со кого ке се возиме летово јухууууу :rofl::rofl::rofl:

На "Zoki" му/ѝ се допаѓа ова.
  10. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.978
    Допаѓања:
    219.600
    Колку сакам само бар да избегам за ден два од ова секојдневие. Таа меланхолија во себе што ја држам со месеци и покрај се да ја збогатам со нешто ново, нешто што не сум го можеби и толку посакувала наназад..
    Нешто што ќе ме смири и ќе ми даде енергија, воља, воља за себе и за малото.. за нас.
    Да се намсмееме од срце, да се погледнеме додека ќе ни сјајат очите од задоволство и утеха.. да се бакнеме и силно да се гушнеме во името на животот.
    Колку сакам да ме фати сонцето, да испијам кафе некаде или може некој коктел покрај некој базент додека ме пече сонцето, да ставам очила и да гледам палми.. заливи и бранови.
    Да облечам купаки и да дремам.. да дремам онака поштено без да станам да правам ручек или да средувам банални работи низ домот.
    Со денови ги набљудувам купаките.. ама. Ама не ми требаат сега.
    Колку само сакам да отидам и да здивнам со малото покрај луѓе што ми значат, да шетам и да разговарам..
    Ама..

И вака ми е супер.. убаво. Поубаво од мене него и малото немам на овој свет. Мир, спокој и тишина што ми вредат милион долари со многу љубов.
    Убаво ми е и вака.. но..
    Ме турка сепак авантурата, сонцето и промената.

Ќе биде. Се ќе биде во свое време и на свое место.

Се додека не се изборам со огромната тежина на душата нема да запрам, нема да избегам и нема да си заминам.
    Ќе го достигнам она што треба, животот, радоста и поткрепата.
    Знам дека ќе успеам, ќе успееме.

На anel, Doozy, cresa-jagoda и 10 други им се допаѓа ова.
  11. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.190
    ...злото никогаш не спие. Ничии солзи не останале ненаплатени. Но, дали тој што ги пролеал ќе е тука да го види причинителот како ги лее?

На anel, fallenangel, Rama и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Жените се како мачки викни им еднаш и не се вракаат повеке, а мажите се како кучиња, секогаш се вракаат.

На cresa-jagoda, fallenangel, Rama и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Aleksandar1212

Aleksandar1212 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2016
    Пораки:
    1.106
    Допаѓања:
    7.679
    Се додека дадите од 16 праќаат слики на батковците од 30+ , оние на 25+ ќе се сингл.

На Згодно Момче, Tajnaotrovna, cresa-jagoda и 8 други им се допаѓа ова.
  14. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Еволуција. Па се раѓаш, те хранат од цуцла, вршиш нужда додека седиш, лежиш, шеташ... Се развиваш, зборуваш, пишуваш, учиш... живот. И таков возрасен после години развивање и учење и воспитување, се возиш во кола со стапалата низ прозор. Демек кул. Интересно. Sigh

И звуци на бранови. И мирисот на море во ветерот. И вода во нос, па потоа соленото море ти стои во грло. Ќе си отворам посебна сметка за штедење наречена Куќа покрај море. Посакајте ми успех :muscle:

На anel, Chanell*, Jordanovska-K и 19 други им се допаѓа ова.
  15. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.025
    Допаѓања:
    36.078
    Кога патувате со автобусите на јвниот гратски превоз носењето на чантите на рамо не е пропишано правило според последните модни случувања од кое не може да отстапите за да ги држите покрај себе.
    Не прекршувате закон, не дај боже (иако одамна се е отидено во неповрат) само ќе покажете доблест и култура останатите да стигнат до излезната врата наместо вкочането да стоите во место небаре погледот околу себе значи дека правите нешто.
    Не... Не е мрчење.
    Постот е апел да проработи чувството наречено осет и да се разбуди заспаната свест ако станува збор за (не) постоечка свест.
    Во спротивно владее дебилност.

На anel, "Zoki", Rama и 6 други им се допаѓа ова.
  16. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.315
    И покрај лошите работи кој ми се случуваа во текот на животот,губев блиски луѓе со смрт,губев родители,губев роднини,избегаа сите буквално како од ѓавол од мене,али јас никогаш не се исплашив од самиот себе,никогаш не дозволив да ме надвладее депресијата,никогаш не се исплашив од оние кој ме оставија,кој ме избегнуваа и ми се потсмеваа на тешкиот живот.Јас полека но сигурно станав,се исправив,застанав повторно на нозе,но овој пат многу посилно од било кога,ги погледнав сите во очи и им реков,јас не ви посакувам ништо лошо Господ нека суди,Господ е најголем.Денеска си го сакам животот,каков е таков е мој си е,да мој и само мој,а јас чекорам полека но сигурно,чекорам со исправена глава и горд на својте постапки,горд на она што сум денеска.Чесен човек,човек кој сака да е хуман и да помага колку што му дозволува животот,дружељубив,фин,културен,и позитивно насмеан и покрај сите препреки,знам дека еден ден ке стигнам до мојот сон,а дотогаш чекорам само напред и го оставам минатото онаму каде што му е место.

На IronLady, Chica.Loca, "Zoki" и 15 други им се допаѓа ова.
  17. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    2.728
    СДК дека ова е и ќе биде многу тежок период за мене, и едноставно нема друго решение освен да бидам посилна од било кога и да издржам. Морам да се сконцентрирам на колоквиумиве, а не можам воопшто заради скорешните случки. И душава ме боли, срцето ми се корне и кога спијам и кога сум будна... Ама морам да бидам силна, овој пат за себе. ;( wish me luck

На Rama, Petar80, Crna Dama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. BoyL

BoyL Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    1.345
    Допаѓања:
    7.288
    tmp_10130-FB_IMG_1490861929498-1380874391.jpg

На sweet-cherry, cresa-jagoda, Quuen и 8 други им се допаѓа ова.
  19. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.041
    Допаѓања:
    52.405
    Се додека се без мозок на 30+ да комуницираат со деца, не им ни требаат на тие од 25+.

На Madam-A, Tajnaotrovna, sweet-cherry и 22 други им се допаѓа ова.
  20. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.328
    Имам една особина што најмногу си ја мразам. Кога сум затрупана со обврски, се ќе средам и кога ќе дојде крајот, последното нешто е тогаш ме фаќа мрза и го оставам. Е така и сега, сите тестови, испрашувања за тромесечие пројдоа, наредив 5ките, загреав столчето, остана уште утре, последен тест, е баш за тој ме фаќа мрза и книга не пипам. Ова чист пример ама секогаш ми се дешава за што и да е. (n):emo:

На Mishela, fallenangel, Quuen и 1 друга личност им се допаѓа ова.