СДК дека комшивката ми се омажи на само 19 години,и еве татко и цел ден денес пукаше со пиштолот,разбирам јас и ќеф и се,ама не сме во 19 век бре,аман,аман како луд пукаше човекот кој патем е и полицаец и секако од толку пукање ги разбуди и моите внуци и сите деца од улицата. Иииии не сум љубоморна,да си кажам само
More like - Life is like a канче од Еурокрем , или евентуално пластично шише со различно капаче у фрижидер , you never know what you're gonna get...
Значи многу ме нервира продавачка која е незаинтересирана за муштеријата. Која место да те убеди да го купиш производот (нели тоа и е работа) го прави спротивното. Конкретно да купам топлинки пред некое време за децава и ги гледаме со мајка ми, бираме моделче прашуваме за број и таа ни вика а тие се скапи. Па од кај знаеш Ти колку јас можам да си дозволам. Твое е да продаваш, а не по изгледот да судиш дали имам или немам. Нешто слично видов и вчера по скопскиве бутици. Секоја чест на исклучоците.
Мразам кога возрасни мажи наведуваат состанок да биде прошетка низ парк мислам алоо одамна не сум тинејџерка
Ќејф ми е кога си ги гледам мускуливе пак оформени. Ќејф ми е што физички се навраќам на мојата најдобра верзија. Ќејф ми е што конечно покрај себе ги имам тие што сакам. Ќејф ми е што сфаќам дека се што ќе посакам можам да остварам.
Тато бе... На секоја свадба стануваат мајката и таткото да наздрават, мене ме боли што нема да бидеш тука, да се насмееш и да посакаш пријатна вечера.. Многу ме боли душичкава што те нема до мене, имав многу да ти кажам, а ае остана во мене..
Ne mozam da go najdam postot, definitivno ubava poraka, vrti vrti "sve prave ljubavi su tuzne" ispagja.
Не се издржува веќе топлово. Работам во неклиматизирана просторија до степен да на тараса во три попладне ми е поладно него внатре, мењам два автобуси до работа и мислам дека веќе здравствено не можам да го издржам ова. Никој не превзема мерки, на никој не му е гајле како да не е 40 степени.... Нека дојде есен што побргу!!!!
За бегање е лесно,дојди соочисе со сите предвизици,бори се,љуби,биди љубов и љуби,не мрзи ги другите,животот е убав за тие што знаат да го живееат.
И тогаш нешто ќе те промени.Сваќаш дека неможеш веќе да бидеш оној човек од вчера,а незнаеш кој ќе бидеш утре. Најпосле ќе увидиш дека е време да мислиш на себе,бидејќи некаде одамна си заборавил.
Сакам да и помогнам незнам како,неможам беспомошен сум, болката и е голема,џабе е све. Камо да имав сила да и го вратам тоа што го изгуби Не заслужи солзи,дај и сила Господе