Најдобрите, најкреативните идеи ги добивам седејќи на WC шоља. Ако подолго време минувам таму, кој ли креативен лик ќе станам ееее. Крајот нема да ми се знае.
sdk ne se pronaogjajte stvarno eden kolega mesec dena se rasprava naokolu. mislam deka maliot mu vadi zabi pa zatoa e takov nervozen
Земај рицинус или препарати со лаксативно дејство,не дај боже некоја стомачна вироза да те фати Ајншајн нема да ти биде рамен
Фала на дечкото кој застана да праша дали ми треба помош околу издишаната гума од велосипедот. And i thought gentlemen doesn't exist anymore.
Кога поминаа 5 години од моето зачленување тука како вчера да беше. Нека се множат уште повеќе И сега како што е редот да ве почастам со некој освежителен пијалок.
Во земјата на омразата, најмногу ги мразат оние кои не умеат да мразат - Иво Андриќ Доаѓаат такви времиња кога паметните замолчуваат, будалите прозборуваат, неспособните се обогатуваат Значи човекот живеел пред своето време, секоја чест
Ме боли разделбата со оние со кои си го поминал детството, полека, но сигурно, еден по еден заминуваат во странство за подобар живот, таму да студираат, а потоа и да работат. Ех, животе, колку брзо пораснавме и секој тргнавме по свој пат... Веќе не сме деца, го запознавме суровиот живот, во кој секој почнува да се бори за подобро утре. Ако ја немаше технологијава, да се допишуваме, слушнеме и видиме на скајп или на вибер или ако не се фејсбук, месинџер и инстаграм далечината целосно ќе нѐ раздели, ќе се заборавиме еден со друг, ќе се измениме и еден ден кога ќе се сретнеме нема да се препознаеме. Но, благодарение на технологијата, болката од разделбата ќе биде помала, ќе боли за тоа што некој не можеш да го допреш, да го гушнеш, но болката ќе ти се намали кога ќе го видиш и слушнеш со помош на технологијата. Болката е помала кога знаеш дека е жив и здрав и си во комуникација со оној со кого си пораснал, со кого си го проживеал детството во вистинска смисла на зборот детство.
СДК одненадеж ми текнува на него, пуштам НОКАУТ и го мислам цела вечер... Најчудно од се' е тоа што воопшто не помислувам на тоа и кога ќе се случи вакво нешто: да се навратам на него- толку имам потреба да е до мене..ахх
- Личности што не ги почитуваат родителите и при секоја прилика ги омаловажуваат. и -Трудни жени што пијат алкохол и пушат цигари во текот на цела бременост, за да бидат кул.
Сериозно некој плаќа за да го чита сајтот на Саше Политико? Хахахахахахаххахахахахах... Спојлер: . Да ви појаснам:кликнав еден линк што го твитнал и ми бара претплата од илјада денари годишно за да му го читам сајтот.Како не, еве сега одма уплаќам за да читам статии од типот ,,Грујо на мајка ти у тииит* тииит *тииииит #@($*$#&@$)#*$#@!'' Тоа е тој левел на самодоверба што ми фали. Човекот стварно си мисли дека има нешто вредно да каже.