Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Anna-marija.

Anna-marija. Истакнат член

Се зачлени на:
    22 мај 2017
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    576
    Од Тамара онаа песнана, како беше... "молчи, молчи љубов моја" ("molci, molci ljubov moja"), чиниш молци имала дома хахаххххахахахаха :rofl: :lol:

На cresa-jagoda, buba4e89, winter flower и 11 други им се допаѓа ова.
  2. teteks

teteks Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2017
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    788
    СДК Овој месец засекогаш ќе го памтам,многу лош период.КАТАСТРОФА!Сѐ ми оди надолу.

На Petar80, Crna Dama и EMoonlight им се допаѓа ова.
  3. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.785
    Допаѓања:
    9.941
    Влагам у лифт, си се гледам у огледало, си правам пози се дур не сфатив дека вратата е отворена и човек со 2 деца ме чека да завршам со позирање за да си влезе у лифтот :drunk: И пошто нели круната ке ми падне, рака на половина и излегов мислиш мој е влезот :lol::rofl:(hollest)
    Брукиииии

Него убаво шетнав со другар ми, си се изнасмеавме и секако ја измеривме партизанска и вечерва 8)

И уште нешто, има еден тип што не сум сигурна дали ми е симпатија ама така фино делува и цело време ми пишува а ја се правам наудрена, другар му е у болница па мора да го оправувам утре како да ја најде клиниката...
    Не признав дека ми е убаво што ми пишува, нели? Не.

На Wahnsinn, deskarada, cresa-jagoda и 30 други им се допаѓа ова.
  4. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.496
    Допаѓања:
    55.099
    Во сржта на човештвото е човек да го снаоѓа секогаш се она од што најмногу се плаши.

На eliesaab, deskarada, Tan4ence и 26 други им се допаѓа ова.
  5. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.941
    Допаѓања:
    48.129
    Си прават муабет мајка ми и комшивката:
    Мајка ми: "ех види ја цел ден штракаТ на фемина, сликат, објавуват"
    Комшивката: "Ам мојон не е нешто поарен"
    Јас: :^)

На Wahnsinn, eliesaab, H.VAGA и 40 други им се допаѓа ова.
  6. krofnicka27

krofnicka27 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2016
    Пораки:
    826
    Допаѓања:
    12.654
    СДК дека секој 25ти сакам да се избрише од календарот...Или барем не ме будете секој нареден 25ти во месецот, оставете ме да го преспијам...Не сакам да ме потсетува на тој кобен 25ти март иако е толку тешко да не мислам на тоа...Не е дека се два месеци откако ја нема, знам точно и до секунда колку време не е помеѓу нас..И не е дека останатите денови сум помалку тажна...Цели два месеци поминаа..Ма и 20 години да поминат..Зар е битно? Болката станува се поголема, наместо да се намалува.. Барем секоја можна вечер ми доаѓа во сон..Барем таму ја гледам кога не можам во реалноста...Мојата другарка..Една од личностите која ја сакав најмногу..Ама изгледа Господ ја сакал повеќе..Па и кој не би сакал таков ангел покрај себе... Проклет да е секој 25ти !!! :u::u::u::u::u::u::u::angel:

На Priroden, cresa-jagoda, Rama и 10 други им се допаѓа ова.
  7. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.741
    Допаѓања:
    323.003
    Сакам Да кажам дека во секој од нас лежи чуден слепец кој може се јасно да види освен себе8-|

На cresa-jagoda, Mrs.Brain, Crna Dama и 19 други им се допаѓа ова.
  8. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.180
    Допаѓања:
    73.913
    Не можам да ги разберам луѓето кои лажат и за ситни работи. Било што да кажат мораат и некоја ситна лага да кажат. Океј е, ќе се правам дека ви верувам.

На deskarada, cresa-jagoda, Mrs.Brain и 21 други им се допаѓа ова.
  9. lilo

lilo Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    743
    Допаѓања:
    1.293
    Што им е на луѓево? Никому лошо и пак јас крива.

На cresa-jagoda, Mrs.Brain, Crna Dama и 7 други им се допаѓа ова.
  10. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.626
    Допаѓања:
    13.312
    Некогаш стварно ќе ти го направат денот и најобични ситници. Имено чекам на семафор и на прозор ми доаѓа малечко ромче, да имаше од прилика 4-6 години. Како и по обичај ми вика дај ми дадичке за лебче и гледам околу мене немам ситно, ама ми текна дека во ташна имав кроасан и лижавче. Му викам немам парички, ама имам за јадење може да ти дадам тоа. Му светнаа очињата од радост и почна да си го гали стомачето. Ме растажи искрено.. Му ги дадов ама не знаеше да ги отвори па ја викна сестра му која стоеше на друга кола. Ми се упали семафорот и тргнав, а на ретровизор гледам ми се размафтале и двајата и викаат на цел глас чао дадичкее чаооо!!! После цел ден пред очи ми беше неговиот лик, неговите очиња насолзени, неговото слабичко тело... Кога и да поминам од тие семафори го барам во околина, ама изгледа веќе не е тука. Ако го видам некогаш, ќе го однесам во најблиската продавница да си избере што сака за јадење. Камо сите да беа благодарни како него..

