Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. orevka

orevka Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2016
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    5.407
    Значи овој мојов шеф на раб ќе го здробам аууфф:@по голема мрза,неписменост и незнање да работи на мејл повеќе коментари немам.Може цел ден да ги замара сите колеги и устата да не му исуши!:x:@

2. shooter.0801

shooter.0801 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2017
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    347
    Го сакам, да. Но се си има граница... Си оди кога сака, се враќа кога сака. Е неможе повеќе така, сега ќе играме како јас ќе свирам. Се во животов друго ми е океј, од се сум задоволна, но од оваа една личност не сум ама ич, ме заморува психички. Ама пустиот го засакав, ама па и си велам "Како што сум го засакала, така и ќе го отсакам" е неможам повеќе да се мислам, кога и да го видам си мислам дека е последен пат кај што го гледам толку блиску.

На ceca-1, Feminka192, *Amethyst* и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Е јa ствaрнo не знaм шo ви е. Сите сте нaпнaти денес, шaлa не сФaќaте дa му се невиди. :doh:
    Oвa беше зa темaтa Испукaј се.
    Денес сaмo @zhap4e ќе си јa дружaм. (hollest)

На ceca-1, *Amethyst*, Bezopasna2002 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.127
    Не е тоа шала да не се сфаќа. Тоа се...кога некој ти оди на нерви, оти... па, ќе избие:D ќе избива:D
    Уживај:)

На Mr. Right му/ѝ се допаѓа ова.
  5. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.249
    Допаѓања:
    56.994
    Чекај малце, сега ќе одам да се сложам со тебе на некоја тема, па ќе видиш како и Жапче нема да ја дружиш. :D

На Madam-A и Mr. Right им се допаѓа ова.
  6. Читател

Читател Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2015
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    5.806
    Сакам да кажам дека ...

Canadian Pharmacy нон стоп на меил ми праќа екстра попусти на Виагра. Човече да барам нема да ми дадат толку :D Видете, до сега не сум купил, ама да не одат така бадијала понудите, случајно да не има некој заитнересиран преку врски да му средам :lol: ( не барам ништо за возврат )

Случајно видов неколку интеврјуа на Јана Бурче во текот на предевровизиска турнеа како ли им се вика тоа. И често користи филозофии. Претпоследен беше Даниел Кајмаковски на х фактор. Абе ова Македонец каде и да отиде, мора да има нешто филозофко во него. Не знам, во гените може ни е, м!? :wasntme: :?:

Видете, знам дека повеќето паралелно со утрешната евровизиска вечер тековно ќе коментирате тука во темата Евровизија, дали сакате да направиме група на Skype, oovoo, Discord или на друго место и наместо да пишуваме да зборуваме :D !?

ПозЗ3³ ®

На sweet-cherry, Anabelle.Amorette, Mrs.Brain и 2 други им се допаѓа ова.
  7. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.254
    Допаѓања:
    72.710
    Еден од оние денови кога посакувам да не сум се родела...

На Mahidevranfan, Mr. Right, fallenangel и 6 други им се допаѓа ова.
  8. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.524
    Допаѓања:
    28.167
    Ги мразам деновите,утрата кога се будам со мигрена :@
    Зошто бе? Не се трпи ова:tmi:

На Moonlightbb, Petar80 и Rama им се допаѓа ова.
  9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Од кога си гледаш за себе и твоите интереси животот е поволшебен.
    Ама има едно мале делче во тебе каде сакаш да погледнеш малку и во минатото, среќа што постои едно мало гласче во тебе што ти вели "Не, не, добро ти е вака супер ти е."
    Тоа е моето второ јас ме предупредува на можна грешка.

И да ви кажам не берете туѓо гајле, берете го своето гајле.

На mynameislove, vitamina, Mr. Right и 7 други им се допаѓа ова.
  10. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.090
    Како беше она:Среќен си?-не грижи се ќе помине.
    Тажен си?-не грижи се ќе помине.
    И така додека ние се тешиме со тоа ќе помине,всушност и животот веќе поминал....

На Chica.Loca, christinnn, sweet-cherry и 25 други им се допаѓа ова.
  11. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.329
    Телефонот ми се расипа. И се додека не останав вака цел ден без телефон, сфатив колку сум всушност зависна од него. Цело време раката ми иде у ташна, барајќи го да проверам што има на фб, твитер, инстаграм... Во автобус не можев да слушам музика ПА МОРАВ ДА ПРААМ МУАБЕТ СО ЛУЃЕ.
    Е да, телефониве на ваков начин не уништија. Зависност, присутност физичка, а психичката внесена у телефонот, муабетите со луѓе сведени на нула. И сега цел ден вака нервозна, чекам да дојде татко ми, да се договориме нов да земам што побрзо пошо стварно вака не се живее. Сите дремат на мобилни, никој не ти праи муабет. :lol: Али колку и да е лоша зависноста, сепак друго си е, кога ќе си напраиш утринско селфи, коа ќе праиш бесполезни муабети по цел ден и скришно на часови ќе дремеш на интернет. Едноставно, тоа е тоа, 21 век, векот на технологијата. :rofl::rofl:

На Moon.Girl, sweet-cherry, Mr. Right и 13 други им се допаѓа ова.
  12. Читател

Читател Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2015
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    5.806
    ,

Не бев сигурен дали да го лајкнам мислењево.

