Се надевам дека ке биде све како што треба,ако дошло до операција,и тоа ке помине,нема бегање од судбината,и од она што треба да биде. Овој свет хахаха
Дечки нема операцијааааааа уеееее,фала му на Бога,одлично се движат работите.Фала ви на подршката,да знаете дека ми значи.
Едвај чекам да почне ајвар сезона, да мириса на ќумбе, на ајварче секаде Па и да си мцкаме топло ајварче со сиренце дирекно од шерпата, има ли поубаво Убава е есента, јас уживам во неа. Многу брзо ми пројде летово, лета времето, како за миг поминуваат месеците, или така ми се чини дека си стареам Не е битно тоа, битно е дека ми се јаде топол ајвар со сирење, кој секако дека нема да го правам јас, за што е тука татко ми и негово село весело
Си се разладувам со сладолед Bubble Double корнет, мммм... и правам чистка на фејсбук. Сеа имам 40 пријатели, нека е честито
Најубавото кафе ми е кафето испиено во друштво на сестра ми. Таа е мојот дар од Бога, моето огромно богатство. Без се и секого можам во животот, само без неа не.
Она кога си спиел само три саати: И она кога ќе дознаеш после четири саати чекање дека авионот нема да пристигне:
Posle skoro deset saati pominati vo avion i nesto plus vlecenje niz aerodromi , ne se opisuva cuvstvoto koga ke legnete i odmorite ...I taka denes svezo naspani i odmoreni , moze da ni zapocne denot. I ne , ne sum od tie sto ja pee pesnata "Prokleta je Amerika " .
Значи не е добра чим се мислиш,не си се лажи самата,да била добра работата немало да се мислиш.гледаш одма нешто не ти чини.
Малку е надвор од темата ова но морав да те цитирам. Не очекувај дека ќе најдеш некоја сјајна работа. Секаде има по нешто што ќе ти смета, било каде и да отидеш. Што се однесува до ноќната смена, да, тешко е, знам, јас сум работел во фабрика ноќна смена и после тоа сум одел на предавања на факултет. Тешко е, но не е и невозможно. Ова е мое мислење па ти сега како ќе постапиш тоа е твое. Со среќа. Се извинувам до модераторите за ова.
Сакам да кажам дека ми е многу многу досадно. Ограничена сум со движење и веке психа почна да ме мава. Да, секогаш кога ќе останев дома, така "useless" си наогав играчки, ама овој пат сите ги извртев. А концентрација за учење нешто нов, една ронка. Не очекувам нешто да ми донесе после или утре, ама јас чисто да си кажев.
Оф топик се надевам ќе ме избришат од кога ќе ме прочиташ Ич не се мисли, ако си комуникативна-прифајќај, рецепционерка сум работела и тоа ми била една од најинтересните работи Желба ми е еден ден да си отворам хотел/вила, мислам дека би била успешна