На Wahnsinn, cresa-jagoda, Mrs.Brain и 29 други им се допаѓа ова.
  11. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.973
    Кравче решила светот ќе го оправа. Глупост. Ќе собирам, собирам па ќе пукне па веднаш потоа ми е криво затоа што сум дозволила да се замарам со нешто што воопшто лично не ме затега. Не ги делиме истите соништа, боли ама е реалност.
    И пишав само -каде си-. Веднаш знаеше што треба да одговори. Дека е добро, дека е безбедна и дека е далеку од сето тоа. Временската разлика не ни дозволува често да заглавуваме со муабети како порано, па ми недостасува. И додека јас мислев дека сум единствената што бара начини и летови и чуда за да се видиме, таа разгледува визи и можности. И двете некако тивко. Толку многу ми е драга.
    Имајте убав ден. И разбирање, ако може.

На cresa-jagoda, Mrs.Brain, ceca-1 и 12 други им се допаѓа ова.
  12. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.315
    Остави ме веќе те молам,остави ме,не мачи ме.Почнав веќе сам да се повредувам,изморен сум,и физички и психички офффффф животе.

На ceca-1, Crna Dama, Rama и 2 други им се допаѓа ова.
  13. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Имав прилика да се запознам со реинкарнација на Хитлер :wasntme:
    Родителите ги лажеа децата (6 и 3 г) дека ќе одат на стоматолог, а тие всушност заминаа на свадба.

Помалото ја прашуваше мајка му зошто толку се шминкала и дотерувала за на доктор, а постарото си ќутеше.

Заминаа тие, а децата влегоа во соба за да играат, и само го слушам постарото:
    - Мислиш навистина заминаа на стоматолог? Колку си глуп. На свадба се и мислат дека не знам.... Слушај сега.... Вечер кога ќе дојдат, ти ќе почнеш да плачеш дека мешето те боли и нема да ги оставиш цела вечер да спијат... Ако ме послушаш ќе дадам утре една од моите играчки 8)

Помалото си ќути, па пак поголемиот:
    - А ако не почнеш да плачеш, да знаеш дека утре цел ден ќе плачам пошто не ме слушаш :o и ќе бидам тажен.... Сакаш да сум тажен?

:o :o
    Хаииииии Хитлер!

На 6 години јас живеев во светот на бајките... А овој?
    Знае да манипулира и емоционално да уценува :|
    И пишав порака на мајка му да знаат што ги чека кога ќе се вратат.

Страшна работа се децава во денешно време... Што ли гледаат по тв?
    Најмногу ме плаши фактот што имаме иста крв, па се надевам нема да им се пренесат вакви гени на моите деца :sweat:

На bella.s, Mrs.Brain, DAngel и 28 други им се допаѓа ова.
  14. душленце

душленце Популарен член

Се зачлени на:
    1 јануари 2017
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    1.455
    Хаљо
    Јас денес со расположение нула се мислев пола саат дали да си правам чај или какао па ги направив и двете.Оваа недела ПМС-от ме уништи признавам.
    Кај нас е државен празник и решив да средам малку за викенд да ми е полесно,но се сетив Спасовден е и толку од средување.Ќе плескам газ на кревет секако за друго и не сум способна.
    Имав една личност за која правев се.Се карав со моите,плачев со неа делев секаква тага, се што беше мое беше и нејзино (инаку сум скржава кога се у прашање мои нешта па макар и пар чорапи )и ете дојде убав прекрасен ден во нејзиниот живот таа не се сети тоа да го сподели со мене.Таков е животот.Денес си се утре си ништо.
    Ајде доста мрчам да ви кажам вчера бев у бутик и имаше мајки со мали деца со колички.Едното викаше пиштеше на цел глас и на касата само што плати мајката го дигна во раце и тоа престана како на копче.
    Другата мајка и вели
    веќе е подобро и детенцето се насмеа на глас хаха сите на каса (бевме 5/6жени) не насмеа душленцето мало.
    Имајте убав ден...

На Mrs.Brain, ceca-1, Crna Dama и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.740
    Допаѓања:
    80.109
    Им благодарам до небо на администраторите што избришаа некои мои слики од форумов, животов ми го спасија. :whew: Јака ви душа на вас што си се покажувате без гајле. :sweat: Другпат добро ќе размислам што пишувам а тек за покажување... :angel:

На душленце, Mrs.Brain, EMoonlight и 5 други им се допаѓа ова.
  16. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Сте се зaгледaле вo нечии oчи, тoлку длaбoкo, штo зaбoрaвaте нa се штo се случувa oкoлу вaс, и стaнувaте свесни кoлку мнoгу тoј пoглед ви требa вo живoтoт..? Е тaкa... денес се изгубив вo бaш тaкoв пoглед...

На winter flower, Florenсе, Mrs.Brain и 15 други им се допаѓа ова.
  17. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.422
    Маица левис, скинати фармерки и мат кармин со нагласена линија од моливчето. Анд соу он анд соу он..

Сирења. Не зашто не сме биле на одмор и сме бели. Како од ист калап правени. Вештачки.

На lovemme, mssuniquee, winter flower и 9 други им се допаѓа ова.
  18. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.755
    Допаѓања:
    14.480
    Тоа е таа инстаграм генерација...

На lovemme, crimson, Hipster и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.995
    SDK mi se smaci od vakvoto vreme,sakam sonce,sakam svetlina a ne tmurno I vrnezlivo,mi vlijae I na zdravje I na raspolozenie

На Crna Dama, EMoonlight, elimkd и 4 други им се допаѓа ова.
  20. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.785
    Допаѓања:
    9.941
    Дали тоа “сподели икона за здравје,среќа,пари,љубов и сексови“ функционира?
    За другарка прашувам.

На krofnicka27, Anna-marija., Mrs.Brain и 17 други им се допаѓа ова.