1. Дали лајкот ќе биде само сложување во размислувањето дека зависноста е лоша
    2. Или лајкот ќе биде поддршка за тоа дека покрај се, ќе си седам на интернет. Јбг, 21ви век. ( сооучесник и дополнителен мотиватор во твоите пороци )

Ете на крајот и ти реплицирав и ти ставив лајк. Сега знам и да те поддржувам одговорноста ми е помала затоа што не произлегува од желбата туку од почитта на твоето мислење. Сметам дека знаеш што е најдобро за тебе :D

ПозЗ3³ ®

На ♡BuBaLe♡, winter flower, Mrs.Brain и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.329
    И колку и да нејќам да го користам морам. :) Свесна сум колку не е добро седење на интернет ама не само што е зависност, па и потреба е. :D
    Прво, денес не можев да видам на ЈСП коа има автобус, па морав да молам другарче да ми отвори.
    После, како претседател на клас, класнава цело време ме известува кога губиме часови, па треба на цел клас да пренесувам, а вака без телефон не можам да дознаам ништо од тоа.
    Така да, стварно лоши времиња. :x:x

На ♡BuBaLe♡, cresa-jagoda и Читател им се допаѓа ова.
  14. Читател

Читател Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2015
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    5.806
    Хахахахаха.

1. Ова за со ЈСП не ти е нешто потребно. Претпоставувам дека секој ден одиш со истиот бус ( 2 минути плус минус ) и одприлика знаеш кога ти доаѓа. Ќе застанеш на буска као не дојде во 8, ќе дојде во 8 и 10 :P

2. Ова е навистина сериозно, јас дури сум под стрес ако губите час а ти не ги известиш останатите :rofl: :rofl: Знаеш кое губење на време e ако отидеш у школо а немаш 1 час !? ЗНачи страшно :D :rofl:

Ако не ја удоволив поентата тоа е само затоа што е писмена форма, ама таколку сарказам има во мислењево што и јас се смеам на сопствениот .. :rofl:

ПозЗ3³ ®

На ♡BuBaLe♡, kikkki, Someonespecial и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Bezopasna2002

Bezopasna2002 Активен член

Се зачлени на:
    29 март 2017
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    14
    Ете шанса да си направиш муабет со родителите.... :)

16. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.555
    Допаѓања:
    5.904
    Лицемерие нaсекaде. Некoму се дoвериш, и слушнеш зa тебе и тoa штo си гo дoверил.

Кaтaстрoфa луѓевo. Штo ќе прaиме. Кaкo дa се нaјде решение. Oд денес пред никoк ништo не збoрaм. Ете oвде ќе си јa oлеснувaм душaвa. Мoже нaјдoбрo ќе е,

На Moonlightbb, Tajnaotrovna, Rama и 9 други им се допаѓа ова.
  17. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Незнам дали навистина е така секаде... нооо некако нема среќа сега ни малку :worried: :(, само негативна енергија,напнатост..го нема ни тоа малку убаво од минатата година.Имаш се што треба за нормален живот,го цениш многу ама не можеш да се радуваш и живееш.Како да се распаѓа се ...ама јас пак се надевам дека ќе биде подобро.

На kala21, Rama, ♡BuBaLe♡ и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Mrs.Brain

Mrs.Brain Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2017
    Пораки:
    318
    Допаѓања:
    3.625
    Ете јас па имам другарка што не погледнува у телефон. Зошто и е ако не го користи, и ѕвонам не крева, и пишувам враќа после две години едноставно не го користи телефонот. Не е со намера да ме откачи туку едноставно е таква.
    А баш сега треба да одиме да трчиме... Страшна нервоза ми ствара вака.

На ЕденЧлен, cresa-jagoda, ♡BuBaLe♡ и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    2.792
    Допаѓања:
    21.844
    Летенце мое најубаво те чекам со раширени рачиња :sun::f::sun::f:

На ceca-1, buba4e89, Mrs.Brain и 6 други им се допаѓа ова.
  20. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.117
    Допаѓања:
    163.739
    Во тек била недела за подигање на свеста за менталното здравје, па сакам да кажам дека..:
    Зборовите и фразите како луд/а, ненормален/на, нешто му/ѝ фали зборуваат многу за (не)човечноста на луѓето кои ги користат за личности со психички проблеми и состојби. Фактот колку е сѐ уште присутен срамот да се оди на психолог/психијатар поради мислењето на околината, пак – уште повеќе зборува за нивото на цивилизираност на едно општество.

На Chica.Loca, mynameislove, Florenсе и 29 други им се допаѓа ова.